مزونیدلینگ

با مجله زیبا بمان همراه باشید تا هر آنچه که درباره مزونیدلینگ لازم است بدانید. اگر درباره مزوتراپی و میکرونیدلینگ اطلاعاتی داشته باشید، باید بگوییم که مزونیدلینگ ترکیبی از مزوتراپی و میکرونیدلینگ است و یکی از روش‌های جوانسای پوست می‌باشد.

افزایش سن و ایجاد چین و چروک در صورت بخش جدایی ناپذیر عمر انسان است و هر فردی در زندگی آن را تجربه می‌کند. این موضوع برای بسیاری به خصوص بانوان ناخوشایند است و به دنبال روش‌های پزشکی جهت رفع آن هستند. امروزه پیشرفت علم موجب شده است که تا حدودی این مشکلات را رفع یا عقب انداخت. مزونیدلینگ در صورت، زیر چشم‌ها، گردن، دکلته و دست‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. دوستانی که قصد جوانسازی یا رفع ریزش مو خود با این روش دارند با ما در این مقاله همراه باشند تا اطلاع جامع و کاملی درباره این روش در اختیار شما قرار دهیم.

مزونیدلینگ

در مزونیدلینگ از کوکتل‌های مزوتراپی استفاده می‌شود که تاثیر این روش درمانی را چند برابر می‌کند. این روش می‌تواند منافذ بسیار ریزی در حد میکرو در بین کلون‌های سلولی می‌تواند جذب دارو را چند برابر کند. این روش سلول‌های جوان را جایگزین سلول‌های پیر می‌کند. طبق محل درمان از محلول‌های مختلفی باید استفاده کرد. برای مثال برای جلوگیری از ریزش مو باید از کوکتل‌های تقویت مو و برای از بین بردن لک صورت باید از کوکتل‌های روشن‌کننده و از بین برنده لک استفاده کرد.

مزونیدلینگ چگونه منجر به جوانسازی می‌شود؟

نیدلینگ به معنای سوزن زدن می‌باشد و مزو هم ابتدای کلمه مزودرم می‌باشد. در مزونیدلینگ با ایجاد کانال‌های ظریف درپوست باعث تحریک کلاژن سازی وبازسازی پوست می‌شود .کلاژن نام پروتئنی است که در بدن همه وجود دارد و مانع از چین و چروک می‌شود و همچنین باعث قوی شدن غضروف‌ها می‌شود. در واقع در این روش کوکتل‌های مزوتراپی به عمق لایه مزودم فرستاده شده و درمان را در این لایه انجام می‌دهد. ایجاد هزاران سوراخ ریز و میکروسکوپی در روی پوست باعث می‌شود وقتی از پمادها و ویتامین‌ها استفاده می‌کنید، تاثیر بیشتری را به دنبال داشته باشد. تاثیر این روش را بعد از 4 تا 7 رو مشاهده می‌کنید. اما فراموش نشود که این روش باید 3 الی 6 جلسه بسته به نوع پوست و به فاصله‌ی زمانی دو الی چهار هفته توسط متخصص پوست انجام شود.

در این روش با ایجاد منافذ میکرومتری بین کلون‌های سلولی جذب دارو چند برابر می‌شود و با تخریب سلول‌های پیر و آسیب دیده سلول‌های جوان و جدید جایگزین می‌شوند. بنابراین می‌توان گفت که در این روش منافذ پوست تقویت می‌شوند، بافت پوست آرام می‌شود و پوست شفاف و نرم و جوان‌تر می‌گردد. نتایج همیشه طبیعی، تدریجی و طولانی مدت است ولی در هر فرد با فرد دیگر متفاوت است.

موارد کاربرد مزونیدلینگ

موارد کاربرد

  • رفع چین و چروک صورت
  • درمان پوست ناهموار (برجستگی‌ها و فرورفتگی‌های پوست)
  • رفع آفتاب سوختگی
  • رفع ترک‌های ناشی از بارداری و لاغری‌های سریع
  • برطرف کردن جای جوش
  • ازبین بردن  ترک‌های پوستی
  • رفع خشکی پوست
  • ازبین بردن لک‌های پوستی
  • تقویت فولیکال‌های مو و تقویت آن‌ها
  • افزایش خون‌رسانی به پوست

مزایای مزونیدلینگ

وجود جای زخم قدیمی همیشه برای افراد ناراحت کننده است. ورود به سن بلوغ و جوش‌های بلوغی که به مرور رفع می‌شوند اما جای آن‌ها باقی می‌ماند نیز در اوج جوانی زیبایی فرد را دستخوش تغییراتی می‌کند. سوختگی‌هایی که باقی ماندن اثر آن‌ها نا خوشایند است و گاها اعتماد به نفس فرد را کاهش می‌دهد. این‌ها همه گوشه‌ای از دلایل مزایای انجام مزونیدلینگ است. زیرا این روش باعث رفع این مشکلات می‌شود و زیبایی را به ما بر می‌گرداند.

به طور کلی افزایش انعطاف پذیری و کشسانی پوست و جوانسازی آن و تقویت موها از مزایای مهم این تکنیک به شمار می‌رود که افراد زیادی را ترغیب به انجام آن می‌کند.

موارد منع و عوارض مزونیدلینگ

افرادی که سابقه عفونت‌های پوستی فعال مانند تبخال دارند، نباید دست به انجام چنین روشی بزنند. اگر شما از داروهای ضد انعقاد خون مانند وارافین استفاده می‌کنید توصیه می‌شود به هیچ عنوان دست به انجام مزونیدلینگ نزنید. اگر مبتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و یا بیماری‌هایی که ناشی از ضعف سیستم ایمنی هستید این روش برای شما مناسب نیست زیرا ممکن است باعث عفونت و تاخیر در التیام پوست گردد. همچنین قبل از انجام اطمینان پیدا کنید که به کوکتل‌های مزونیدلینگ حساسیت نداشته باشید.

همانطور که پیش‌تر نیز اشاره کردیم حدود چهار الی هفت روز پس از انجام این روش تاثیر آن را روی پوست مشاهده خواهید کرد. در این زمان وجود قرمزی و تورم در پوست امری طبیعی است و استفاده از پمادهای تجویز شده توسط پزشک پوست به کاهش آن کمک می‌کند. پوسته پوسته شدن و تیرگی پوست یکی دیگر از عوارض این روش است که معمولا برطرف می‌شود. اگر این روش در کلینیک معتبر انجام نشود ممکن است تاثیری نداشته باشد و صرفا هزینه و زمان شما را از بین می‌برد. این تکنیک عوارض حادی ندارد فقط یکی از عوارض بسیار نادر ایجاد آلرژی پوستی در برخی از بیماران است.

هزینه مزونیدلینگ

 هزینه درمان مزونیدلینگ

هزینه با توجه به ناحیه که نیاز به درمان دارد و همچنین تعداد جلسات و دستمزد پزشک متفاوت است. میانگین قیمت‌ها در کلینیک‌های مختلف بین 500 الی یک میلیون برای هر جلسه است که معمولا با انتخاب پکیج‌های چند جلسه‌ای آن تخفیفاتی هم قائل می‌شوند. این درمان به دلیل اینکه جز درمان‌های زیبایی محسوب می‌شود تحت پوشش بیمه قرار ندارد و قبل از درمان باید از کلینیک مورد نظر درباره هزینه‌ها پرس و جو نمایید.

مزونیدلینگ مو

با افزایش سن، موها به طور طبیعی نازک و شکننده‌ می‌شوند در نتیجه ریزش مو در این دوران افزایش پیدا می‌کند. اگر هدف از انجام مزونیدلینگ تقویت موها و رفع ریزش مو باشد از کوکتل‌های مخصوص و مناسب مو استفاده می‌شود. مزونیدلینگ مو با افزایش جریان خون موضعی و کاهش سبوم در اطراف فولیکول مو و افزایش پروتئین wnt و نهایتا کاهش دی هیدروتستوسترون اثر خود را بر روی فولیکول‌های مو اعمال می‌کند.

مراقبت‌های قبل و بعد

قبل از هر چیزی نکته‌ای که بسیار مهم است این است که شما پزشک مناسب برای این کار از انتخاب کنید. استفاده از موتورهای جستجو مانند گوگل، مشاهده نمونه کارهای پزشکان و کلینیک‌ها در شبکه‌های اجتماعی و پرس و جو از آشنایان به شما در رسیدن به پزشک خوب کمک خواهد کرد. سپس با مراجعه به مطب با پزشک مشاوره داشته باشید. همچنین توصیه می‌شود این تکنیک در ماه‌های سرد سال انجام شود.

قبل و بعد این درمان به چه نکاتی باید توجه کرد؟

  • برای کسب بهترین نتیجه از محصولات زیبایی و داروهایی که پزشک توصیه می‌کند حتما استفاده کنید.
  • سه روز پیش از درمان از مصرف داروهای ضد غلظت خون همچون آسپرین و نروفن بپرهیزید.
  • از دو هفته پیش از انجام از تزریقات زیبایی مانند تزریق ژل و بوتاکس بپرهیزید.
  • تا یک هفته از فعالیت‌هایی که منجر به عرق کردن می‌شود، خودداری کنید.
  • بعد از انجام مزونیدلینگ تا چند روز زیر نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.
  • اگر از مزونیدلینگ برای تقویت مو استفاده می‌کنید از رنگ کردن و سشوار مو خودداری کنید.
  • از سونا، دوش آب داغ و یا سولاریوم استفاده نکنید.
  • از لوازم آرایشی استفاده نکنید.
  • خودداری از برنزه کردن بدن.
انجام مزونیدلینگ به چه افرادی توصیه نمی‌شود؟

سابقه کلوئید به علت آسیب به پوست.
سابقه حساسیت به کوکتل‌های مزوتراپی.
عفونت‌های فعال پوستی از قبیل تبخال.
ضعف سیستم ایمنی بدن به هر دلیلی.
مصرف داروهای ضدانعقاد مثل وارفارین.

ترکیبات مزونیدلینگ

ویتامین B، A و C و E : منجر به تحریک عملکردهای حیاتی در سلول‌ها می‌شود.
اسید آمینه: در ساخت پروتئین‌ها (الاستین، کلاژن و غیره) نقش دارد.
ماده معدنی: می‌تواند کمبودهای پوستی را جایگزین کند.
کوآنزیم: واکنش‌های بیوشیمیایی موجود در بافت‌ها را سرعت می‌بخشد.
اسید نوکلئیک: فعال کردن ارتباط سلولی.
آنتی اکسیدان: کاهش ترکیب رادیکال‌های آزاد.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *