در صورتی که قصد تزریق ژل زیر چشم دارید به شما پیشنهاد میکنم که با مجله “زیبا بمان ” همراه باشید و اطلاعات لازم را درباره چگونگی تزریق و نوع ماده تزریقی و همچنین مهمتر از هر چیزی درباره عوارض ژل زیر چشم بدانید. زمانی فرد تصمیم به تزریق ژل زیر چشم میگیرد که، زیر چشم وی دارای چین و چروک باشد یا دارای گودی در زیر چشم باشد و در نهایت برای جوانسازی این کار را انجام میدهند.
فهرست مقالات
تزریق ژل چیست ؟
اسیدهیالورونیک ماده ای است که در بافت پوست انسان موجود است. این ماده فضای بین الیاف کلاژن و الاستین را پر و حفظ حجم پوست و نگهداشتن آب در پوست میشود. با افزایش سن میزان اسید هیالورونیک در پوست کاهش پیدا میکند و این امر موجب ایجاد چین و چروک در پوست و نازک شدن لب ها میشود. با تزریق این ماده میتوانیم آن را جایگزین اسیدهیالورونیک طبیعی کنیم و چین و چروک ها را از بین ببریم، همچنین به حجم دهی کمک میکند.
عوارض تزریق ژل زیر چشم
ابتدا باید بدانید که از هر ژلی برای تزریق استفاده نکنید زیرا ممکن است برخی از این ژل ها عوارض جبران ناپذیری را برای شما ایجاد کند. به طور مثال ممکن است در برخی از ژل ها از مونومرهای سرطان زا استفاده شده باشد و تزریق آن میتواند موجب ایجاد سرطان شود. یا ممکن است برخی این ماده را تزریق کنند و دچار حساسیت شوند و سیستم ایمنی آن ها با ماده خارجی ناشناخته مبارزه کند. از دیگر عوارض آن میتوان این را نام برد که ممکن است ژل سفت شود و موجب ایجاد تورم شود.
عوارض تزریق ژل زیر چشم به نوع ژلی که تزریق میکنید وابسته میباشد. حتی ممکن است در ابتدا به بدن شما واکنش نشان ندهد ولی به مرور ژل تزریق شده گلوله گلوله شود. باید بدانید که تخلیه کردن آن نیز از صورت بسیار مشکل خواهد بود.
علاوه بر اینکه نوع ژل تزریقی در داشتن یا نداشتن عوارض موثر است نحوه تزریق ژل نیز تاثیر گذار خواهد بود. باید بدانید که محل تزریق، وسایل مورد استفاده و … که با فرد تزریق کننده در ارتباط است باید ضدعفونی شود.
تورم و التهاب در ناحیه زیر چشم
کبودی زیر چشم از عوارض تزریق ژل زیر چشم میباشد که میتوانید با استفاده از ویتامین سی، آناناس و کمپرس آب سرد آن کبودی آن را از بین ببرید.
خون مردگی و سرخی پوست زیر چشم
احساس داغ شدن
ورم کردن نقطه ای در زیر چشم یا نواحی دیگر
بی حسی در زیر چشم
سردرد
واکنش های خفیف یا شدید پوستی و ایجاد نکروز بافتی در پوست زیر چشم
کاهش بینایی به صورت موقت
گاهی نیز ممکن است شما از تزریق حاصل شده رضایت نداشته باشید در این صورت میتوانید با تزریق هیالورونید، اسید هیالورونیک تزریق شده را از بین ببرید.
چه کسانی نباید تزریق ژل انجام دهند ؟
افرادی که دارای بیماری های خاص مانند آسم، آلرژی هستند و همچنین افرادی که دیابت دارند و از انسولین استفاده میکنند.
افرادی با سابقه سکته قلبی و داروهای مختلفی بخاطر بیماری قلبی استفاده میکنند و سابقه سکته مغزی.
افرادی که سابقه ترومبوز وریدی و خون لخته شده دارند.
افرادی که دارای بیماری های خود ایمنی هستند.( لوپوس و روماتیسم و سندرم نفروتیک)
زنان باردار و شیرده و همچنین کسانی که آسپرین یا وارفارین استفاده میکنند.
مراقبت های بعد از تزریق ژل
از مراقبت های بعد از تزریق ژل زیر چشم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
حداقل تا 3 روز محل را با آب نشویید.
از انجام فعالیت های فیزیکی تا حداقل 2 روز خودداری کنید.
محل تزریق به هیچ عنوان نباید ماساژ داده شود.
مصرف ویتامین ایی، آسپرین، ایبوپروفن، داروهای مسکن ضدالتهابی با دوز بالا و … قبل از تزریق ممنوع میباشد و حداقل تا یک هفته نباید آنها را مصرف کنید. با این کار احتمال کبودی در محل بسیار کاهش مییابد.
جمع بندی
فراموش نکنید قبل از تزریق باید اطلاعات لازم را درباره نوع ژل تزریقی باید به دست آورید تا مشکلات نامبرده ایجاد نشود. تزریق ناصحیح ژل و بی کیفیت بودن ژل تزریق شده موجب ناهمواری و پف دائمی در زیر چشم خواهد شد که این مورد خوشایند کسی نخواهد بود.
در صورتی که نتیجه دلخواه بعد از اولین تزریق حاصل نشد، میتوانید آن را 3 هفته بعد تکرار کنید.
تزریق ژل دارای اثر دائمی نمیباشد و قابل جذب هستند و بسته به سن، نوع زندگی و منطقه باید هر چند وقت یک بار ژل را تزریق کرد.
فرامش نکنید که قبل از تزریق ژل باید به دنبال یک پزشک متخصص و کلینیک معتبر باشید و نمونه کارهای قبلی پزشک را حتما ببینید و سپس برای تزریق ژل اقدام کنید.
بیشتر بخوانید: در دوره نقاهت تزریق ژل زیر چشم چه کارهایی باید انجام داد ؟
دیدگاه کاربران