جوش چانه و راه های سریع خلاصی از دست آن ها

وجود جوش ها در هر ناحیه از بدن ناخوشایند می باشد ، اما وجود جوش صورت بیشتر آزار دهنده است . تا به حال به این کردید که علت به وجود آمدن این جوش ها چیست؟ آیا می توان آن ها را برطرف کرد ؟روش های خانگی خلاصی از آن ها چیست ؟ جوش های روی چانه معمولاً نتیجه نوسانات هورمونی است که می تواند در دوران بلوغ یا دوران قاعدگی اتفاق بیفتد. با این حال ، هر کسی می تواند در هر سنی جوش چانه داشته باشد.
در موارد خفیف ، فرد می تواند با استفاده از محصولات بدون نسخه و مراقبت از خود ، جوش های به وجود آمده را در خانه درمان کنند . در موارد شدیدتر ، فرد ممکن است بخاطر داشتن دارو های با تجویز دکتر و یا سایر روشهای درمانی با پزشک متخصص پوست مشورت کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جوش های روی چانه و چگونگی خلاص شدن از شر آن ها ، خواندن این مقاله از مجله زیبا بمان را از دست ندهید.

جوش چانه

علل به وجود آمدن جوش چانه

وجود جوش چانه به خصوص در بین دختران و نوجوانان بسیار شایع می باشد. جوش های روی چانه هیچ تفاوتی با جوش در قسمت های دیگر صورت ، گردن ، قفسه سینه و پشت ندارد.
یکی از علت های اصلی به وجود آمدن جوش چانه نوسانات هورمون ها هستند. زنان و نوجوانان نوسنات شدید هورمونی دارند.
آندروژن ها هورمون هایی هستند که باعث ایجاد سبوم (چربی طبیعی پوست) هستند. سبوم چربی است که باعث انسداد منافذ و ایجاد جوش می شود. . از آنجا که هورمون ها می توانند در طول بزرگسالی نوسان داشته باشند ، جوش های روی چانه می توانند در هر زمان بیایند و بروند.

یکی دیگر از دلایل ایجاد جوش های چانه ، موهای زائد است که بیشتر در آقایانی که ریش های خود را می تراشند به وجود می اید. معمولا بعد از چند روز خود به خود برطرف می شود.

جوش ممکن است یک مزاحمت خفیف باشد ، اما به طور معمول خطرناک نیستند. با این حال ،  یک مطالعه در مجله پوست و پوست و زیبایی – که زنان بالغ با جوش مورد بررسی قرار داده است – ، جوش ها می توانند علائم خفیف افسردگی یا استرس ایجاد کنند. در نتیجه ، می توانند بر توانایی فرد در تمرکز بر کار یا مدرسه تأثیر بگذارند.

بعضی اوقات آنچه به نظر می رسد شما دارای جئش هستید در حالی که ممکن است بیماری دیگری داشته باشید.. اگر تعداد زیادی از جوش های کوچک روی چانه و صورت خود دارید ، می تواند روزاسه باشد.  این بیماری شبیه به آکنه است و باعث قرمزی پوست می شود.

درمان دارویی جوش چانه

معمولاً درمان با کرم های موضعی و پمادها شروع می شود. با این حال ، در موارد شدید ، ممکن است نیاز به درمانهای تهاجمی از متخصص پوست باشد. اما درمان های خانگی نیز در برطرف شدن آن ها نقش بسزایی دارد . انتخاب درمان مناسب برای خلاصی از آن ها اهمیت زیادی دارد.

افراد می توانند درمان جوش های چانه را در خانه شروع کنند. البته بعد از این که مطمئن شدن که این دانه های قرمز جوش هستند و دلیلی جز تغییر هورمون ها در به وجود آمدن آن ها نقش ندارد. در چنین مواردی فرد باید از محصولاتی استفاده کند که حاوی اسید سالیسیلیک یا بنزوئیل پراکسید هستند. هر دو این مواد باعث خشک شدن جوش ها می شوند. این روش درمانی معمولا دو هفته زمان می برد.

اگر جوش های چانه از بین نروند یا شدید باشند ، بهتر است فرد با بهترین متخصص پوست مشورت کند. زیرا برخ یدارو ها و برخی از روش های پزشکی می تواند به پاکسازی آن ها از رو صورت کمک کند. از طرفی جای جوش ها نیز باقی نمی ماند و نگرانی از بابت ایجاد لک های پوستی وجود ندارد.

آنتی بیوتیک های خوراکی ، ایزوترتینوئین ، کرم ها ، پمادها یا ژل ها ، لیزر درمانی ، لایه برداری شیمیایی و قرص های ضد بارداری برای تنظیم هورمون ها از سری درمان های پزشکی محسوب می گردند. لیزر آر اف فرکشنال یکی از موثرترین روش های لیزر درمانی می باشد.

بیشتر بخوانید : راه های درمان جوش صورت

درمان خانگی جوش ها

بهترین درمان استفاده از ماسک های خانگی مناسب با پوست شما می باشد. در این جا یک مئرد از بهترین ماسک های درمان جوش را معرفی می کنیم برای مطالعه ماسک های بیشتر می توانید به بخش ماسک های زیبایی سایت مراجعه نمایید.

این ماسک از دو مواده همیشه در دسترس ایرانی ها یعنی زردچوبه و عسل تهیه می شود . نصف قاشق چایخوری زردچوبه را همراه یک قاشق غذاخوری عسل را با هم مخلوط کنید زردچوبه یک ضد التهاب طبیعی است و می تواند به کاهش التهاب  کمک کند.  مخلوط کردن آن با عسل ، یک محصول سرشار از آنتی اکسیدان طبیعی ،ضد باکتری و ضد میکروب را به وجود می آورد.

بیشتر بخوانید : ماسک های فوق العاده  برای جوش صورت

نکاتی که باید درباره جوش های چانه رعایت کنید :

  • صورت خود را فقط دو بار در روز بشویید. تمیز کردن بیش از حد اغلب می تواند آکنه را تحریک کند.
  • هنگام خشک کردن صورت خود سعی کنید فشاری بر روی پوست خود نیاورید.
  • هرگز جوش های خود را دستکاری نکنید. این می تواند باعث التهاب بیشتر شود و منجر به جای زخم شود.
  • پوست خود را مرطوب نگه دارید
  • هرگز با آرایش خود نخوابید. همیشه قبل از خواب صورت خود را بشویید.
  • هر هفته معالجه جدیدی را امتحان نکنید. چند هفته به داروهای آکنه بدهید تا کار کنند.
  •   از محصولات مراقبت از پوست استفاده کنید که منافذ پوستی شما را مسدود نمی کند.
  • یک رژیم غذایی سالم داشته باشید.
  • روزانه ضد آفتاب بدون چربی استفاده کنید
  • ملافه و بالش های خود را همیشه تمیز کنید.
Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *