گیاهان خواب آور : با 6 گیاه آپارتمانی خواب آور آشنا شوید!

بسیاری از مردم از خواب شبانه خود راضی نیستند. برخی از افراد به سختی به خواب می روند و برخی دیگر، دائماٌ از خواب می پرند. کمبود خواب شبانه نه تنها در فرایندهای بدن اختلال ایجاد می کند، بلکه بر زندگی روزمره نیز تأثیر منفی می گذارد. خوشبختانه، روش های زیادی وجود دارد که می توان از آنها برای بهبود خواب کمک گرفت. یکی از این روش ها، قرار دادن گیاهان خواب آور در اتاق خواب است.

اما کدام گیاه آپارتمانی خواب آور است؟ در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، همراه ما باشید تا با 6 گیاه خواب آور آشنا شویم.

گیاه خواب آور

بهترین گیاهان خواب آور برای اتاق خواب کدام اند؟

برای بهبود کیفیت خواب خود، می توانید یک یا چند مورد از گیاهان زیر را در اتاق خواب قرار دهید:

اسطوخودوس

رایحه اسطوخودوس به آرامش بخش بودن مشهور است. از نظر علمی، نشان داده شده است که عطر این گیاه فشار خون و ضربان قلب را کاهش می دهد. به همین دلیل با استرس و اضطراب مقابله کرده و باعث آرامش می شود.

بسیاری از افراد از اسپری اسطوخودوس روی بالش خود استفاده می کنند. اما توصیه ما این است که یک گلدان اسطوخودوس کنار تخت خواب خود قرار دهید تا هر شب از رایحه تازه و آرامش بخش آن لذت ببرید.

اسطوخودوس گرما و نور خورشید را دوست دارد؛ بنابراین بهتر است آن را کنار پنجره قرار دهید.

سانسوریا

کیفیت هوا یک عامل مهم برای خواب راحت است. ما در طول شب زمان زیادی را صرف تنفس در اتاق خواب خود می کنیم؛ و این می تواند سطح رطوبت و کربن دی اکسید اتاق را افزایش دهد. به خصوص اگر در را بسته نگه دارید؛ زیرا این کار مانع از گردش هوا می شود.

رطوبت زیاد می تواند باعث ایجاد کپک در اتاق شده یا حتی با گرد و غبار ترکیب شود. این اتفاق بر توانایی تنفس شما تأثیر می گذارد و شما را با خواب ضعیف شبانه مواجه می کند.

گیاه سانسوریا به اتاق خواب اکسیژن می دهد و هوا را تمیز می کند. برگ های بزرگ آن نیز قابلیت سم زدایی دارند؛ به طوری که می توانند مواد شیمیایی مضر مانند زایلن، تری کلرواتیلن، تولوئن، بنزن و فرمالدئید را از بین ببرند.

اسپاتی فیلوم

اگرچه مرطوب بودن هوا می تواند خواب را مختل کند، اما خشکی بیش از حد هوا نیز باعث مشکلاتی می شود. اگر هوای اتاق شما خشک است، می توانید در آن گیاه اسپاتی فیلوم قرار دهید.

این گیاه می تواند رطوبت اتاق خواب را تا 5 درصد افزایش دهد؛ که به کاهش خشکی پوست و مو و رفع الکتریسیته ساکن کمک می کند.

اسپاتی فیلوم به آبیاری یا نور زیاد نیاز ندارد. بنابراین می توانید آن را درست در کنار تخت خواب خود نگهداری کنید.

آلوئه ورا

آلوئه ورا یک گیاه محبوب است که از ژل آن برای درمان بریدگی جزئی، سوختگی، گزش و خشکی پوست استفاده می شود. اما این گیاه فواید دیگری هم دارد!

آلوئه ورا در شب اکسیژن تولید می کند؛ که برای نگهداری در محیط اتاق خواب عالی است. اما از آنجایی که این گیاه آفتاب دوست است، باید کنار پنجره قرار بگیرد.

نخل اریکا

نخل اریکا به عنوان یکی از بهترین تصفیه کننده های هوا شناخته شده است. این گیاه توانایی زیادی در دفع سموم از هوا دارد. نخل اریکا همچنین یک مرطوب کننده طبیعی هوا است و کیفیت هوای اتاق خواب را تضمین می کند.

این گیاه به نور زیاد، اما غیر مستقیم نیاز دارد. اگر نور خیلی تند باشد، برگ ها زرد می شوند. در آبیاری نخل اریکا نیز باید دقت کنید.

پیچک انگلیسی

اگر هوای اتاق خواب شما زیادی مرطوب است، پیچک انگلیسی گیاه دیگری است که می تواند به شما در تنظیم کیفیت هوا کمک کند.

این گیاه پهن برگ همچنین در جمع آوری کپک های موجود در هوا فوق العاده است.

کلام آخر

قرار دادن گیاهان خواب آور در اتاق خواب، می تواند راهی مفید برای بهبود خواب شبانه باشد. در این مقاله با 6 گیاه آپارتمانی خواب آور آشنا شدیم که نه تنها رطوبت هوا را تنظیم می کنند، بلکه می توانند سموم موجود در محیط را از بین ببرند. گیاهانی مانند اسطوخودوس نیز با عطر آرامش بخش خود، باعث کاهش استرس شده و به شما کمک می کنند تا خیلی راحت به خواب بروید.

برگرفته از: planteriagroup

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *