بهترین دارو برای آلرژی فصلی را بشناسید

آلرژی های فصلی بسیار آزار دهنده هستند و گاها زندگی عادی فرد را نیز مختل می کنند. از این رو اگر شما نیز به دنبال بهترین دارو برای آلرژی فصلی هستید ، ما به شما در کنار استفاده از دارو های شیمیایی ، روش های درمان خانگی را نیز توصیه می کنیم. قطعا روش های درمانی خانگی تاثیرات بیشتری را نیز می تواند به دنبال داشته باشد.

در این بخش از مجله ” زیبا بمان ” در کنار معرفی دارو های آلرژی فصلی ،دارو های خانگی و روش هایی که با کمک آن ها می توانید از آلرژی فصلی به خصوص حساسیت فصلی در پاییز و بهار خلاصی یابید را مطرح می کنیم. قبل از شروع مصرف هر یک از این داروها ، حتی اگر نیازی به تجویز پزشک ندارید ، با پزشک خود مشورت کنید. به این روش ، پزشک می تواند اطمینان حاصل کند که شما آنچه را که لازم دارید مصرف می کنید و مراقب هرگونه عارضه جانبی هستید.

بهترین دارو برای آلرژی فصلی

بهترین دارو برای آلرژی فصلی شامل :

قرص فکسوفنادین

وقتی صحبت از دارو های ضد آلرژی می شود  فکسوفنادین به دلیل تاثیر گذاری سریع آن بسیار معروف است. این آنتی هیستامین شایع ترین علائم آلرژی ،همچون آبریزش بینی و اشک ریزش چشم تا عطسه و خارش گلو را درمان می کند. این قرص به گونه ای طراحی شده است که سریع عمل کند (طی یک ساعت از زمان استفاده از آن) و تقریباً 24 ساعت ماندگاری دارد .

این قرص دارای فرمولاسیونی است که بر خلاف قرص هاش مشابه خواب آلودگی ایجاد نمی کند. به این معناست که دیگر لازم نیست نگران خستگی در هنگام کار ، مدرسه یا فعالیت های دیگر باشید. توجه داشته باشید که این قرص برای بزرگسالان و کودکان در سن 12 سال و بالاتر است.

ستیریزین بهترین دارو برای آلرژی فصلی

ستیریزین (Cetirizine) یا Zyrtec

از معروف ترین آنتی هیستامین هایی که همه افرادی که دچار حساسیت و آلرژی می شوند ، قطعا از آن استفاده کرده اند. این دارو نیز مانند فکسوفنادین برای تسکین علائم آلرژی خارش چشم و بینی ، عطسه ، کهیر و … استفاده می شود.

اگر از محصول بدون نسخه برای خود درمانی استفاده می کنید ، قبل از مصرف این دارو ، تمام دستورالعمل های موجود در بسته محصول را بخوانید. اگر پزشک شما این دارو را تجویز کرده است ، معمولاً یک بار در روز ، آن را طبق دستورالعمل مصرف کنید. دوز مصرفی به سن شما ، وضعیت پزشکی و پاسخ به درمان بستگی دارد. دوز خود را افزایش ندهید و این دارو را بیشتر از دستورالعمل مصرف نکنید.

قبل از مصرف هر یک از دارو ها حتما با پزشک مشورت نمایید

قرص لووستریزین (Levocetirizine)

قرص لووستریزین (Levocetirizine)

یکی دیگر از بهترین دارو برای آلرژی فصلی قرص لووستریین می باشد که توسط پزشکان تجویز می شود. در حالی که ممکن است شما حیوانات را با تمام وجود دوست داشته باشید ، گاهی اوقات بینی ، چشم ها و گلوی شما نسبت به حیوانات احساس متفاوتی دارد . اگر نسبت به حیوانات حساسیت دارید ، ممکن است قرص لووستریزین علائم آلرژی شما را تسکین دهد.

این قرص معمولا برای بزرگسالان و کودکان 6 سال به بالا توصیه می شود ، و تا 24 ساعته از علائم شایع آلرژی از جمله خارش ، آبریزش چشم ، آبریزش بینی ، عطسه و … را کاهش می دهد. مصرف کنندگان این دارو می گویند که این قرص برای آلرژی حیوانات بسیار مفید است.

داروی بنادریل (Benadryl) یا دیفن هیدرامین

داروی بنادریل (Benadryl) یا دیفن هیدرامین

یکی از مشکلات مهم بنادریل این است که باعث می شود برخی افراد دچار خواب آلودگی شوند. بنادریل (دیفن هیدرامین) یک داروی بدون نسخه است که به عنوان یک آنتی هیستامین طبقه بندی می شود. این ماده برای کمک به تسکین علائم تب یونجه ، سایر آلرژی ها و سرماخوردگی و همچنین خارش پوست به دلیل نیش حشرات ، کهیر و … استفاده می شود.

دوز بنادریل به چندین عامل بستگی دارد. این عوامل شامل نوع شرایطی که شما برای درمان از Benadryl استفاده می کنی سن شما و فرم بنادریل( قرص یا شربت و یا …) می باشد. خواب آلودگی ، دهان خشک ، ضعف ، سرگیجه و سردرد از عوارض جانبی و خفیف این دارو می باشد. برخی از این عوارض جانبی ممکن است طی چند روز یا چند هفته از بین بروند. اگر شدیدتر هستند یا از بین نمی روند ، با پزشک صحبت کنید.

درمان های خانگی

انواع داروهای خانگی و اقدامات پیشگیرانه وجود دارد که فرد می تواند برای کاهش علائم آلرژی خود انجام دهد. نمونه هایی از این موارد عبارتند از :

در صورت حساسیت داشتن به گرده ها ، پنجره ها را بسته نگه دارید.

هر روز قبل از رفتن به رختخواب ، حمام کنید تا پوست و مو از گرده پاک گردد.

حداقل یک بار در هفته ملافه  ها را در آب گرم و صابون بشویید.

از محلول آب گرم و نمک برای غرغره کردن استفاده کنید.

یک نمونه از داروهای خانگی خوردن عسل محلی یا خام است. برخی از متخصصان مواد غذایی طبیعی معتقدند که خوردن عسل محلی می تواند به همان روشی که دارو ها انجام می دهد ، به درمان آلرژی کمک کند.

نوشیدن چای های گیاهی یکی دیگر از روش های درمانی خانگی است . این داروهای گیاهی ممکن است اثرات ضد التهابی داشته باشند ، که ممکن است علائم آلرژی را کاهش دهد.

داروهای خانگی فوق از نظر علمی اثبات نشده اند. اما شواهد حاکی از آن است که ممکن است به بعضی از افراد کمک کنند.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

  • رضا

    سرطان بگیری ولی آلرژی نه من که هر روز آرزو مرگ میکنم از دست این الرژی هرچی قرص و آمپول میزنم هیچ

    ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ پاسخ دهید
  • سیداشرف

    چه کنم همراه الرژی های فصلی مختصر بنویسد

    ۱۸ مهر ۱۴۰۰ پاسخ دهید
  • Saeed

    خدابه من وشماصبربده،قبلایه آمپول آلمانی بودبه اسم تریام هگزال خیای خوب بود ولی متاسفانه دیگه پیدانمیشه ازشون

    ۱۸ مهر ۱۴۰۰ پاسخ دهید
  • حمیدرضا جعفری

    الرژی

    ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ پاسخ دهید
  • ابوالفضل

    فصل بهار فقط برای من خار داشت😐(حساسیت)

    ۰۱ فروردین ۱۴۰۱ پاسخ دهید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *