همانطور که میدانید تزریق ژل لب بسیار در بین خانم ها رایج شده است و در مبحث زیبایی لب های برجسته و پر بسیار مورد توجه می باشد و برای این منظور به کلینیک های زیبایی مراجعه می کنند. و با استفاده از تزریق ژل لب های خود را خوش فرم می کنند. این نکته نباید فراموش شود که جراحی های زیبایی هر کدام دارای عوارضی هستند و باید مراقبت های قبل و مراقبت های بعد از تزریق ژل لب را رعایت کنید تا حدالامکان این عارضه کم شود. اما در این بخش از مجله “زیبا بمان” درباره علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل بیشتر میخوانیم.
فیلم تزریق ژل لب
عوارض تزریق ژل لب
ورم بعد از تزریق ژل لب
بعد از تزریق ژل لب اتفاقی که برای تمام افرادی که این کار را انجام میدهد میفتد ورم ناشی از تزریق ژل لب می باشد. این امر بسیار طبیعی بوده و جای نگرانی نمیباشد و معمولا تا چند روز این ورم روی لب شما باقی میماند. اما میتوانید بر کاهش سریعتر ورم ایجاد شده از کیسه های آب سرد استفاده کنید. اگر بعد از حداکثر 4 روز ورم از بین نرفت یا ورم بخشی از لب شما از بین رفت و بخش دیگر متورم باقی ماند حتما به پزشک مراجعه کنید. ورم غیرطبیعی ممکن است به علت عفونت، تزریق نامناسب ژل و ژل نامناسب باشد.
بیشتر بخوانید: بهترین مارک ژل لب
کبودی بعد از تزریق ژل لب
کبودی ایجاد شده به علت پاره شدن برخی از مویرگ ها در مسیر سوزن ها میباشد که ایجاد آن بسیار طبیعی بوده است. برای کاهش کبودی نیز میتوانید از کمپرس آب سرد استفاده کنید.
درد بعد از تزریق ژل لب
به علت ورود جسم خارجی مانند سوزن و ماده تزریقی در پوست شما باعث درد در این ناحیه خواهد شد، که بسیار طبیعی بوده و درد بعد از تزریق بعد از حداکثر 3 روز باید از بین برود. در صورتی که درد لب شما بدتر شد و کاهش نیافت حتما به پزشک مراجعه کنید، چرا که ممکن است خبر از عفونت در لب شما بدهد.
علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل
علائم عفونت لب بعد از تزریق ژل شامل قرمزی و تورم، درد بعد از تزریق میباشد که این نشانه جز علائم طبیعی نیز به حساب میآید، اما در صورتی که این علائم با گذشت زمان بدتر شد و یا بهبود پیدا نکرد احتمال عفونت وجود دارد و سریعا باید به پزشک مورد نظر مراجعه کنید و وضعیت خود را با وی در میان بگذارید. اما علائم دیگری نیز وجود دارد که میتوان به داغی پوست محل تزریق و یا تب نیز اشاره کرد.
درمان عفونت لب بعد از تزریق ژل
- پزشک میتواند برای شما آنتی بیوتیک تجویز کند. آنتی بیوتیک دارای خواص ضدالتهابی میباشد.
- پزشک میتواند از هیالورونیداز که باعث انحلال ژل اسید هیالورونیک میشود استفاده کند.الباه به علت بروز حساسیت در برخی از افراد قبل از استفاده آن را روی دستان خود امتحان کنید.
- در موارد شدیدتر تزریق آنتی بیوتیک پیشنهاد میشود.
- پزشک ممکن است تصمیم بگیرد ناحیه عفونی را تخلیه کند. در این حالت ژل تزریق شده و یا هر گونه چرک عفونی تخلیه میشود.
- برای پیشگیری میتوانید قبل از تزریق آنتی بیوتیک مصرف کنید.
- در صورت داشتن عارضه های پوستی مانند جوش، حساسیت پوستی نباید تزریق انجام دهید.
- افراد مبتلا به درماتیت نیز نباید تزریق انجام دهند.
- در صورت داشتن عفونت در بینی و دهان (سینوزیت، عفونت و التهاب لثه و …) نباید تزریق انجام دهید.
- برای جلوگیری از ورود باکتریها به زخم محل را تمییز نگهدارید و آن را با آب گرم بشویید. میتوانید از پاک کننده ملایم یا صابون ضدباکتری نیز استفاده کنید.
تبخال بعد از تزریق ژل لب
در صورتی که بعد از تزریق ژل لب تبخال زدید میتوانید از کرم ها و لوسیون برای درمان استفاده کنید.
خارش و خشکی لب بعد از تزریق ژل لب
این عارضه ممکن است در برخی افراد ایجاد شود، در صورتی که ژل لب باعث خشک شدن لب شما شد از مرطوب کننده ها و نر کننده ها و پماد ویتامین A استفاده کنید. مصرف ویتامین E نیز در از بین بردن خشکی لب شما نقش اساسی خواهد داشت.
بی حسی لب بعد از تزریق ژل
قبل از تزریق ژل لب از کرم بی حسی استفاده میکنند. که تاثیر آن ممکن است تا بعد از تزریق نیز ادامه داشته باشد. البته برخی از فیلرها دارای لیدوکائین هستند تا فرد درد کمتری احساس کند. البته این بی حسی حداکثر 1 الی2 ساعت دوام دارد.
حساسیت بعد از تزریق ژل
ممکن است بدن فرد به مواد تزریقی واکنش نشان دهد. این حساسیت ممکن است به صورت ورم غیر طبیعی، عفونت، خشکی و پوسته پوسته شدن لب و… نشان داده شود.
سفت شدن لب بعد از تزریق ژل
برخی از فیلرها دارای غلظت بالایی هستند که ممکن است باعث سفت شدن لب های شما شود. یا برخی از ژل ها تمایل به جذب آب دارند که این نیز موجب سفتی لب میشود. در صورتی که علت سفتی لب موارد گفته شده باشد با ماساژ دادن (ملایم) محل تزریق بعد از حداکثر 4 هفته این عارضه از بین خواهد رفت.
نکته: در صورتی که سفت شدن به علت تزریق غیریکنواخت و سطحی باشد حتما باید بهپزشک مراجعه کنید و وی را در جریان قرار دهید. که ممکن است با ماساژ دادن این مشکل برطرف شود و یا با استفاده از آنزیم هیالورونید.
گلوله گلوله شدن
فیلر لب به علت غلظت کمی که دارد و اینکه مواد تشکیل دهنده آن دانه های ریز هستند و یا استفاده از ژل هایی که برای تزریق لب نیستند، ژل در زیر پوست گلوله گلوله میشود. در صورتی دیدن این عارضه باید به پزشک مراجعه کنید تا آنزیم هیالورونید به لبتان تزریق کند.
کبودی یا خون مردگی (هماتوم) بعد از تزریق ژل
افرادی که از داروهای ضدانعقاد استفاده میکنند ممکن است دچار این عارضه شوند. برای جلوگیری از این اتفاق حتما قبل از تزریق پزشک خود را در جریان داروهای مصرفی خود قرار دهید.
دیدگاه کاربران