انواع دمنوش مناسب فصل پاییز برای سلامت بدن

در فصل سرما دمنوش های گیاهی ضد آلرژی توصیه می گردد. فصل پاییز که هوا سرد و خشک است می تواند موجب دردهای مختلفی در بدن شما شود. مصرف دمنوش فصل پاییز برای رفع و بهبود این بیماری ها مناسب است. در ادامه با مجله “زیبا بمان” همراه باشید تا به شما انواع دمنوش فصل پاییز معرفی کنیم. 

دمنوش فصل پاییز

انواع دمنوش مناسب فصل پاییز

چای نعنا : نعنا یک چای عالی برای بهبود عملکرد ریه و تقویت سیستم گوارش می باشد. این ترکیب موجب تقویت سیستم ایمنی شده و در آب و هوای سرد از ریه ها محافظت خواهد کرد.

چای میخک : میخک دارای خواص ضدقارچ، ضدباکتری، ضد درد و همچنین سرشار از آنتی اکسیدان می باشد. مصرف چای میخک به تنهایی طعمی تلخ و گزنده دارد. این دمنوش را می توانید به همراه زنجبیل، دارچین، هل و فلفل سیاه ترکیب کرده و بنوشید. این چای برای حفظ سلامت روده بزرگ، خون و سیستم گوارشی بسیار مفید است. 

دمنوش مرزنجوش، آویشن و چای کوهی : ترکیب مرزنجوش، آویشن و چای کوهی یک داروی ضد آلرژی، آنژین، میگرن و سینوزیت است.

دمنوش آویشن و عسل : آویشن و عسل جز دمنوش فصل پاییز به شمار می آید. این ترکیب از بهترین دمنوش ها برای فصل پاییز که فصل خشکی هوا و سرماخوردگی است، و برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف بسیار مفید است.

دمنوش گیاه پولک، پونه، آویشن، مرزنجوش و بابونه : برای پیشگیری و درمان عفونت ریه مصرف دمنوش گیاه پولک، پونه،آویشن، مرزنجوش و بابونه برای پاکسازی بدن از عفونت و ویروس موثر است.

دمنوش گل محمدی، گیاه دم اسب، زعفران و هل : این دمنوش در فصل پاییز برای تقویت سیستم ایمنی و مشکلات کلیوی بسیار موثر است.

دمنوش بابونه، چای کوهی، سرخارگل : این دمنوش برای پیشگیری از سرماخوردگی و رفع عفونت برونشیت تاثیر چشمگیری دارد.

دمنوش دانه به برای پاییز

چهار تخم یا دانه به : برای رفع و بهبود سرفه های خشک یا خروسک می توانید از این چای یا دمنوش استفاده کند. استفاده از بخور اکالیپتوس نیز می تواند مفید باشد. 

زنجبیل، دارچین، زعفران و چای کوهی : این ترکیب برای افزایش گردش خون و گرمایش بدن در فصل سرما بسیار مناسب و در افراد مبتلا به فشارخون استفاده از لیمو امانی در کنار آن موثر است.

دمنوش سنبل الطیب، گل گاوزبان، لیمو امانی و گل ساعتی : این دمنوش در زمان سرما و آلودگی هوا برای تقویت اعصاب و جلوگیری از گرفتگی عروق تاثیر چشمگیری خواهد گذاشت. 

دمنوش پر سیاوشان، زوفا، آویشن و سنبل الطیب : این دمنوش برای تقویت ریه و دفع مواد صنعتی و سرطان زا بسیار مفید می باشد. روزی یک استکان صبح ناشتا از این دمنوش میل کنید. 

چای پوست درخت نارون قرمز : این چای برای کاهش سرفه و درمان گلو درد بسیار مفید است، استفاده دیگری که می شود این است که باعث کاهش التهاب تارهای حنجره می باشد. شیرینی طبیعی این چای دارای خاصیت ضد التهابی بوده و از طریق دستگاه گوارش به بهبود عفونت های ادراری و سندروم روده تحریک پذیر کمک می کند.

چای زنجبیل : چای زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان، دارای خواص ضد التهابی بوده و باعث کاهش درد عضلانی می شود. زنجبیل درد عضلانی را کاهش و سیستم ایمنی و لنفاوی را بهبود می بخشد. از این دمنوش فصل پاییز برای سرماخوردگی می توان استفاده کرد. 

چای اسطوخودوس : این چای را می توانید به همراه بابونه مصرف کنید. این دمنوش مناسب فصل پاییز از سیستم ایمنی محافظت می کند. از این چای به عنوان آرام بخش و بهبود خواب و کاهش استرس می توانید استفاده کنید. 

چای سیاه : این چای سرشار از آنتی اکسیدان و تاثیر آرام بخش روی معده دارد و دارای خواص آنتی باکتریال است. اگر شما عاشق قهوه هستید و به دنبال کافئین کمتر برای جایگزینی هستید، می توانید چای سیاه را در این فصل استفاده نمایید.

چای دارچین : دارچین مصونیت بدن را در مقابل بیماری ها ایمن می کند. دمنوش دارچین برای دردهای عضلانی مفید است. از این چای به عنوان تب بر نیز استفاده می‌شود. رگ‌ها را باز و باعث بهبود گردش خون می‌شود.

گل گاو زبان : اگر می خواهید این چای به قدر کافی تاثیرگذار باشد باید آن را نیم ‌ساعت بجوشانید و بعد از آن به مدت یک ساعت هم دم بکشد. دمنوش گل گاو زبان با ترکیب لیموعمانی استفاده می‌شود.

جمع بندی 

برای استفاده از دمنوش ها باید به طبع افراد توجه کرد. افراد با طبع گرم نباید زعفران، آویشن و عسل را مصرف کنند زیرا فرد به آفت دهان مبتلا می شود. این افراد برای ایجاد تعادل از لیمو ترش یا لیمو امانی در دمنوش ها استفاده می کنند.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *