عمل بینی استخوانی

در واقع افرادی که دارای بینی‌های استخوانی می‌باشند دارای مشخصه‌هایی هستند که در این ردیف قرار می‌گیرند. در این افراد شما بینی را با پوستی نازک، پهنا و گوشت کمتری مشاهده می‌کنید. از آنجا که در دوران بلوغ، چهره و همچنین بینی تغییرات خاصی دارد عمل بینی استخوانی به یکی از پرطرفدارترین جراحی‌های زیبایی در سراسر دنیا تبدیل شده است.

عمل بینی استخوانی

بینی استخوانی چیست؟

بینی افراد به دو دسته کلی استخوانی و گوشتی تقسیم می‌گردد. بینی از استخوان و غضروف تشکیل شده است. در افرادی که بینی شامل برآمدگی و غضروفی سفت باشد، به آن بینی استخوانی یا غضروفی گفته می‌شود. استخوان این نوع بینی بسیار محکم بوده و مقاومت زیادی دارد. این بینی ها قوز دارند و قوز آن ها از نیم‌رخ به خوبی قابل مشاهده می‌باشد. برآمدگی در بینی می‌تواند علل مختلفی داشته باشد و می‌تواند با آسیب‌ها، مانند شکستن در دوران کودکی و یا بیش از حد رشد کردن استخوان و غضروف بینی مرتبط باشد. در بینی‌های استخوانی ازبین‌بردن استخوان و غضروف نمی‌تواند به زیبایی کمک کند، بلکه نیاز به بهبود و ترمیم دارد تا هم مشکلات بینی برطرف شود و هم فرد چهره‌ای زیباتر را بدست آورد.

بینی‌های استخوانی طبعا دارای پوست نازکی هستند که همین امر می‌تواند روند جراحی را تسهیل نماید. عمل بینی استخوانی به بسیار راحت‌تر از عمل بینی گوشتی است و نتیجه بهتری را برای فرد به همراه خواهد داشت. از تفاوت‌هایی که عمل بینی گوشتی و استخوانی دارند می‌توان به روند جراحی و نتیجه آن اشاره کرد. جراحی بینی حتما باید توسط یک جراح بینی با تجربه انجام شود.

ویژگی بینی استخوانی

  • از منظر ظاهر این بینی‌ها دارای قوز هستند.
  • پوستی نازک و انعطاف پذیری بالایی دارند.
  • از بافت و غضروف مستحکم برخوردار هستند.

علل غوز و برآمدگی روی بینی

برآمدگی های روی بینی استخوانی می‌تواند به علل مختلفی ایجاد شود:

عوامل ارثی: به صورت ژنتیکی بینی استخوانی و غضروفی به ارث خواهد رسید که با ورود به سن بلوغ بزرگی بینی نمایان خواهد شد. 

عوامل محیطی: عوامل بیرونی متعددی مانند ضربه، تصادف و غیره می‌تواند منجر به شکستگی بینی و ایجاد مشکلات تنفسی در فرد شود. 

عمل بینی استخوانی

فراموش نکنید که پوست و بافت نرمی که استخوان و غضروف بینی را پوشش می‌دهد بخش مهمی از آن به شمار می‌رود. مهم است بدانیم که ضخامت پوست بر نتیجه عمل زیبایی بینی تاثیر می‌گذارد. اگر پوست بینی بیش از حد ضخیم باشد، نوک بینی گرد می‌شود و اگر پوست بینی بیش از حد نازک باشد، ناهنجاری‌های زیر پوستی به راحتی قابل مشاهده است.

انعطاف‌پذیری یکی دیگر از عوامل مهمی است که نباید از آن غافل شد. پوست با انعطاف پذیری بالا، به بافت می‌چسبد و شکل بینی را بهتر می‌کند، در حالی که پوست ضعیف دارای نوکی گرد خواهد شد و با تورم طولانی همراه خواهد بود. در این مورد، تطابق ظاهر و تناسب بینی با قسمت‌های دیگر صورت بسیار مهم است.

عمل بینی استخوانی به چه عللی انجام می شود؟

  • اگر فرد از شکل، اندازه یا زاویه بینی خود ناراضی باشد.
  • اگر بینی بیش از حد بزرگ است، خیلی کوچک است و یا با بقیه چهره شما هیچ تناسبی ندارد.
  • اگر مشکلات تنفسی ناشی از بی‌نظمی‌های مختلف در داخل بینی وجود داشته باشد.
  • عمل بینی استخوانی بیشتر به علت وجود استخوان یا غضروف اضافی است و بیماران از برآمدگی موجود روی بینی خود شکایت دارند.
نحوه انجام عمل بینی استخوانی

نحوه انجام عمل بینی استخوانی

جراحان زیبایی عمل بینی استخوانی را معمولا به دو شیوه جراحی باز و بسته انجام می‌دهند.

عمل بینی استخوانی به روش باز

در جراحی باز بینی بر روی کلوما برشی سطحی زده می‌شود تا پوست بینی از استخوان آن مجزا شود و جراح به راحتی بتواند تغییرات مورد نیاز را به وجود آورد. همچنین جراح سعی دارد تا تمامی اختلالاتی که منجر به تنفس نادرست و سایر مشکلات می‌شود را برطرف کند. بدین ترتیب سطح بالایی بینی به طور کامل به سمت بالا هدایت می‌شود و جراح می‌تواند یک دید واضح و مستقیم داشته باشد.

عمل بینی استخوانی به روش بسته

در روش جراحی بسته بینی جراح بر روی کلوما هیچ برشی ایجاد نخواهد کرد و تمامی اتفاقات و تغییرات در درون بینی شکل می‌گیرد. در واقع در این شیوه همانند روش باز جراح یک دید واضح و مستقیم ندارد. یکی از مزیت‌هایی که برای این روش در نظر گرفته می‌شود عدم برش بر روی کلوماست که سطح التهابات بعد از عمل را به حداقل ممکن می‌رساند.

درصد موفقیت و عوارض جراحی بینی استخوانی

درصد موفقیت عمل زیبایی بینی استخوانی به فاکتورهای متعددی بستگی دارد اما در حالت کلی رقم بالا و قابل قبولی می‌باشد. در حقیقت به علت کمتر بودن پوست و حالت گوشتی در بینی‌های استخوانی درصد موفقیت بالاتری را در مقایسه با بینی‌های گوشتی به خود اختصاص می‌دهند.

در حالت نرمال وجود التهابات بعد از عمل یک امر طبیعی است اما در برخی مواقع ورم در بینی‌های استخوانی حتی چندین ماه پس از عمل مشاهده می‌شود که در ردیف عوارض عمل بینی استخوانی قرار خواهد گرفت. اگر این التهابات طولانی مدت شود، می‌تواند منجر به بروز گوشت‌های اضافی در ناحیه بینی شود که در مواردی با تزریق کورتون همراه خواهد بود.

آیا عمل بینی استخوانی با لیزر امکان پذیر است؟

خوشبختانه یا متاسفانه در حال حاضر لیزر نتوانسته است جایگاه خاص و کاربردی در عمل بینی استخوانی پیدا کند. تزریق ژل در بینی‌های استخوانی در برخی از مراکز برای هم‌سطح‌ شدن برآمدگی بینی با دو طرف آن انجام می‌شود اما لیزر درمانی برای رفع اختلالات موجود یا زیبایی هنوز صورت نگرفته و نتایجی از آن ثبت نشده است.

بهترین جراح عمل بینی استخوانی

فراموش نکنید که انتخاب جراح از مهم‌ترین گام‌ها در جراحی زیبایی بینی می‌باشد. در بسیاری از موارد افراد به جراحانی مراجعه می‌کنند که دوستان و آشنایان آنها قبلا تحت درمان وی بوده‌اند و به نتایج مطلوبی دست یافته‌اند. اعتماد به یک جراح بسیار مهم است و سطح تجربه و مهارت و حتی سلیقه شخصی او در زیبایی بینی فرد بسیار تاثیرگذار می‌باشد.

آیا در جراحی بینی استخوانی امکان برگشت نتایج وجود دارد؟

گاهی اوقات افراد از پس از جراحی‌های زیبایی از برگشت‌پذیری نتایج عمل ترس و واهمه دارند. بهترین توصیه و پیشنهاد برای این افراد ترغیب آنها به انجام مراقبت‌های بعد از عمل می‌باشد که سبب می‌شود بهترین نتایج در اختیارشان قرار گرفته و هیچگونه برگشت‌پذیری یا عوارض احتمالی را تجربه نکنند. انجام مراقبت‌های بعد از عمل بینی استخوانی منجر به رفع تمامی کبودی‌ها و تورمات خواهد شد و فرد یک بینی زیبا و بدون مشکل خواهد داشت.

توجه داشته باشید که در حالت طبیعی بینی های استخوانی چون از غضروف‌هایی مستحکم برخوردارند طی عمل جراحی تغییر شکل بیشتری خواهند داشت و همچنین به تبع آن این تغییرات بسیار پایدارتر خواهد بود. متاسفانه در عمل بینی گوشتی نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که یک بینی قلمی خیلی ظریف را مشاهده کنیم و در برخی موارد ممکن است از پیوندهای غضروفی نیز برای ایجاد تغییراتی همیشگی و پایدار استفاده شود.

آیا شما کاندید مناسبی برای عمل بینی استخوانی می باشید؟

آیا شما کاندید مناسبی برای عمل بینی استخوانی می باشید؟

برای اینکه متوجه شوید آیا شما یک کاندید خوب برای جراحی بینی استخوانی می‌باشید یا خیر باید حتما با یک پزشک متخصص مشاوره خصوصی داشته باشید و در رابطه با موارد مختلفی به بحث و گفتگو بپردازید. بدون شک جراح در این جلسه مشاوره تمامی سوابق پزشکی شما را به دقت بررسی می‌کند و از لحاظ نوع پوست، فرم بینی، آمادگی‌های روحی و روانی و … شما را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. برخی از بیماران با توجه به اینکه اختلال یا مشکل خاصی را احساس نمی‌کنند صرفا جهت زیباتر شدن چهره خود به پزشک مراجعه خواهند کرد.

هزینه عمل بینی استخوانی

همانطور که می‌دانید هزینه عمل زیبایی بینی برای همه افراد یکسان نیست. ابتدا پزشک جراح باید بینی فرد را به طور کامل معاینه و بررسی کند و تمامی اختلالات موجود را موشکافی نماید. برخی از بیماران تنها برای زیبایی بینی خود مراجعه می‌کنند و برخی دیگر در کنار زیبایی به رفع مشکلات تنفسی و … می‌پردازند که تمامی این فاکتورها در کنار هم بر روی هزینه عمل بینی استخوانی تاثیرگذار است. توجه داشته باشید که ممکن است در برخی از عمل‌های زیبایی بینی استخوانی شرایط بیمار خاص بوده و کار برای جراح دشوار و سخت‌تر باشد که این امر بر بالا رفتن هزینه اثر مستقیم دارد.

مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی

  • استفاده منظم از کمپرس سرد تا چند روز اول به میزان زیادی به رفع التهابات بینی کمک می‌کند.
  • برخی از پزشکان با توجه به شرایط بیمار ممکن است آنتی‌بیوتیک‌هایی برای جلوگیری از عفونت و سایر موارد تجویز کنند که می‌تواند سبب بهبودی هر چه سریع‌تر او شود. داروهای بدون نسخه، آرام بخش‌ها و دگزامتازون هر کدام بر اساس میزان تورم و نیاز بیمار برای وی تجویز می‌شود و بهتر است که از مصرف بیش از حد داروها اجتناب شود.
  • توجه کنید که یکی از مهم‌ترین اصول پس از عمل بینی استخوانی توجه به عدم خیس شدن پانسمان یا چسب روی بینی می‌باشد و سریعا بر روی نتایج مطلوب حاصل از جراحی اثر می‌گذارد.
  • داشتن یک رژیم غذایی متناسب در روند بهبود فرد تاثیر مستقیم دارد. استفاده از خوراکی‌های ارگانیک و گرم و بخصوص استفاده از آب جوشیده ولرم بسیار مهم است. در رژیم غذایی از خوراکی‌های نرم و سوپ‌های سبزیجات تازه استفاده کنید. هر گونه نوشیدنی کافئین‌دار و مشروبات الکلی می‌تواند تا مدت‌ها روند بهبودی شما را به تاخیر اندازد.
  • ماساژ بینی یکی از شیوه‌های کمکی و موثر در زیباتر شدن و بهبود سریع‌تر شکل و اختلالات قبلی می‌باشد.
  • نحوه و زاویه خوابیدن را حتما درست کنید. تا مدتی طاق‌باز خوابیدن بسیار بهتر است.
  • خندیدن و گریه کردن شدید بر روی بینی اثر می‌گذارد پس سعی کنید هیجانات خود را به خوبی کنترل کنید.
  • فعالیت‌های سنگین و انجام ورزش‌هایی که با سر و قرار گرفتن بینی در حالت پایین سر و کار دارد برای فرد تا مدتی ممنوع می‌باشد.
تفاوت بینی گوشتی و استخوانی در چیست؟

بینی کلا به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم می‌شود که هر دو از تفاوت‌هایی نسبت به هم دارند. این تفاوت‌ها عبارتند از:
پوست: ضخامت پوست بینی استخوانی کم است.
غضروف: بینی‌های استخوانی نسبت به گوشتی غضروفی مقاوم‌ دارند.

آیا جراحی بینی استخوانی برگشت‌پذیر است؟

بازگشت قوز و برآمدگی بینی به ندرت اتفاق می‌افتد، ولی نباید به هیچ وجه بعد از عمل ضربه‌ای به بینی وارد شود، همچنین در دوران بهبودی حتما بر روی بینی خود چسب بزنید و به پهلو نخوابید. رعایت این نکات می‌تواند منجر شود تا دوره نقاهت کوتاهتر شده و نتیجه مطلوبی را داشته باشد.

بهترین مدل عمل بینی استخوانی کدام است ؟

بهترین مدل بینی برای عمل وجود ندارد. زیرا موارد زیبایی بر روی فرم بینی تاثیرگذار هستند و یک نوع مدل بینی نمی‌تواند برای تمامی چهره ها مناسب باشد.پزشک متخصص براساس ویژگی‌های صورت، جنس بینی بهترین فرم بینی را برای هر فرد مشخص نماید.

درصد موفقیت عمل زیبایی بینی استخوانی

انجام جراحی بینی استخوانی به دلیل پوست نازک تر بینی استخوانی به مراتب از بینی گوشتی آسان‌تر است. جراحی زیبایی بینی استخوانی از نوع گوشتی آسان‌تر است و نتیجه مطلوب‌تری به همراه خواهد داشت.
در بینی‌های استخوانی احتمال اینکه فرد به نتیجه دلخواه خود برسد بیشتر است اما نمی‌توان درصد دقیقی به بیمار برای موفقیت بینی استخوانی اعلام کرد.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *