جوش زیر پوستی و روش های سریع درمان آن در منزل

جوش زیر پوستی

جوش زیر پوستی نوعی ضایعه پوستی معمولاً بی ضرر است. معمولا زمانی ظاهر می شوند که غده های چربی پوست ،  چربی زیادی به نام سبوم تولید می کنند. این چربی می تواند باعث مسدود شد منافذ پوست گردد و باعث ایجاد جوش شود.

معمولا جوش زیر پوستی بعد از شش هفته از بین می روند ، اما جوش های کوچکتر  ممکن است بعد از چند روز از بین بروند. جوش ها معمولا خطرناک نیستند ، اما یک پزشک می تواند به شما در درمان جوش های طولانی مدت یا دردناک کمک کند.

جوش صورت از شایع ترین بیماری های پوستی محسوب می شود . جوش های زیر پوست معمولاً از فاصله دور قابل توجه نیستند ، اما فرد می تواند با کشیدن انگشت روی سطح پوست ، آن را حس کند.

در این بخش از مجله زیبا قصد داریم تا شما را با علت به وجود آمدن این نوع از جوش های و روش های درمان سریع خانگی آشنا کنیم . با ما همراه باشید .

علت به وجود آمدن جوش زیر پوستی

بخشی از این جوش ها در سنین بلوغ مشاهده می شوند . معمولا با دستکاری نکردن بعد از یکی دو روز رفع می شوند. برخی دیگر از این دلایل ممکن است موارد زیر باشند :

  • پوست چرب
  • داروها ، از قبیل کورتیکواستروئیدها
  • بیماری هایی مانند دیابت ، چربی خون بالا
  • خستگی
  • استفاده از کرم پودر های چرب
  • استفاده از لوازم آرایشی نامناسب
  • تغییرات آب و هوایی
  • عفونت های پوستی
  • مو های زیر پوستی

جوش های خود را به هیچ عنوان دستکاری نکنید!

روش های خانگی درمان جوش زیر پوستی

روش های خانگی درمان جوش زیر پوستی

خلاص شدن از شر جوش و در عین حال جلوگیری از آسیب رسیدن به پوست ، به زمان و پشتکار  نیاز دارد. جوش های زیر پوستی نیز از سخت ترین نوع جوش ها هستند که رفع آن ها زمان بر است . رعایت مراقبت ها می تواند به کاهش آن ها کمک کند.

ماسک عسل

ماسک صورت خانگی با عسل ، یکی از بهترین درمان های خانگی این جوش های زیر پوستی هستند. یک تکه پنبه را به عسل آغشته کنید ، سپس بر روی جوش های صورت بمالید . ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد صورتتان را با آب ولرم شستشو دهید. اینکار را در طول روز 2 بار تکرار کنید.

برای تاثیر گذاری بیشتر آن نیز می توانید مقداری سیب را با عسل ترکیب کنید. و این ماسک را روزی سه بار استفاده کنید.

روغن درخت چای را امتحان کنید!

روغن درخت چای یک ماده محبوب در محصولاتی است که جوش ها را درمان می کند زیرا خاصیت ضد باکتریایی دارد. روغن درخت چای دارای خواص ضد باکتریایی است که ممکن است باکتریهای ایجاد کننده جوش های زیر پوستی را از بین ببرد.

روغن درخت چای هنگامی که دو بار در روز به مدت 12 هفته روی صورت استفاده شود ، به میزان قابل توجهی آکنه های خفیف تا متوسط را بهبود می بخشد. برای استفاده از آن شب ها قبل خواب بر روی نواحی دارای جوش بمالید و صبح آن را بشویید. پارچه ای روی بالش خود قرار دهید که در حین خواب آلوده نشود.

شیر پاک کننده قوی پوست

خواص پاک کننده شیر بر کسی پوشیده نیست. برای رفع آلودگی های روی پوست روزانه دوبار با پنبه آغشته به شیر خام ، صورت خود را تمیز کنید و بعد از پنج دقیقه بشویید.  شیر منافذ پوست شما را باز می کند و از تجمع چربی های اضافی که منجر به جوش های زیر پوشت می شود ، جلوگیری می کند.

همچنین شیر خاصیت روشن کنندگی نیز دارد . معمولا مصرف آن به افرادی که از لک های صورت خود رنج می برند نیز توصیه می شود. برای درمان آفتاب سوختگی هم می توان از این ماده همیشه در دسترس استفاده کرد.

آنتی بیوتیک های موضعی

درمان های موضعی بیشماری برای جوش زیر پوستی در داروخانه ها وجود دارد. بدون نسخه پزشک از مصرف خود سرانه آن ها بپرهیزید. اگر بعد از تجویز و استفاده از آن تغییری را مشاهده نکردید ، حتما پزشک خود را مطلع کنید تا دارو تعویض گردد.

رایج ترین آنتی بیوتیک های موضعی برای آکنه شامل کلیندامایسین و اریترومایسین است. معمولا از آن ها در طول روز دو بار استفاده می شود . اما اگر شما پوست حساسی دارید بهتر است یک بار در روز بر روی مناطقی که دارای جوش هست به آرامی بمالید.با این حال ، آنتی بیوتیک های موضعی به خودی خود مؤثر نیستند. لازم است از آنها با نوع دیگری از محصولات ضد آکنه مانند بنزوئیل پراکسید استفاده کنید.

استفاده از اب لیمو تازه و آلوئه ورا و مالیدن آن ها به تنهایی به روی پوست نیز در رفع این مشکل کمک می کند.

مراقبت های لازم از جوش زیر پوستی

شستن صورت شما دو بار در روز ، به خصوص هنگامی که عرق می کند ، می تواند از چرب شدن  و گرفتگی منافذ پوست شما جلوگیری کند. اما مراقب باشید: شستن بیش از حد پوست باعث تحریک و حساس و بدتر شدن جوش ها می شود.

یک کمپرس گرم می تواند به رفع جوش های شما کمک کند ، می تواند چرک جوش ها را آزاد کرده و شروع به بهبودی کند. به ویژه برای جوش های زیر پوست بسیار موثر است. یک دستمال را در آب گرم خیس کنید و 10 تا 15 دقیقه آن را روی جوش بمالید. شما می توانید این کار را چندین بار در روز انجام دهید .

برای پاک کردن آرایش خود از پاک کننده های آرایشی و صابون های مخصوص استفاده کنید. و تحت هیچ شرایطی با آرایش نخوابید . قبل از خواب حتما صورت خود را بشویید.

اطمینان حاصل کنید که ناحیه اطراف جوش تمیز نگه داشته شده و تا درمان کامل جوش ها از لوازم آرایشی استفاده نکنید.

 

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *