آپنه خواب : ورزش و کاهش زمان تلویزیون خطر را کاهش می دهد

آپنه انسدادی خواب (OSA) یک اختلال خواب است که 10 تا 20 درصد از بزرگسالان در ایالات متحده را تحت تاثیر قرار می دهد. OSA با افزایش خطر ابتلا به برخی بیماری‌های مزمن همراه است. مطالعه‌ای نشان داده است که فعال بودن بیشتر و صرف زمان کمتر برای تماشای تلویزیون با کاهش خطر ابتلا به OSA مرتبط است.
OSA شامل انسداد مکرر و متناوب راه هوایی فوقانی در هنگام خواب است. این انسداد باعث کاهش یا توقف جریان هوا به ریه ها می‌شود و ممکن است خطر بیماری های جدی از جمله سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 را افزایش دهد. OSA زمانی رخ می‌دهد که ماهیچه‌های گلو به طور موقت در طول خواب شل شوند و باعث انسداد جزئی یا کامل راه هوایی شوند.
خروپف یک شاخص رایج OSA است. خواب مختل و اکسیژن رسانی ناکافی در شب ممکن است منجر به خواب آلودگی در طول روز ، سردرد ، تغییرات خلقی و فشار خون بالا و سایر عوارض جانبی شود.

آپنه خواب : ورزش و کاهش زمان تلویزیون خطر را کاهش می دهد

نقش فعالیت بدنی

تحقیقات قبلی منبع معتبر نشان داده است که سطوح پایین فعالیت بدنی در طول روز یا افزایش عدم تحرک ممکن است با خطر بیشتری برای تجربه OSA مرتبط باشد. عوارض جانبی آن ممکن است شامل چربی اضافی بدن ، التهاب سطح پایین مزمن ، مقاومت به انسولین و احتباس مایعات باشد.
محققان به این نتیجه رسیدند که فعال بودن بیشتر و گذراندن زمان کمتر تماشای تلویزیون رفتارهایی است که با خطر کمتر ابتلا به OSA مرتبط است. مطالعات محققان همچنین سعی کرد تأثیر هر یک از عوامل خطر آپنه انسدادی خواب را مورد بررسی قرار دهد.

نتایج تحقیقات

محققان گروهی را مورد مطالعه قرار دادن و برای تجزیه و تحلیل خود ، محققان زمانی را که شرکت کنندگان در محل کار نشسته بودند ، در نظر گرفتند.
فعالیت بدنی شامل تمام مدت زمانی بود که آنها در حال حرکت بودند ، از جمله پیاده روی ، دویدن ، شنای دور و وزنه برداری.
به طور کلی ، این تیم دریافت که افرادی که فعالیت کمتری داشتند احتمال بیشتری وجود داشت که OSA را گزارش کنند. به عنوان مثال ، شرکت کنندگانی که مشاغل کم تحرک داشتند 49٪ بیشتر نسبت به افرادی که کمترین مشاغل کم تحرک را داشتند، در معرض خطر ابتلا به OSA بودند.
همچنین ، کسانی که بیش از 4 ساعت تلویزیون در روز تماشا می کردند ، 78 درصد بیشتر در معرض ابتلا به OSA بودند.
حفظ یک شیوه زندگی فعال و اجتناب از بی تحرکی بیش از حد با کاهش خطر ابتلا به OSA مرتبط است. این ، به نوبه خود ، ممکن است با کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری های بالقوه جدی از جمله بیماری های قلبی عروقی و چاقی مرتبط باشد.

با توجه به ماهیت مطالعه ، تشخیص علت و معلول امکان پذیر نبود ، بنابراین محققان نتوانستند تعیین کنند که آیا عدم فعالیت و تماشای تلویزیون باعث آپنه انسدادی خواب می‌شود. اگرچه ممکن است تعجب آور نباشد که رفتارهای کم تحرک و تماشای تلویزیون ، که شامل نشستن طولانی مدت است ، ممکن است با آپنه انسدادی خواب مرتبط باشد ، اما محققان بر این باورند که اثرات تماشای تلویزیون بر آپنه انسدادی خواب ممکن است به دلیل چاقی باشد.
هوانگ(محقق) می‌گوید: “تماشای تلویزیون به شدت با آپنه خواب ارتباط دارد.” تماشای تلویزیون همچنین با چاقی ، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی ارتباط دارد. “

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *