میکروبلیدینگ ابرو چیست و چه تفاوتی با تاتو دارد؟ + عوارض و مراقبت ها

ابروهای انسان چندین نقش مهم برای بدن ایفا می‌کنند. این موهای کوچک علاوه بر اینکه از چشم در برابر عرق و ذرات محیطی محافظت می‌کنند، در برقراری ارتباطات روزمره و بیان احساسات نیز کاربرد دارند. ابروها به چشم‌ها و صورت انسان زیبایی خاصی می‌بخشند. یک لحظه خود را بدون ابرو تصور کنید! ترسناک است، نه؟ به همین دلیل است که مراقبت از ابروها و آرایش صحیح آن‌ها به بخش مهمی از فعالیت‌های روزانه ما تبدیل شده است. خوشبختانه، روش‌های زیادی برای فرم دادن به ابرو و رفع عیوب آن ابداع شده است که یکی از محبوب‌ترین آن‌ها میکروبلیدینگ ابرو است.

اما میکروبلیدینگ چیست و چگونه انجام می‌شود؟ اصلاً چه فرقی با تاتو ابرو دارد؟ در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، پاسخ همه این سوالات را خواهیم یافت. همراه ما باشید.

میکروبلیدینگ ابرو چیست

میکروبلیدینگ ابرو چیست و چگونه انجام می شود؟

میکروبلیدینگ روشی نیمه دائمی برای بهبود فرم ابرو و پرتر نشان دادن آن‌ است. برای انجام این روش از دستگاهی شامل چندین سوزن ریز، یک تیغه و یک دسته کوچک یک بار مصرف استفاده می‌شود. متخصص با استفاده از این دستگاه رنگدانه‌های جوهر را به شکل تارهای طبیعی مو زیر پوست می‌فرستد. تارهای ابرویی که طبیعی به نظر می‌رسند؛ اما شسته و پاک نمی‌شوند.

انتخاب سبک کار بر عهده شما خواهد بود. برخی افراد ترجیح می‌دهند میکروبلیدینگ ابرو به شکل کاملاً طبیعی انجام شود؛ در حالی که برخی دیگر دوست دارند ابروهای پررنگ‌تر و واضح‌تری داشته باشند. رنگدانه‌های جوهر را نیز شما انتخاب می‌کنید. معمولاً برای میکروبلیدینگ از نزدیک‌ترین رنگ به ابروها استفاده می‌شود تا نتیجه کار زیباتر و طبیعی‌تر به نظر برسد.

مراحل انجام میکروبلیدینگ

میکروبلیدینگ ابرو معمولاً به ترتیب زیر انجام می‌شود:

  1. ابتدا متخصص آرایش ابروها را پاک کرده و آن را کاملاً تمیز می‌کند تا ناحیه آماده میکروبلیدینگ شود.
  2. ناحیه ابرو به کمک کرم یا پماد بی‌حسی موضعی بی‌حس می‌شود تا فرد در حین کار هیچگونه دردی حس نکند.
  3. متخصص با استفاده از ابزارهای دستی مخصوص مانند خط کش ابرو، قالب ابروها را مشخص می‌کند. معمولاً این قالب اولیه بر اساس ویژگی‌هایی مانند فرم صورت، تقارن ابروها و … طراحی می‌شود.
  4. فرایند استفاده از دستگاه میکروبلیدینگ آغاز می‌شود. متخصص به آرامی رنگدانه‌های جوهر را زیر پوست ابرو می‌فرستد و تارهای ابرو را تاتو می‌کند.
  5. پس از اتمام کار، یک لایه جوهر روی سطح ابروها مالیده می‌شود که متخصص آن را بعد از 5 دقیقه کاملاً پاک می‌کند.

بسته به سبکی که برای میکروبلیدینگ ابرو انتخاب می‌کنید، انجام مراحل بالا می‌تواند چیزی بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشد. معمولاً باید بعد از 4 الی 6 هفته مجدداً به کلینیک مراجعه کنید تا اگر اشکالی در ظاهر ابرو و پراکندگی جوهر وجود دارد، توسط متخصص برطرف شود. به طور کلی می‌توان گفت ماندگاری میکروبلیدینگ ابرو بین 1 تا 3 است. جالب است بدانید که جوهر روی پوست‌های چرب زودتر از سایر انواع پوست کمرنگ و محو می‌شود.

روش انجام میکروبلیدینگ

تفاوت میکروبلیدینگ و تاتو چیست؟

در واقع، میکروبلیدینگ چیزی شبیه به تاتو است؛ اما تفاوت‌هایی نیز با آن دارد. بر خلاف تاتو که برای همیشه روی پوست می‌ماند، میکروبلیدینگ نوعی تاتو نیمه دائمی است. چرا که رنگدانه‌های جوهر به کار رفته در میکروبلیدینگ بعد از 1 تا 3 سال توسط بدن تجزیه می‌شوند.

از دیگر تفاوت‌های میکروبلیدینگ و تاتو ابرو می‌توان به سبک کار اشاره کرد. در میکروبلیدینگ، جوهر با استفاده از سوزن مخصوص به لایه‌های سطحی پوست منتقل می‌شود. در حالی که جوهر در روش تاتو به اعماق پوست وارد می‌شود. همچنین نتیجه میکروبلیدینگ بسیار ظریف‌تر و طبیعی‌تر از تاتو است.

مراقبت های قبل و بعد از میکروبلیدینگ ابرو چیست؟

برای اینکه نتیجه خوبی از میکروبلیدینگ بگیرید و دچار عوارض جانبی ناخواسته نشوید، رعایت برخی نکات مراقبتی قبل و بعد از میکروبلیدینگ ضروری است. در ادامه با این نکات آشنا خواهیم شد.

مراقبت های قبل از میکروبلیدینگ

مواردی که باید قبل از انجام میکروبلیدینگ به آن‌ها توجه داشته باشید عبارت است از:

  • از 1 هفته قبل از میکروبلیدینگ ابروهایتان را با هیچ روشی اصلاح نکنید.
  • از 2 هفته قبل از میکروبلیدینگ آفتاب نگیرید و در معرض تابش مستقیم نور خورشید نباشید.
  • از 2 هفته قبل از میکروبلیدینگ فیشیال انجام ندهید و پوستتان را به هیچ وجه لایه برداری نکنید.
  • استفاده از هرگونه محصول حاوی رتینول یا ویتامین A را 1 ماه قبل ازمیکروبلیدینگ متوقف کنید.
  • از 3 هفته قبل از میکروبلیدینگ هیچگونه تزریق بوتاکس انجام ندهید.
  • از 1 هفته قبل از میکروبلیدینگ روغن ماهی و ویتامین E مصرف نکنید؛ چرا که رقیق کننده خون بوده و باعث خونریزی در حین فرایند میکروبلیدینگ می‌شوند.
  • 24 الی 48 ساعت قبل از قرار ملاقات، الکل مصرف نکنید.
  • از 2 ساعت قبل از میکروبلیدینگ قهوه ننوشید.
  • 24 ساعت قبل از میکروبلیدینگ از مصرف آسپرین و ایبوپروفن خودداری کنید.

به خاطر داشته باشید که در صورتی که به بیماری خاصی مبتلا هستید یا دارو مصرف می‌کنید، حتماً این موارد را قبل از انجام میکروبلیدینگ به متخصص مربوطه اطلاع دهید.

مراقبت های بعد از میکروبلیدینگ

مهم‌ترین نکته‌ای که باید بعد از انجام میکروبلیدینگ ابرو به آن توجه داشته باشید این است که رنگدانه‌های جوهر بعد از 7 تا 10 روز رنگ واقعی خود را نشان می‌دهند و قبل از سپری شدن این مدت، پررنگ‌تر به نظر می‌رسند. به همین دلیل نتیجه‌ای که بلافاصله بعد از انجام میکروبلیدینگ مشاهده می‌کنید بعد از یک هفته حدود 40 درصد کمرنگ‌تر خواهد شد؛ پس نگران پررنگ بودن ابروهای نباشید.

رعایت موارد زیر بعد از انجام میکروبلیدینگ ضروری خواهد بود:

  • استفاده از ضد آفتاب مناسب را فراموش نکنید. این امر باعث ماندگارتر شدن اثر میکروبلیدینگ می‌شود.
  • حدود 1 ماه پس از میکروبلیدینگ از هیچگونه محصول حاوی Retin-A یا رتینول استفاده نکنید؛ زیرا این مواد باعث از بین رفتن زودرس رنگدانه‌های جوهر می‌شوند.
  • به مدت 1 یا 2 هفته ابروها را خیس نکنید و در شستشوی صورت و استحمام دقت زیادی به خرج دهید.
  • حداقل تا 1 هفته ابروهایتان را آرایش نکنید.
  • از شوینده‌ها و پاک کننده‌های پوستی حاوی انواع اسید یا مواد لایه بردار استفاده نکنید.
  • از روبالشی تمیز استفاده کنید.
  • ابروهایتان را تا چند هفته بر ندارید.
  • تا 4 هفته هیچگونه فیشیال، تزریق بوتاکس یا لایه برداری پوستی نداشته باشید.
  • به مدت 1 هفته از ورزش خودداری کنید.
  • به مدت 1 هفته از قرار گرفتن در معرض آفتاب مستقیم خودداری کنید.
  • به مدت 10 روز از دوش گرفتن طولانی و رفتن به سونا پرهیز کنید.
  • برای 10 روز از شنا کردن اجتناب کنید.

ممکن است متخصص بر اساس نوع پوست و شرایط جسمی‌تان به شما چند نکته مراقبتی اضافه‌تر نیز توصیه کند.

عوارض جانبی میکروبلیدینگ ابرو چیست؟

اگر برای انجام میکروبلیدینگ ابرو به یک متخصص معتبر، ماهر و باتجربه مراجعه کنید دچار هیچگونه عارضه جانبی جدی نخواهید شد. اما در صورتی که فردی که به او مراجعه می‌کنید نظافت ابزارها و محیط کار خود را رعایت نکند و یا خود شما مراقبت‌های بعد از میکروبلیدینگ را انجام ندهید، ممکن است دچار عفونت شوید. بعلاوه، در صورتی که فرد انجام دهنده میکروبلیدینگ از ابزار تمیز و مواد باکیفیت استفاده نکند احتمال بروز آلرژی و بیماری‌هایی مانند ایدز و هپاتیت نیز وجود خواهد داشت.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *