عوارض پلاسما جت چیست و ماندگاری آن چقدر است ؟

پلاسما جت (Plasmajet)، یکی از جدیدترین روش های رفع افتادگی، برطرف کردن چین و چروک و لیفت قسمت های مختلف صورت می باشد که بدون هیچ گونه عمل جراحی  و تنها با یک دستگاه انجام می شود. این دستگاه از روش تبدیل جامد به گاز برای لیفت و احیای مجدد پوست استفاده می کند. در ادامه این بخش به معرفی روش پیشرفته پلاسما جت پرداخته و اطلاعاتی را در مورد میزان ماندگاری پلاسما جت و عوارض پلاسما جت در اختیارتان قرار می دهیم. با ما همراه باشید.

پلاسما جت چیست و چگونه کار می کند

پلاسما جت چیست و چگونه کار می کند؟

پلاسما جت نام یک دستگاه است که از پرتوهای پلاسما و ایجاد شار الکترونی برای لیفت پوست استفاده می کند. در واقع این کار را با یونیزاسیون سلولی بخش موردنظر انجام می دهد و با تولید گرما و تبدیل بافت جامد سطح پوست به بخار، باعث جمع شدن پوست و لیفت آن می شود.

برای انجام این کار، ابتدا سطح مورد نظر را کاملا پاکسازی کرده و در صورت لزوم از بی حسی موضعی استفاده می کنند. سپس دستگاه پلاسما جت بر روی سطح پوست کشیده می شود و نقطه های ریز و نزدیک به همی را ایجاد می کند. پرتوهای پلاسمای ایجاد شده با جریان بسیار کم لایه سطحی پوست را سوزانده و باعث ایجاد گرما در لایه اپیدرم می شوند. گرمای ایجاد شده گاز بین دستگاه و پوست را یونیزه کرده و پوست بخش موردنظر از جامد به گاز تبدیل می شود. با انجام این کار، لایه های زیرین پوست آب خود را از دست داده و حالت جمع شدگی پیدا می کنند. علاوه بر این، کلاژن های لایه زیرین نیز تحریک شده و با تولید کلاژن های بیشتر باعث جوانسازی پوست می شوند.

کاربردهای پلاسما جت

پلاسماجت یکی از پیشرفته ترین روش های جوانسازی پوست، رفع چین و چروک و درمان نارحتی های پوستی است که به دلیل عوارض کم، بهبود سریع و ماندگاری طولانی مدت، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. علاوه بر این، در این روش از تیغ جراحی برای کار استفاده نمی شود و این یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت پلاسماجت می باشد.

پلاسماجت برای بخش های حساس صورت مانند چشم و رفع افتادگی پلک بسیار مناسب است. همچنین می توان از آن برای برطرف ساختن ناراحتی های پوستی چون زگیل های پیری، منافذ باز پوست، کک و مک، لک های پوستی، خال های رنگی، زگیل های پوستی، جای زخم، جای تتو، جای آکنه، جوش ها و اگزما و دیگر بیماری های پوستی استفاده کرد. لیفت صورت، حجیم کردن لب و تغییر موقعیت آن، افتادگی پوست در نواحی باسن و بالای ناف و رفع چین و چروک های پوستی در نقاط صورت و گردن نیز از دیگر کاربردهای پلاسماجت است. در برخی موارد نیز از این شیوه برای کوچک کردن بینی و لیفت آن، خصوصا در مواردی که ریسک جراحی بینی بسیار بالاست،  به جای عمل جراحی استفاده می شود. البته باید به این نکته توجه داشت که پلاسماجت برای افتادگی های شدید جواب نمی دهد و فرم دهی در حالت نرمال انجام می شود. در مورد پلک نیز همین طور است. ترمیم افتادگی پلک در صورتی با پلاسماجت انجام می شود که افتادگی در حد خفیف و یا در سطح متوسط باشد.

ماندگاری پلاسماجت

پلاسماجت یک عمل سرپایی است که با بی حسی موضعی در عرض 30 دقیقه انجام می شود. این روش عوارض و مشکلات عمل جراحی نداشته و دوران نقاهت کوتاهی نیز دارد. از این رو، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. اما نکته ای که وجود دارد این است که ماندگاری نتیجه استفاده از دستگاه پلاسماجت بر روی پوست، چقدر است؟

مدت زمان ماندگاری نتیجه کار به عوامل مختلفی بستگی دارد که از بین آن ها می توان به تعداد جلسات درمانی، تکنیک مورد استفاده، نوع پوست و روند پیری آن و سبک زندگی افراد اشاره کرد. نوع عارضه پوستی و نقطه ای  که عمل بر روی آن انجام می شود نیز بسیار مهم است. در برخی موارد نتیجه به صورت دائمی می باشد، اما گاهی نیز پوست روند پیری خود را به صورت طبیعی طی کرده و پس از گذشت 1  تا 3 سال به صورت اولیه باز می گردد. در این جا نیاز به درمان مجدد و انجام دوباره کار می باشد.

در مورد بینی توصیه می شود که این کار پس از سن بلوغ انجام شود تا تغییرات فرم و پوست بینی به حالت ثابت خود رسیده باشد. انجام عمل پلاسماجت بر روی بینی، پس از سن بلوغ، ماندگاری دائمی دارد. برای افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند و عمل جراحی در آن ها دارای ریسک بالایی است، پلاسماجت انتخاب مناسبی است که در بدترین حالت نیز تا 3  سال ماندگاری دارد.

عوارض پلاسما جت

عوارض پلاسما جت

هر عملی دارای عوارض پس از آن می باشد که میزان شدت آن بسته به فرد متفاوت است. اگر می خواهید از پلاسماجت برای درمان مشکلات پوستی و زیبایی ظاهری خود استفاده کنید، حتما از یک پزشک حاذق و متخصص برای انجام آن کمک بگیرید. هرچه کار با مهارت بیشتر و دقت بالاتری انجام شود، عوارض کمتری خواهد داشت. در غیر این صورت ممکن است مشکلات جدی و عواقب جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. عوارض پلاسما جت عبارتند از:

احساس گرما در حین انجام درمان: این گرما قابل تحمل است و مشکلی را ایجاد نمی کند.

ایجاد التهاب و قرمزی در ناحیه تحت درمان: التهاب پس از گذشت 7 تا 10 روز برطرف خواهد شد.

ایجاد زخم در ناحیه موردنظر: ناحیه تحت درمان دچار زخم می شود که پس از گذشت چند روز بهبود می یابد.

از دیگر عوارض این روش می توان به تغییر رنگدانه های پوست، عفونت های پوستی، آکنه و احساس درد در ناحیه درمان اشاره کرد.

در کل می توان گفت عوارض این روش نسبت به روش های دیگر زیبایی کمتر بوده و موقتی است. التهاب و زخم های که بر روی پوست ایجاد می شوند در عرض  7 تا 10 روز بهبود می یابند و فرد می تواند به راحتی به فعالیت های روزانه خود بپردازد.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

  • پروانه کیماسی

    سلام من دیابت نوع یک دارم ایا برای من مضر نیست

    ۲۴ آبان ۱۳۹۹ پاسخ دهید
  • نگین

    سلام من پلاسما جت رو صورتم انجام دادم
    الان هفت روز گذشته پوستم قرمزع و یه قسمتی از پوستم انگار برامدگی دارع نسبت ب سطح پوستم و ب شدت احساس خارش میکنم.واقعا دارم نگران میشم خیلی استرس دارم ک اون قسمت برامده تبدیل ب گوشت اضافه نشه چیکار کنم😭😭😭

    ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ پاسخ دهید
  • فرزانه

    سلام. من چند روزه برای کک و مک های صورتم پلکسر کردم ولی خیلی نگرانم جای زخم ها باقی بمونه اخه پوست حساسی دارم‌

    ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ پاسخ دهید
  • محبوبه

    سلام آیا پلاسما جت پلک برای افرادی که عمل آب مروارید انجام دادند ضرر دارد ؟
    مشکلی برای لنز چشم ( عمل شده ) ایجاد میکند یا خیر ؟

    ۰۷ تیر ۱۴۰۰ پاسخ دهید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *