تزریق ژل به گونه چه عوارضی دارد | عوارض تزریق ژل به گونه

تزریق ژل به گونه ها یکی از پرمخاطب ترین عمل های زیبایی است که در بین خانم ها طرفداران فراوانی دارد. تزریق ژل به گونه برای گونه سازی به خصوص برای افرادی که دارای صورت های استخوانی هستند توصیه می‌شود. یا برای افرادی که به علت افزایش سن و یا ژنتیک حجم گونه های خود را از دست داده اند برای ایجاد تقارن می‌توانند از تزریق ژل استفاده کنند. اما همانطور که می‌دانید هر عمل زیبایی دارای عوارض نیز می‌باشد. با مجله “زیبا بمان” همراه باشید تا درباره اینکه تزریق ژل به گونه چه عوارضی دارد بیشتر بدانید.

تزریق ژل

یکی از محبوب ترین ژل برای تزریق اسید هیالورونیک می‎باشد. اما از دلایل محبوبیت این ژل می‌توان به شکل دهی و فرم دهی، همچنین به این علت که اسید هیالورونیک به طور طبیعی در بدن انسان وجود دارد و کار آن روان کننده بافت های همبند، مفاصل بدن، چشم و پوست می‌باشد می‌توان نام برد. اسید هیالورونیک موجب بهبود رطوبت و کیفیت پوست می‌شود. که در این حالت می‌توان گفت که اسیدهیالورونیک عوارض چندانی ندارد. علائم پیری که در اثر اشعه خورشید، وراثت و روش زندگی ایجاد می‌شود و باعث ایجاد چین و چروک و کاهش حجم می‌شود با تزریق ژل می‎توانید این چین و چروک ها و کاهش حجم را از بین ببرید.

عوارض تزریق ژل به گونه ها

عوارض تزریق ژل به گونه

از عوارض تزریق ژل به گونه می‌توان به واکنش موقتی در محل درمان مانند حساسیت به مواد تزریقی، متورم شدن ناحیه گونه، برآمدگی، کبود و قرمز شدن گونه ها، درد، ایجاد عفونت به علت ضدعفونی نکردن محل تزریق، حرکت کردن ژل از یک ناحیه به ناحیه دیگر، آسیب به رگ های خونی،خونریزی، گلوله گلوله شدن محل تزریق، خارج شدن ژل از محل تزریق، تغییر رنگ و خارش اشاره کرد.

از عوارض تزریق ژل می‌توان به جذب سریع ژل به علت پایین بودن کیفیت آن نام برد. به علت وجود اسید هیالورونیک در بافت بدن انسان شما می‌توانید از این نوع ژل (اسید هیالورونیک) استفاده کنید که ماندگاری آن به مدت 9ماه الی یک سال می‌باشد.

عوارض تزریق ژل به نوع ژل وابسته است. ژل هایی خوب هستند که بدن به آن ها واکنش نشان ندهد و به مرور زمان نیز شکل خود را از دست ندهد. ژل هایی وجود دارند که شاید در ابتدا بدن نسبت به آنها واکنش نشان ندهد ولی بعد از چند سال گلوله گلوله شود که در این صورت شخص باید ژل تزریق شده را تخلیه کند.

در صورتی که سابقه حساسیت دارید، حساسیت هایی مانند عفونت های فعال پوستی مثل تبخال، سابقه تشکیل کلوئید در پوست،  حساسیت به تخم مرغ، ضعف در سیستم ایمنی و سیستم انعقاد خون، در دوران بارداری یا شیردهی هستید یا داروهای ضدانعقاد (وارفارین) و مسکن های غیر استروئیدی(آسپرین، دیکلوفناک و…) مصرف می‌کنید، تزریق ژل به شما توصیه نمی‌شود. در صورتی که با داشتن موارد فوق برای تزریق ژل اقدام کنید موجب کبودی محل تزریق شده و همچنین احتمال عفونت را در ناحیه تزریق افزایش می‌دهد.

گاهی عوارض پیش آمده ارتباطی به کیفیت ژل تزریقی ندارد. این عوارض به علت روش اشتباه برای تزریق می‌باشد. برای مثال محل تزریق باید خوب ضدعفونی شود و همچنین وسایل و محیط نیز باید استریل باشد؛ که در غیر این صورت ممکن است عفونت ایجاد شود.

شناخت آناتومی صورت و استفاده از فیلرهای مرغوب بسیار مهم است و اینکه هر فیلر را برای کدام ناحیه از صورت باید استفاده کرد. و در مجموع میزان ماده برای تزریق و میزان وارد کردن سوزن به پوست همچنین وارد کردن سوزن یا همان نیدل به موازات سرخرگ شریان صورتی انجام نگیرد (زاویه دار باشد) تا از ورود ناخواسته به سرخرگ جلوگیری شود.

بعد از تزریق ژل به گونه

بعد از تزریق ژل حداکثر تا 3 روز نباید به محل تزریق آب بزنید.

از انجام فعالیت های شدید ورزشی مانند ایروبیک تا 24 ساعت خودداری کنید.

 تا حداقل 3 هفته نباید هیچ ماساژی را بر روی صورت خود انجام دهید.

در صورتی که نتیجه دلخواهتان را از اولین تزریق به دست نیاوردید می‌توانید 3 هفته بعد تزریق مجدد انجام دهید.

مراقبت های بعد از تزریق ژل به گونه

برای کم شدن احتمال تورم در ناحیه گونه ها از مصرف داروهای غیر استروئیدی مانند آسپرین و ایبوپرفن، همچنین داروهای مسکن ضدالتهابی با دوز بالا، ویتامین E و روغن ماهی به مدت حداقل یک هفته خودداری کنید.

سعی کنید برای مدت حداقل 3 روز بر روی محل تزریق نخوابید.

برای جلوگیری از ورم بیشتر در ناحیه گونه ها سر خود را به سمت پایین نگه ندارید.

از کمپرس آب سرد برای کاهش تورم استفاده کنید.

از انجام درمان هایی مانند لیزر، میکرونیدلینگ و … در محل تزریق خودداری کنید.

برای چند روز از نمک خوراکی استفاده نکنید تا زمانی که ورم در این نواحی تزریق کم شود.

از گرم کردن ناحیه ای که تزریق در آن صورت گرفته است خودداری کنید. البته دوش گرفتن یا شستشوی معمولی اشکالی ندارد.

از قرار گرفتن در معرض نور خورشید، سونا، برنزه کردن خودداری کنید.

بیشتر بخوانید : تزریق ژل به گونه بهتر است یا چربی
Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *