آنچه در مورد کاشت ناخن در دوران بارداری باید بدانید

کاملاً بدیهی است که خانمی که به استفاده از این روش زیبایی عادت کرده است، ممکن است ترس داشته باشد که پس از باردار شدن، در معرض خطراتی قرار گیرد که می‌تواند تأثیر منفی بر جنین نیز بگذارد. در واقع، در بسیاری از موارد به رنگ مو و خطری که سال‌ها پیش برای کودک به وجود می‌آورد اشاره می‌شود: شرایطی که حتی امروزه نیز تا حد زیادی به لطف وجود رنگ‌های موی بدون آمونیاک برطرف شده‌اند که به خطر نمی‌افتند. سلامتی نه زن باردار و نه جنین.

در پاسخ به این سؤال که آیا کاشت ناخن در بارداری خطرناک است؟ “باید پاسخ داد که ناخن‌های ژله‌ای برای خانم باردار اصلاً خطرناک نیست.

لاک زدن در بارداری

آنچه در مورد کاشت ناخن در دوران بارداری باید بدانید

در واقع، از نظر شیمیایی هیچ خطر یا منع مصرفی برای کاشت ژل وجود ندارد، زیرا ژل – اگرچه روی ناخن مالیده می‌شود و تحت‌تأثیر لامپ LED حدود دو دقیقه سفت می‌شود – به داخل ناخن نفوذ نمی‌کند. ناخن اما محدود به لایه سطحی لامینا است.

به همین دلیل کاشت به‌هیچ‌وجه خطرناک نیست، زیرا هیچ تماسی بین پوست (غشاهای مخاطی) و ژل وجود ندارد که یک ترکیب شیمیایی است که نباید دست‌کم گرفت.

در این مرحله به‌اندازه کافی ساده باقی می‌ماند تا بفهمیم که چگونه تنها مشکل ناشی از بوهایی است که ژل در طول فرایند سفت شدن منتشر می‌کند: این امر به‌ویژه برای اکریلیک که بوی کمی قوی‌تر از ژل معمولی دارد اتفاق می‌افتد. باعث احساس کلاسیک حالت تهوع می‌شود. اما بدیهی است که این امر برای همه زنان باردار صدق نمی‌کند: همه زنان باردار از حالت تهوع ناشی از بوهای خاص رنج نمی‌برند و این عاملی است که هر فرد باید بر اساس مشکلات خود به آن توجه کند.

اگر چنین مشکلی در طول درمان کاشت ناخن با ژل وجود داشته باشد، زن باردار همچنان می‌تواند از ماسکی استفاده کند که به او کمک می‌کند تا از تنفس بوهایی که می‌تواند در آن لحظه او را آزار دهد، اجتناب کند. علاوه بر این، حلال‌ها و محصولات بدون بوی خاصی نیز در بازار وجود دارد: به همین دلیل ممکن است مفید باشد که از مرکز زیبایی که با شما تماس گرفته‌اید بپرسید که آیا از محصولات خاصی برای زنان باردار استفاده می‌کند.

درهرصورت ترمیم ناخن‌ها در دوران بارداری مشکلی ندارد: قرارگرفتن در معرض فرآورده‌ها و حلال‌ها نه برای زن باردار و نه برای جنین ضرری ندارد.

چه زمانی از کاشت ناخن در دوران بارداری خودداری کنیم؟

به‌طورکلی، مگر اینکه مشکلات خاصی وجود داشته باشد، کاشت ناخن در دوران بارداری به طور معمول قابل انجام است. اما در برخی موارد، متخصص زنان به خانم باردار توصیه می‌کند که با نزدیک شدن به زایمان، ژل را خارج کند: این کار توصیه می‌شود، زیرا در صورت زایمان سزارین (و در این مورد عمل جراحی) این کار توصیه می‌شود. مهم است که ابزار مورداستفاده برای اشباع اکسیژن هیچ نوع مانعی نداشته باشد که در عوض با ژل نشان داده شود.

نحوه انتخاب لاک ناخن غیرسمی

در سال‌های اخیر، خطوطی از لاک‌های ناخن Eco-bio ساخته شده‌اند که عمدتاً زنان باردار را هدف قرار می‌دهند. در حال حاضر، علی‌رغم تلاش‌هایی که هنوز در مورد لعاب‌های زیست‌محیطی واقعی صحبت نمی‌شود، به طور صحیح‌تر باید آنها را به دودسته طبقه‌بندی کرد:

  • 3-free: بدون تولوئن، فرمالدئید و DBP
  • 4-free: بدون تولوئن، فرمالدئید، DBP و کافور
  • 5-free: بدون تولوئن، فرمالدئید، DBP، کافور و رزین فرمالدئید

در مورد کاشت ناخن در دوران بارداری بهتر است آن را به حال خود رها کنید، نه به این دلیل که به جنین آسیب می‌زند، بلکه به دلیل اینکه مواد مصرف شده در دوره‌ای به ناخن آسیب می‌زند که از قبل می‌تواند شکننده‌تر باشد.

نحوه استفاده از لاک ناخن در بارداری

آنجلو می‌گوید: مینای دندان برای جنین خطرناک نیست زیرا در سطح گردش خون جذب نمی‌شود، بااین‌حال هنوز هم نشان‌دهنده یک آسیب کوچک برای صفحه ناخن است، بنابراین نباید به طور مداوم از آن استفاده کرد، نه در دوران بارداری و نه در خارج از بارداری؛ بنابراین زمانی که می‌خواهید جذاب‌تر شوید، به لاک‌ها نور سبز می‌دهد. اما برخی از اقدامات احتیاطی را رعایت کنید:

  • فقط محصولات باکیفیت و مارک‌های شناخته شده را خریداری کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که ناخن سالم است و هیچ آسیب‌شناسی مانند مایکوز وجود ندارد .
  • همچنین از مسواک زدن پوست خودداری کنید.
  • اتاق را تهویه کنید درحالی‌که از لاک ناخن و حلال‌ها برای پاک‌کردن آن استفاده کنید.

چگونه در دوران بارداری مراقب ناخن‌های خود باشیم؟

ناخن‌ها در دوران بارداری ضعیف می‌شوند و به‌راحتی می‌شکنند، بنابراین تغذیه نقش مهمی در سلامت ناخن دارد. با یک رژیم غذایی سالم و متعادل، غنی از ویتامین‌ها و املاح معدنی، حفظ سلامتی مطلوب است.

علاوه بر ویتامین‌ها (A، B6، C، E) و نمک‌های معدنی (آهن، مس، روی، فسفر، سیلیکون و کلسیم) توصیه می‌شود که گوگرد و اسیدهای آمینه ضروری نیز معرفی شوند. بیایید بهتر توضیح دهیم … تخم‌مرغ، شیر و مشتقات، گوشت، محصولات ماهی، سویا، جلبک دریایی و حبوبات.

اگر بخواهم ترمیم ناخن را انجام دهم باید چه‌کار کنم؟ قبل از استفاده از ژل و لاک ناخن، از محصولات ارگانیک و روغنی (روغن زیتون، روغن بادام) استفاده کنید تا عمیقاً ناخن‌ها را آبرسانی کند.

 

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *