درمان قطعی سلولیت با راهکارهای خانگی و پزشکی نوین

آیا پوست نواحی ران و باسن شما دچار ناهمواری شده است؟ این می‌تواند نشانه سلولیت باشد. سلولیت زمانی رخ می‌دهد که چربی نواحی خاصی از پوست به وسیله طناب‌های فیبری به سمت بافت‌های زیرین کشیده ‌شود. این اتفاق منجر به ایجاد برآمدگی و تورفتگی در سطح پوست می‌گردد. سلولیت خطرناک نبوده و در زنان بیشتر از مردان به چشم می‌خورد. در این مقاله به راهکارهای درمان قطعی سلولیت می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

درمان قطعی سلولیت

درمان قطعی سلولیت با راهکارهای پزشکی

روش‌های پزشکی درمان سلولیت می‌توانند توسط پزشک یا متخصص پوست انجام شوند. برای انتخاب بهترین روش، با متخصص پوست مشورت کنید.

کرایولیپولیز (سرما درمانی)

کرایولیپولیز یا سرما درمانی روشی غیرتهاجمی بوده که با انجماد سلول‌های چربی، آن‌ها را از بین می‌برد. در این روش سلول‌های چربی پاره شده و بدن آن‌ها را جذب می‌کند. در نتیجه علاوه بر لاغری اندام، سلولیت نیز رفع خواهد شد. معمولاً برای کسب نتیجه مطلوب، انجام چندین جلسه کرایولیپولیز الزامی است. درمان سلولیت با این روش ممکن است 3 الی 4 ماه طول بکشد.

کویتیشن (اولتراسوند)

کویتیشن روشی غیرتهاجمی بوده که از امواج صوتی برای هدف‌گیری و از بین بردن چربی‌ها استفاده می‌کند. در این روش، در بافت چربی لرزش ایجاد شده و حباب‌هایی در میان سلول‌های چربی به وجود می‌آید. فشار ناشی از حباب‌ها و لرزش به پاره شدن سلول چربی می‌انجامد. نتیجه نهایی درمان سلولیت با کویتیشن پس از 8 تا 12 جلسه قابل مشاهده خواهد بود.

سلفینا

سلفینا روشی غیرتهاجمی برای درمان سلولیت است. این روش دو مرحله دارد؛ بی حسی موضعی و آزادسازی بافت. برای درمان سلولیت با روش سلفینا، از یک دستگاه کوچک شامل سوزن‌های ریز استفاده می‌شود. این سوزن‌ها طناب‌های فیبری مسبب سلولیت را از بین می‌برند. نتیجه سلفینا با گذشت 3 روز پدیدار شده و برای بیش از 3 سال ماندگار است.

امواج صوتی (آکوستیک)

استفاده از امواج صوتی (آکوستیک) یکی دیگر از روش‌های درمان سلولیت به شمار می‌رود. این روش با لرزش طناب‌های فیبری در مناطقی از بدن که دچار سلولیت هستند، به کاهش سلولیت می‌پردازد. این امواج به افزایش تولید کلاژن و خاصیت ارتجاعی پوست کمک می‌کنند. برای کسب نتیجه مطلوب، انجام چندین جلسه درمانی با امواج صوتی الزامی است.

لیزر و فرکانس‌های رادیویی

این روش‌ ترکیبی از ماساژ درمانی، فرکانس‌های رادیویی و امواج لیزر بوده که برای درمان سلولیت بسیار موثر است. علاوه بر این‌ها، از مکش (ساکشن) و گرما نیز ممکن است استفاده شود. سلولاز یکی از روش‌های درمانی با لیزر به شمار می‌رود. در روش سلولاز، طناب‌های فیبری مسبب سلولیت پاره شده و سلولیت برای حداقل 6 ماه رفع خواهد شد.

کربوکسی تراپی

در روش کربوکسی تراپی، گاز کربن دی اکسید به زیر پوست وارد می شود. این گاز با کربن مونوکسید که تاثیری مرگبار دارد تفاوت داشته و برای فرد مشکلی ایجاد نمی‌کند. یکی از عوارض جانبی کربوکسی تراپی کبودی موقت است که سریعاً رفع خواهد شد. برای درمان کامل سلولیت به حدود 7 تا 10 جلسه کربوکسی تراپی احتیاج است.

درمان سلولیت

درمان قطعی سلولیت با راهکارهای خانگی

چندین روش خانگی محبوب برای درمان سلولیت وجود دارد؛ اما تأثیر این روش‌ها تاکنون از نظر علمی اثبات نشده است. این روش‌ها بی خطر بوده و می‌توانید آن‌ها را امتحان کنید:

ورزش

اگر ورزش به طور مرتب انجام شود، می‌تواند به شما در کاهش چربی بدن کمک کند. کاهش چربی منجر به محو شدن سلولیت می‌گردد. برنامه ورزشی را انتخاب کنید که تمرینات هوازی و قدرتی مناسبی داشته و تمرکز آن بیشتر روی نواحی مستعد سلولیت باشد. هرچه بدن عضلانی‌تر باشد، پوست صاف‌تر و محکم‌تر به نظر می‌رسد.

برس خشک

برس خشک یکی از موثرترین نسخه‌های طبیعی درمان سلولیت است. این روش علاوه بر لایه برداری، تجمع سلول‌های چربی را کاهش می‌دهد. برای استفاده از روش برس خشک، مقداری روغن نارگیل را روی پوست مالیده و با برس خشک به صورت دورانی روی پوست بکشید. در جاهایی که سلولیت بیشتری دارد تمرکز بیشتری کنید. این عمل را به مدت 5 دقیقه انجام دهید.

تفاله قهوه

استفاده از اسکراب تفاله قهوه یکی از روش‌های محبوب رفع سلولیت است. این روش علاوه بر درمان سلولیت و کاهش ناهمواری پوست، موجب لایه برداری و سفت شدن پوست نیز می‌شود. برای ساخت اسکراب می‌توانید از تفاله قهوه به تنهایی استفاده کنید؛ اما توصیه می‌شود آن را با کمی روغن نارگیل و شکر نیز مخلوط کنید. برای استفاده از اسکراب تفاله قهوه، آن را به مدت 10 دقیقه روی پوست مالیده و ماساژ دهید.

چگونه از بروز سلولیت پیشگیری کنیم؟

دلایل بروز سلولیت عبارتند از:

  • مشکلات هورمونی
  • بارداری
  • افزایش وزن
  • بی تحرکی
  • رژیم غذایی نامناسب
  • ژنتیک
  • تجمع سموم در بدن

به همین علت نمی‌توان به طور قطعی از بروز آن جلوگیری کرد. اما راهکارهای موثری وجود دارد که احتمال بروز سلولیت را به طرز چشمگیری کاهش می‌دهد:

رژیم غذایی نقش بسیار مهمی در رخ دادن یا ندادن سلولیت دارد. همواره از رژیم غذایی سالم و متعادلی پیروی کنید. غذاهای چرب، شیرین و فرآوری شده باعث تجمع چربی و سموم در بدن می‌شوند؛ به همین دلیل احتمال بروز سلولیت را نیز افزایش می‌دهند. در مقابل، مواد غذایی مانند فلفل، ماهی، توت، سرکه، روغن زیتون و زعفران به واسطه ویتامین‌ها و مواد مغذی خود، به پیشگیری از سلولیت کمک می‌کنند.

هر روز از کفش پاشنه بلند استفاده نکنید.

از پوشیدن مداوم لباس‌های تنگ و چسبان پرهیز نمایید.

از استرس دوری کنید؛ زیرا تعادل هورمونی بدن را بر هم زده و موجب افزایش وزن می‌گردد.

آب فراوان بنوشید؛ زیرا موجب دفع سموم اضافی از سلول‌های بدن می‌شود. کم آبی می‌تواند سلولیت‌ را نمایان‌تر کند. به همین علت توصیه می‌شود بانوان روزانه 9 فنجان آب بنوشند.

سموم بدن را از بین ببرید. این کار را می‌توان با روش‌های مختلفی از جمله حجامت، دمنوش‌های مخصوص و ورزش‌ انجام داد.

از استعمال دخانیات و نوشیدن الکل خودداری نمایید. سیگار و الکل از مهم‌ترین دلایل تجمع سم در بدن به شمار می‌روند.

جمع بندی

برای درمان قطعی سلولیت ، در ابتدا روش‌های خانگی را امتحان کنید. این روش‌ها ارزان‌تر و در دسترس‌تر هستند. در صورتی که نتیجه مطلوبی کسب نکردید، با متخصص پوست مشورت نمایید. متخصص را در جریان خواسته‌ها و شرایط خود قرار دهید تا بهترین و مناسب‌ترین راه‌ را به شما پیشنهاد کند. پیش از انجام هرگونه روش درمانی پزشکی، اطلاعات کافی را درباره قیمت، عوارض جانبی و مراقبت‌های لازم کسب نمایید.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *