تغییر رنگ هاشور ابرو : چرا رنگ فیبروز و میکروبلیدینگ تغییر می کند؟

امروزه بسیاری از خانم ها از روش هایی مانند فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ برای پر کردن یا تغییر حالت ابروهای خود استفاده می کنند. با این حال، گاهی اوقات فرد با اتفاقات ناخواسته ای مانند تغییر رنگ هاشور ابرو مواجه می شود. تغییر رنگ فیبروز و میکروبلیدینگ دلایل مختلفی دارد.

در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، با ما همراه باشید تا علت تغییر رنگ هاشور ابرو را بررسی کنیم.

تغییر رنگ فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ ابرو

علت تغییر رنگ هاشور ابرو چیست؟

قبل از هر چیزی، باید بدانید که رنگ قهوه ای یک رنگ ثانویه است. به این معنا که از ترکیب سه رنگ آبی، قرمز و زرد به دست می آید. در بیشتر اوقات، رنگ های قرمز و زرد در پوست ناپایدار هستند و در نهایت، رنگ آبی باقی می ماند. به همین دلیل برخی افراد بعد از گذشت چند ماه یا چند سال از هاشور ابرو، احساس می کنند ابروهایشان مایل به آبی شده است.

از نظر تکنیکی، تزریق جوهر فیبروز یا میکروبلیدینگ (که حاوی رنگدانه است) به لایه های خیلی عمیق پوست، می تواند یکی از اصلی ترین دلایل تغییر رنگ هاشور ابرو باشد. هر چیزی که در عمق پوست باشد، با تناژ رنگی مایل به آبی نشان داده می شود. بنابراین در گام اول، بسیار مهم است که فرد انجام دهنده فیبروز یا میکروبلیدینگ، جوهر را به ناحیه درستی از سطح پوست بفرستد.

سایر علت های تغییر رنگ هاشور ابرو عبارت اند از:

شرایط آب و هوایی

هیچ نوع جوهر فیبروز یا میکروبلیدینگ وجود ندارد که دائمی باشد. هر رنگدانه ای، بعد از چند سال کمرنگ می شود یا تغییر رنگ می دهد. با این وجود، آب و هوا نقش بسیار مهمی در انتخاب جوهر دارد. مهم است که قبل از هاشور ابرو، در نظر داشته باشید که هر روز چقدر در معرض نور خورشید قرار می گیرید.

هر رنگدانه ای در تماس با نور خورشید، اکسید می شود و تغییر رنگ می دهد. این اتفاق به عوامل زیادی مانند ترکیب شیمیایی رنگدانه، تکنیک مورد استفاده، سن، میزان قرار گرفتن در معرض نور خورشید و بازسازی سلولی پوست بستگی دارد.

اگر در شهرهای گرمسیر زندگی می کنید، باید در انتخاب کیفیت جوهر هاشور ابرو و رنگ آن، دقت بیشتری به خرج دهید.

مصرف برخی داروها

استفاده از برخی داروها ممکن است تغییری در رنگ اولیه هاشور ابرو ایجاد نکند؛ اما بعد از چند ماه یا چند سال تأثیر خود را نشان می دهد. البته این اتفاق ممکن است برای هر کسی رخ ندهد. توصیه می شود آرایشگر خود را خود را از تمام داروهای مصرفی خود آگاه کنید. حتی اگر مکمل تغذیه ای خاصی مصرف می کنید، آن را ذکر کنید.

لازم نیست قبل از هاشور ابرو مصرف داروهای خود را قطع کنید. یادتان باشد که سلامتی شما مهم ترین اولویت است. فقط کافی است با افراد متخصص درباره تداخل داروها با جوهر فیبروز یا میکروبلیدینگ سؤال کنید. به عنوان مثال، کسانی که داروهای تیروئید مصرف می کنند، زودتر از سایر افراد دچار محو شدن یا تغییر رنگ هاشور ابرو می شوند.

بیماران دیابتی که وابسته به انسولین هستند، گاهی اوقات به خوبی بهبود نمی یابند. همچنین خطر ابتلا به عفونت در این افراد بیشتر است. یا مثلاً هنگام مصرف داروهای کلسترول و فشار خون، احتمال بیشتری وجود دارد که قطرات خون به سطح پوست بیاید؛ که منجر به تغییر رنگ جوهر می شود.

استفاده از برخی محصولات پوستی

محصولات مراقبت از پوست، به خصوص مواد ضد پیری، می توانند روی رنگ هاشور ابرو تأثیر بگذارند. محصولات لایه بردار، رتینول، گلیکولیک اسید، هیالورونیک اسید، سالیسیلیک اسید، AHA و لاکتیک اسید در دراز مدت منجر به محو شدن و تغییر رنگ جوهر می شوند.

گیاهان و مکمل ها نیز می توانند روی پوست تاثیر بگذارند. برخی از آنها می توانند باعث رقیق شدن خون یا نازک شدن پوست شوند. اگر دارای اختلالات پوستی فعال مانند روزاسه، اگزما، پسوریازیس، زونا و تبخال هستید، نباید به سراغ هاشور ابرو بروید. روزاسه و اگزما باعث قرمزی پوست می شوند؛ که بر رنگ جوهر تأثیر می گذارد.

کلام آخر

در مجموع، عوامل مختلفی می تواند باعث تغییر رنگ هاشور ابرو شود. علاوه بر در نظر داشتن شرایط آب و هوایی و محصولاتی که برای مراقبت از پوست خود استفاده می کنید، لازم است مصرف هرگونه دارو یا مکمل غذایی را به آرایشگر خود اطلاع دهید. در هر صورت، فیبروز و میکروبلیدینگ ابرو باید هر چند سال یک بار ترمیم شوند تا از تغییر رنگ و محو شدن جوهر جلوگیری شود.

منبع: longmakeup

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *