پروتز سینه و بارداری |آیا پروتز سینه برای بارداری خطرناک است؟

پروتز سینه نوعی جراحی زیبایی پرطرفدار در بین خانم ها می باشد. هدف انجام پروتز سینه می تواند به علت جراحی زیبایی و تقاضای بیمار یا به علت سرطان سینه باشد می تواند متفاوت باشد. جراحی پروتز سینه برای بهتر شدن شکل و سایز سینه قابل انجام خواهد بود. زنان به علت کوچک بودن سایز سینه به انجام عمل جراحی پروتز سینه اقدام خواهند کرد. ممکن است این نگرانی وجود داشته باشد که آیا بعد از جراحی سینه بارداری امکان پذیر است؟ باید بدانید که جای نگرانی وجود نداردعموما بیشتر پروتزهای سینه از پوسته ای سلیکونی نرم تشکیل شده اند و با آب سالین یا سیلیکون پر شده اند.
انواع پروتزهای سینه دارای اشکال و سایزهای متفاوتی هستند که بنا به درخواست بیمار، نظر و تایید پزشک برای افزایش اندازه و بهبود شکل سینه انتخاب می شوند. پروتزها به گونه ای است که علاوه بر شکل ظاهری طبیعی، اختلالی در عملکرد طبیعی سینه ایجاد نمی کند و سلامت سینه را مختل نخواهد کرد.
درباره پروتز سینه و بارداری باید بدانید که پروتزهای سینه خطری برای بارداری به وجود نخواهند آورد. در مجموع وجود پروتز در سینه ها در بارداری مشکلی ایجاد نخواهد کرد. در طول بارداری سایز سینه افزایش پیدا خواهد کرد ولی تاثیری بر روی پروتز نخواهد گذاشت. زنان باردار برای اینکه شکل سینه های خود را به حالت قبل بازگردانید و یا برای اصلاح عدم تقارن سینه قصد انجام جراحی پروتز سینه دارند.

پروتز سینه و بارداری

پروتز و بارداری

پروتز سینه خطری از طرف پروتزها شما و فرزند شما را تهدید و مداخله ای در آن ایجاد نخواهد کرد. در دوران بارداری تغییرات هورمونی، تحرک مجرای شیری، ظاهر، اندازه و پوست سینه در معرض تغییر در اندازه و شکل به علت افزایش وزن و تاثیر هورمون ها قرار خواهد گرفت و روی پروتز تاثیری نمیگذارد. بعد از بارداری و به دنیا آوردن نوزادان شما با ترشح شیر این تغییرات ادامه خواهد داشت. پس پوست سینه بعد از حاملگی کشیده خواهد شد و پستان ها دچار افتادگی خواهند شد. بعد از گذشت زمان و برگشت به حالت عمومی به حالت قبل از حاملگی با لیفت سینه یا لیفت و پروتز جدید می توانید به حالت قبل از بارداری خود بازگردید. پروتز در زمان بارداری می تواند مشکلاتی مانند فشار و انقباض در سینه ها به وجود آورد.

بافت سینه با بارداری افزایش پیدا خواهد کرد!

در صورتی که بافت بسیار کمی دارید بافت بسیار کمی برای بزرگ شدن در بارداری خواهید داشت و احتمالا تغییر زیادی نمی بینید. بافت بیشتر پستان بافت بیشتری برای انبساط وجود خواهد دارد که همین امر منجر به شل شدن آن می شود. در این حالت بافت سینه از پروتز جدا می شود و لیفت سینه بعد از بارداری و شیردهی می تواند موجب اصلاح ظاهر سینه شود. به یک جراح پلاستیک حرفه ای برای به دست آوردن بهترین نتیجه و افزایش استاندارد (متناسب با سایز و اندازه بدن) نیاز خواهید داشت. پروتز به داخل شیر مادر یا بدن نشت نخواهد کرد. لايه‌ هاي پوشش داخلی و خارجیاين پروتز مانع از اين خواهد شد که مواد درونی آن به خارج نشت پيدا کند.

جنس پروتز سینه

پروتز سینه از جنس سیلیکون ساخته شده است، واکنش منفی برای بدن ایجاد نخواهد کرد. جنس پروتز از دلایل عدم ممنوعیت پروتزدر دوران بارداری و شیردهی می باشد. البته اینکه ممنوعیتی برای انجام پروتز سینه وجود ندارد دلیل نمی شو د که جراحی پروتزدر دوران بارداری انجام شود، پروتزهایی که قبل از دوران بارداری ایجاد شده اند اختلالی در بافت سینه ها ایجاد نخواهند کرد.

پروتز سینه در چه مواردی توصیه می شود؟

  • بزرگ کردن سینه
  • اصلاح عدم تقارن در اندازه سینه ها
  • اصلاح و کاهش سایز سینه ها بر اثر حاملگی های مکرر، شیردهی یا کاهش سایز شدید سینه مواجه شده اند.
  • اصلاح ناهنجاری های مادرزادی که در آن یک یا هر دو سینه رشد مطلوبی ندارند.
  • افرادی که به طور طبیعی بافت سینه خوبی ندارد .
  • بازسازی سینه برای افرادی که به علت جراحی سینه یا تروما بافت سینه خود را از دست داده اند.
بعد از جراحی پروتز سینه امکان بارداری وجود دارد

بعد از جراحی پروتز امکان بارداری وجود دارد؟

در صورتی باردار شدن بعد از پروتز بافت سینه شما بزرگ شده و پوست آن کشیده خواهد شد. در صورتی که شیردادن را متوقف کنید بافت سینه شما کوچک و جمع خواهد شد. اینکه میزان تغییرات چقدر است قابل پیش بینی نیست. اما حجم پروتز در طی این عملیات غیرقابل تغییر است. هستند بانوانی که بعد از بارداری و شیردهی و توقف شیردهی از شلی پوست شاکی هستند و به همین علت به عمل های جراحی اصلاحی نیاز پیدا خواهند کرد.

آیا پروتز در بارداری اختلال ایجاد می کند؟

پروتز سینه ممنوعیتی برای دوران بارداری و شیردهی ایجاد نخواهد کرد. پروتز سینه تغییری در بافت سینه ایجاد نخواهد کرد. بافت سینه حالت قبل از پروتز را خواهد داشت و در صورتی که قابلیت شیردهی را داشته باشد بعد از پروتز نیز این قابلیت وجود خواهد داشت. پروتز سینه در زمان بارداری می تواند باعث ایجاد مشکلاتی مانند ایجاد فشار و انقباض در سینه ها شود، اما نمی تواند مشکلات خاص و غیر عادی را به همراه داشته باشد. سایز سینه ها در زمان بارداری به طور طبیعی افزایش پیدا خواهد کرد. به این پدیده تراکم خون گفته می شود که به هیچوجه ربطی به پروتز ندارد. بهتر است در صورتی که تصمیم به بارداری دارید بعد از طی شدن این مراحل برای انجام پروتز اقدام نمایید تا نتایج پروتز تغییر نکند.

اگر پروتز سینه را در زیر پستان یا زیر بغل قرار دهید مشکلی در بارداری و شیردهی ایجاد نخواهد شد، در مواردی که برش جراحی به دور هاله پستان باشد احتمال بروز مشکل در بارداری افزایش پیدا خواهد کرد.

چه زمانی برای انجام پروتز بهتر است ؟

پروتز سینه خطری برای بارداری ندارد اما به علت تغییرات هورمونی که در دوران بارداری در اندازه ، شکل و سایز سینه ها ایجاد می شود، این تغییرات می تواند تا زمان بعد از بارداری ادامه پیدا کند. بهتر است اگر تصمیم به پروتز سینه دارید بعد از دوران بارداری و شیردهی اقدام نمایید.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *