شیوع کرونا یک بحران جدی در جهان

شیوع کرونا بحران جهانی

متاسفانه آمار های روز های اخیر از شیوع سریع تر کرونا در جهان خبر می دهند. همانطور که در ابتدا سازمان بهداشت جهانی این ویروس را یک بحران حیاتی برای جهان تلقی کرد و هشدار داد ، مشاهده می شود که در برخی از کشور ها شیوع کرونا بسیار بالا و تا حدودی غیر قابل کنترل شده است.بسیاری از این کشور ها قوانین بسیار سختی برای رفت و آمد افراد در سطح شهر ها در نظر گرفته اند. با این حال شیوع این بیماری در کشور هایی چون ایتالیا و آمریکا ، اسپانیا ، آلمان و ایران بسیار بالاست.

تا امروز (5 فروردین 1399) در سطح جهان ، بیش از 373000 نفر در 168 کشور و منطقه به ویروس کرونا مبتلا شده اند. و این ویروس بیش از 16500 قربانی داشته است. دانشمندان معتقدند که مرکز جدید این ویروس که قبلا شهر ووهان چین بود اکنون شهر نیویورک می باشد.

 تمامی کشور های درگیر از مردم خواسته اند تا در خانه بمانند.  در کشور هایی همچون انگلستان به مردم اجازه داده می شود که خانه های خود  فقط برای خرید مواد غذایی و لوازم پزشکی و یا در صورت لزوم برای رفتن به محل کار ترک کنند . فروشگاه هایی که کالاهای غیر ضروری را می فروشند بسته شده و تجمع بیش از دو نفر در ملاء عام ممنوع است.

در برخی از کشور های درگیر نیز جرایم سنگینی برای خروج بی دلیل مردم از خانه ها در نظر گرفته شده است. اما همچپنان در برخی کشور ها مردم به اخبار توجهی نمی کنند و بیشتر مبتلایان نیز از جمله افرادی هستند که از این مسئله به راحتی گذشته اند.

در ایران نیز با توجه به این که شیوع کرونا در ماه آخر سال بود ، با آغاز نوروز حدود 50 درصد از مسافرت های نوروزی کاهش پیدا کرد . اما متاسفانه همچنان بسیاری بی توجه به نکات اعلان شده از طرف ستاد مبارزه با کرونا ، همچپنان به مسافرت های غیر ضروری می پردازند و این مورد باعث افزایش تعداد مبتلایان و فوت شدگان این بیماری در ایران شده است. با دیدن ویدئو زیر متوجه خواهید شد که کاهش و قطع زنجیره شیوع چپه کمک بزرگی خواهد کرد :

بیشتر بخوانید : دستور العمل مراقبت از کرونا

درمان و کنترل شیوع کرونا

تا کنون هیچپ دارویی برایدرمان این بیماری ساخته نشده است. با این حال پزشکان و داروسازان در سراسر جهان به دنبال روش ها و دارو های درمان و کنترل شیوع کرونا هستند. برخی از کشور ها شروع به فعالیت های بالینی و تست دارو ها بر روی افراد مبتلا به کرونا کرده اند. ژاپنی ها اعلان کردند فعالیتهای تحقیقاتی به منظور اثبات تاثیر داروی رمدسیویر که جهت مبارزه با ویروس ابولا تولید شده بود بر بیماری ذات الریه ناشی از کرونا در ماه جاری میلادی آغاز خواهد شد. داروی مذکور به صورت هماهنگ با سازمانهای پزشکی آمریکا، کره جنوبی و سنگاپور بر روی 440 بیمار آزمایش خواهد شد.

چینی ها می خواهند از داروهای که برای درمان هپاتیت یا مالاریا، روماتولوژی و آنفلوانزا استفاده می شوند برای درمان کرونا استفاده کنند، این کار نیاز به مستندات علمی دارد که به آن کارآزمایی بالینی گفته می شود. کمپانی بیوتکنولوژی وینیپگ نیز که پیشتر قول تولید داروی کوناویروس را داده است ، امیدوارند تا تابستان بتوانند این دارو را وارد بازار نمایند.

شنیده ها حاکی از آن است داروی کلروکین برای معالجه کروناویروس در ایالات متحده نیز مورد آزمایش قرار می گیرد. رئیس جمهور ایالات متحده ، دونالد ترامپ ، در تاریخ 19 مارس اعلام کرد که کلروکین (هیدروکسی کلروکین / Plaquenil) ، دارویی که برای درمان مالاریا و آرتروز مورد استفاده قرار می گیرد ، توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تصویب شد تا به عنوان درمانی برای آزمایش استفاده شود.

با تمام نکات ذکر شده توصیه اکید مجله زیبا بمان به همراهان عزیز ، ماندن در خانه و کاهش شیوع این بیماری است تا بتوانیم این زنجیره شیوع را قطع کرده و آمار مبتلایان کاهش پیدا کند.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *