ویروس های آنفلوانزا باعث ابجاد بیماری تنفسی عفونی می شود. هیچ درمانی برای این نوع ویروس ها وجود ندارد ، اما اکثر افراد معمولاً خود به خود بهتر می شوند. درمان های طبیعی می توانند به کاهش علائم و کاهش زمان بهبودی در خانه کمک کنند.
داروهای ضد ویروسی از شدت علائم میکاهند و روند بهبودی را یک یا دو روز تسریع می کنند.در این مقاله چندین درمان طبیعی آنفلوانزا مورد بحث قرار گرفته و مواردی که کودکان و زنانی که باردار یا شیرده هستند باید از آنها اجتناب کنند، ذکر شده است. همچنین به این سوال که چه موقع باید به پزشک مراجعه کرد نیز پاسخ داده شده است.
آنفلوانزا انواع مختلفی دارد ، از جمله A و B که شایع ترین هستند.
فهرست مقالات
درمان های طبیعی آنفلوانزا
چند درمان طبیعی که محققان نشان داده اند ممکن است موثر باشند عبارتند از:
استراحت کردن
استراحت یکی از ساده ترین راه ها برای کمک به بدن برای بهبودی است. طبق گفته مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، مبتلایان به آنفولانزا باید در خانه بمانند و سعی کنند تا حد امکان استراحت کنند.
هیدراته بمانید
افراد مبتلا به آنفولانزا آب بدنشان به سرعت کم می شود. زیرا بدن آنها برای مقابله با ویروس آنفلوانزا فعالیت می کند. افراد می توانند با خوردن برخی غذاها و نوشیدن مقدار زیادی مایعات، مانند آب یا نوشیدنی همراه با الکترولیت ، هیدراته شوند.
شستشوی بینی
شستشوی بینی و سینوس ها با دستگاه های شستشوی بینی ممکن است به کاهش علائم آنفولانزا کمک کند. برای شستشوی بینی فقط از آب استریل ، فیلتر شده یا تصفیه شده استفاده کنید تا از خطر عفونت جلوگیری کنید.
رطوبت
محیط های مرطوب و استنشاق بخار می تواند به مرطوب نگه داشتن مجاری تنفسی و حفظ جریان مخاط کمک کند. این کار ممکن است در برخی موارد به کاهش علائم آنفولانزا کمک کند. یک حمام یا دوش گرم داشته باشید و یا از یک رطوبت ساز استفاده کنید.
غذاها و مکمل ها
برخی از غذاها و مکمل هایی که می توانند به مبارزه با آنفولانزا کمک کنند عبارتند از:
شاه توت
شاه توت حاوی ترکیبات تعدیل کننده سیستم ایمنی و آنتی اکسیدان به نام پلی فنول است. انواع دیگر توت ها نیز حاوی این موارد هستند.
اکیناسه یا سرخارگل
طبق مقاله ای در سال 2016 ، به نظر می رسد ترکیبات ضد ویروسی موجود در ریشه گونه های اکیناسه به بهبود آنفلوانزای A کمک می کند.در یک مطالعه ، نوشیدن نوشیدنی های گرم اکیناسه به اندازه داروی ضد ویروسی اسلتامیویر موثر بود و خطر عوارض جانبی را کاهش می دهد.
جینسینگ
ریشه جینسینگ ممکن است عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی ، از جمله آنفولانزا را کاهش دهد.
فلز روی
دوزهای بالای مکمل های اکسید روی خوراکی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که ممکن است طول و شدت عفونت های آنفلوانزا را کاهش دهد. روی به طور طبیعی در غذاهای زیر وجود دارد:
- گوشت قرمز ، مرغ و غذاهای دریایی
- لوبیا
- آجیل
- غلات کامل
- محصولات لبنی
از استفاده از محصولات موضعی روی در بینی خودداری کنند زیرا این امر ممکن است باعث از بین رفتن دائمی حس بویایی شود.
ویتامین های C و D
آنتی اکسیدان های موجود در ویتامین های C و D ممکن است به کاهش شدت و طول عفونت های تنفسی ویروسی کمک کنند.
می توانید ویتامین C را در بسیاری از غذاهای مختلف از جمله مرکبات و غذاها و نوشیدنی های غنی شده با ویتامین C پیدا کنید.
ویتامین D را در ماهی های چرب ، پنیر ، زرده تخم مرغ و محصولات لبنی غنی شده پیدا کنید. اشعه ماورا بنفش همچنین باعث ایجاد ویتامین D در پوست می شود.
شیرین بیان
طبق مقاله ای در سال 2015 ، عصاره ریشه شیرین بیان شامل ترکیبات ضد ویروسی و واسطه ایمنی از جمله نزدیک به 300 فلاونوئید است. فلاونوئیدها به گیاهان رنگ می دهند و فواید زیادی برای سلامتی دارند. به نظر می رسد این ترکیبات در تکثیر ویروس های آنفلوانزای A و چندین نوع دیگر از عفونت های تنفسی ویروسی تداخل دارند. همچنین ممکن است پاسخ ایمنی بدن را بهبود ببخشند.
افراد باردار باید از استفاده از شیرین بیان خودداری کنند.
بادیان ستاره ای
ریشه انیسون ستاره ای حاوی چندین ترکیب ضد ویروسی است. انیسون ستاره ای همچنین حاوی اسید شیکمیک است که دانشمندان از آن برای ایجاد داروی ضد ویروس اسلتامیویر استفاده می کنند.
دارچین
پوست دارچین یکی از چندین ماده تشکیل دهنده داروی سنتی ژاپنی به نام maoto است که ممکن است اثر ضد ویروسی داشته باشد. به طور معمول استفاده از دارچین در غذاها بی خطر است.
افراد باردار باید از مصرف دارچین خودداری کنند.
سایر داروهای طبیعی
سایر داروهای طبیعی با ترکیبات آنتی اکسیدانی یا ضد ویروسی عبارتند از:
- سیر
- زردچوبه
- زنجبیل
- میخک ها
- عسل
- نعناع تند
- اوکالیپتوس
- چای سبز و سیاه
- آویشن
- پونه کوهی
داروهای درمانی برای افراد باردار : هیچ درمانی طبیعی در خانه برای افراد باردار مبتلا به آنفولانزا وجود ندارد. این افراد باید تحت نظر پزشک باشند.
داروهای درمانی برای کودکان
هیچ درمان طبیعی خاصی برای عفونت آنفلوانزا در کودکان وجود ندارد. با این حال ، پزشکان اغلب به نوزادانی که شیردخوار توصیه می کنند مکمل های ویتامین D دریافت کنند. والدین و مراقبان نباید به کودکانشان از جمله نوزادان ، کودکان نوپا انیسون ستاره بدهند.
چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟
اگر علائم و نشانه هایی دارید که به درمان پاسخ نمی دهند ، باید با پزشک صحبت کنند. در صورت بروز علائم زیر به اورژانس مراجعه کنید:
- تب بالا
- درد مدام قفسه سینه
- مشکلات تنفسی
- گیجی
- سردرد شدید یا درد در کل بدن
- لب ها یا صورت مایل به آبی
- کمبود آب بدن و ادرار نکردن
- تشنج
- علائمی که بهبود می یابند ، سپس بدتر می شوند یا برمی گردند
افرادی که در معرض خطر ابتلا به عوارض آنفولانزا هستند نیز باید در صورت ابتلا به آنفلوانزا با پزشک صحبت کنند. آنها باید این کار را طی 2 روز پس از بروز علائم انجام دهند. افرادی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به عوارض هستند عبارتند از:
- بچه های جوان
- زنان حامله
- افراد با سایر شرایط پزشکی
- افراد 65 سال به بالا
قبل از استفاده از دوزهای بالای داروهای طبیعی یا مصرف بیش از چند روز یا چند هفته با پزشک مشورت کنید.
خلاصه
در حال حاضر هیچ درمانی برای آنفولانزا وجود ندارد و فرد معمولاً به تنهایی خوب می شود. با این حال ، چندین درمان طبیعی در خانه ممکن است به کاهش شدت علائم یا زمان بیماری کمک کند. با پزشک در مورد علائم شدید یا علائمی که به درمان پاسخ نمی دهند صحبت کنید.
کودکان خردسال ، افراد باردار و شیرده و افرادی که از داروها استفاده می کنند یا نگرانی های بیشتری در مورد سلامتی دارند نیز باید در صورت تصور اینکه به آنفولانزا مبتلا هستند با پزشک صحبت کنند.
برگرفته از : درمان طبیعی آنفولانزا در خانه
دیدگاه کاربران