تبلیغات
تبلیغات

روغن اسطوخودوس برای پوست چه فوایدی دارد و چگونه استفاده می شود ؟

روغن اسطوخودوس نوعی روغن اساسی است که از گیاه اسطوخودوس تهیه می شود. افراد از آن برای تقویت آرامش و خواب استفاده می کنند و همچنین ممکن است به درمان برخی بیماری های پوستی کمک کند. همچنین اسطوخودوس همچنین یک ماده طعم دهنده در غذاها و نوشیدنی ها و به عنوان رایحه در بسیاری از صابون ها و مواد آرایشی نیز می باشد. در ادامه با مجله “زیبا بمان” همراه باشید در ادامه درباره روغن اسطوخودوس برای پوست توضیح خواهیم داد. 

روغن اسطوخودوس برای پوست

نحوه استفاده از روغن اسطوخودوس بر روی پوست

از آنجایی که روغنهای اساسی می توانند روی پوست خشن باشند ، بهتر است ابتدا آنها را با یک روغن حامل مخلوط کنید. بسته به هدف ، فرد ممکن است روغن اسطوخودوس را با روغن آرگان ، روغن نارگیل یا روغن جوجوبا مخلوط کند.
فرد می تواند مخلوط روغن ها را با استفاده از انگشتان دست و یا پنبه ها به پوست ماساژ دهد. همیشه قبل از استفاده از مخلوط حاوی روغن اسطوخودوس بر روی پوست، دست ها را بشویید.
روغن اسطوخودوس همچنین می تواند به صورت بخار برای آکنه یا موارد مشابه استفاده شود. با این حال ، حتماً از قرار دادن صورت در معرض بخار بسیار داغ خودداری کنید.
مردم هرگز نباید هیچ روغن های اساسی را مصرف کنند (قورت دهند).

فواید روغن اسطوخودوس بر روی پوست

فواید روغن اسطوخودوس بر روی پوست

استفاده از روغن اسطوخودوس بر روی پوست ممکن است برای برخی از شرایط مفید باشد:

روغن اسطوخودوس برای اضطراب

روغن اسطوخودوس می تواند تأثیر مثبتی در علائم مرتبط با اضطراب داشته باشد. برای مثال اثرات روغن اسطوخودوس بر اضطراب با لورازپام ، داروی ضد اضطراب رایج قابل مقایسه می باشد.

روغن اسطوخودوس به عنوان ضد التهاب

اسطوخودوس دارای خاصیت ضدالتهابی است. اثرات روغن اسطوخودوس را بر روی زخم های مکرر آفتی – زخم های التهابی گرد یا بیضی شکل که در دهان یا دستگاه تناسلی تشکیل می شوند می توان مورد استفاده قرار داد. 
درمان روغن اسطوخودوس به طور قابل توجهی می تواند التهاب ، اندازه زخم و زمان بهبود زخم ها را کاهش می دهد.

روغن اسطوخودوس برای آکنه

روغن اسطوخودوس دارای خاصیت ضد باکتریایی است و در از بین بردن باکتری ها ، ممکن است از آکنه جلوگیری کرده و آن را بهبود بخشد.
روغن اسطوخودوس منافذ پوست را مسدود نمی کند. می تواند با فندق ترکیب شود و به عنوان یک تونر روزانه یا با روغن درخت چای یا روغن آرگان به عنوان یک درمان مستقیم برای جوش ها استفاده شود.

روغن اسطوخودوس برای خشکی پوست یا اگزما

روغن اسطوخودوس دارای خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی است. تحقیقات به طور خاص نشان می دهد که می تواند استافیلوکوکوس اورئوس ، نوعی از باکتری را که ممکن است باعث اگزما شود را از بین ببرد.

روغن اسطوخودوس برای مو

روغن اسطوخودوس همچنین می تواند در رشد مو تأثیر مثبت داشته باشد. به عنوان مثال ترکیبی از روغن های اساسی آویشن ، رزماری ، اسطوخودوس و چوب درخت سرو ، به درمان آلوپسی آره آتا – یک اختلال خود ایمنی شایع که منجر به ریزش مو می شود ، با موفقیت درمان کند. 
استفاده از روغن اسطوخودوس منجر به افزایش قابل توجهی فولیکول های مو و همچنین افزایش عمق فولیکول مو می شود ، که نشان می دهد این روغن رشد قابل توجهی در رشد مو دارد.

روغن اسطوخودوس برای چین و چروک پوست

روغن اسطوخودوس حاوی آنتی اکسیدان است که می تواند به مقابله با رادیکال های آزاد کمک کند و به طور بالقوه می تواند ظاهر خطوط ریز و چین و چروک را کاهش دهد. البته برای تأیید این تأثیرات ، تحقیقات بیشتری لازم است.

روغن اسطوخودوس برای بهبود زخم ها

مطالعه ای نشان داد که زخمها در گروهی که تحت درمان روغن اسطوخودوس قرار گرفتند ، سریعتر از گروهی که تحت درمان قرار گرفته اند بوده است. 
مطالعه دیگر نشان داده است که استفاده موضعی روغن اسطوخودوس با تحریک تولید کلاژن به بهبود زخم کمک می کند.

روغن اسطوخودوس برای جای زخم

شواهد نشان می دهد که روغن اسطوخودوس می تواند با تقویت رشد بافت به کاهش اسکار کمک کند. یک مطالعه نشان داد که روغن اسطوخودوس به تحریک فرآیندهای ترمیم بافت مرتبط با آسیب های پوستی کمک می کند.

روغن اسطوخودوس برای روشن شدن پوست

روغن اسطوخودوس می تواند قرمزی و تغییر رنگ پوست را کاهش دهد. با این حال ، یافتن شواهدی از این تأثیر به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.

روغن اسطوخودوس برای گزش حشرات

اسطوخودوس می تواند تا 8 ساعت به صورت موثر پشه ها را دفع کند. با ترکیب آن با سایر روغنهای اساسی مانند سیترونلا ، فرد می تواند اسپری حشرات سازگار با محیط زیست خود را ایجاد کند.
خواص ضد باکتریایی روغن اسطوخودوس ممکن است از آلوده شدن گزش حشرات جلوگیری کند.

چگونه بهترین روغن را انتخاب کنیم ؟

نکات زیر در هنگام انتخاب یک روغن اساسی مفید است:

روغنی را پیدا کنید که با استفاده از پرس سرد یا تقطیر با بخار تولید شده باشد ، زیرا در این فرآیند احتمال آلودگی کمتری وجود دارد.
از روغن های اسطوخودوس که در بطری های پلاستیکی بسته بندی شده اند خودداری کنید – بطری های شیشه ای تیره رنگ روغن را به بهترین وجه حفظ می کنند و از حفظ رایحه و خاصیت اصلی آن اطمینان حاصل می کنند.
قبل از انتخاب روغن ، تمام برچسب ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید روغن خالص و فاقد مواد افزودنی است.

نکات ضروری برای روغن اسطوخودوس برای پوست

هرگز روغنهای اساسی رقیق نشده را مستقیماً روی پوست قرار ندهید – همیشه آن را با روغن حامل مخلوط کنید.
استفاده از برخی محصولات موضعی حاوی اسطوخودوس ممکن است در برخی افراد واکنش های آلرژیک پوستی ایجاد کند. اگر کسی که از روغن اسطوخودوس روی پوست خود استفاده می کند ، عوارض جانبی مانند بثورات یا کهیر را تجربه کند ، باید فوراً استفاده از آن را متوقف کرده و به پزشک مراجعه کند.
افرادی که از روغن اسطوخودوس بر روی صورت خود استفاده می کنند باید بیشتر مراقب باشند تا روغن در چشم آنها وارد نشود – در صورت بروز ، محل را کاملاً با آب خنک بشویید.
اگرچه تحقیقات نشان می دهد که روغن های اساسی ممکن است مزایایی برای سلامتی را داشته باشند ، لازم به یادآوری است که سازمان غذا و دارو (FDA) خلوص یا کیفیت این مواد را کنترل یا تنظیم نمی کند. فرد باید قبل از استفاده از روغنهای اساسی حتماً در مورد کیفیت محصولات تحقیق کند. قبل از امتحان روغن ضروری جدید ، فرد همیشه باید آن را تست کند. 

خلاصه

از روغن اسطوخودوس به جای داروی معمول استفاده نمی شود ، بلکه به عنوان یک درمان مکمل استفاده می شود. روغن اسطوخودوس دارای طیف گسترده ای از خواص مفید است ، اما می تواند در برخی افراد واکنش های نامطلوبی ایجاد کند. در صورت بروز علائم واکنش آلرژیک ، استفاده از آن را متوقف کنید.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تبلیغات
    تبلیغات