از عوارض کاشت ناخن چه می دانید؟

کاشت ناخن طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. به طور معمول، خانم‌ها به دلایلی مانند زیبایی بیشتر یا رفع مشکلات ظاهری ناخن طبیعی به کاشت ناخن روی می‌آورند. کاشت ناخن جلوه زیبایی به دست‌ها می‌دهد و ماندگاری تزئینات آن از لاک‌های معمولی بسیار بیشتر است. اما در کنار همه این مزایا، می‌تواند عوارض خطرناکی نیز به همراه داشته باشد. در این مقاله از مجله زیبا بمان، به بررسی عوارض کاشت ناخن و نحوه پیشگیری از آن‌ می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

عوارض کاشت ناخن

عوارض کاشت ناخن

کاشت ناخن طی مراحل زیر انجام می‌شود:

  • ناخنکار ابتدا ناخن‌های فرد را تمیز می‌کند.
  • سپس آن‌ها را به طور هم اندازه کوتاه کرده و سوهان می‌کشد.
  • در مرحله بعد، روی ناخن‌ها مواد مخصوص کاشت قرار داده می‌شود. این مواد با قرار گرفتن در معرض هوا خشک و سفت می‌شوند.
  • سپس ناخنکار ناخن‌ها را سوهان کشیده و به شکل دلخواه فرم می‌دهد.
  • در مرحله آخر، لاک و تزئینات بر روی ناخن‌ها اعمال شده و ناخن‌ها توسط دستگاهی با اشعه UV به سرعت خشک می‌شوند.

انجام این مراحل می‌تواند عوارضی را برای ناخنکار و مشتری به همراه داشته باشد، زیرا مواد کاشت ناخن شیمیایی بوده و اشعه UV نیز مضرات خطرناکی دارد. به طور کلی، عوارض کاشت ناخن عبارت اند از:

عفونت قارچی یا باکتریایی

گاهی اوقات ناخنکار نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کند و یا ناخن فرد بر حسب اتفاق پس از مدتی آسیب می‌بیند. این شرایط می‌تواند به بروز عفونت منجر شود. عفونت ناشی از کاشت ناخن ممکن است از خفیف تا شدید رخ دهد. این عفونت به دلایل متعددی اتفاق می‌افتد، از جمله: عفونت بر اثر برش یا سوهان کشیدن فولیکول‌های اطراف ناخن، عفونت بر اثر کثیف بودن ناخن یا مواد کاشت، و… .

درماتیت تماسی

قرار گرفتن در معرض لاک ناخن، مواد کاشت و… می‌تواند به سادگی منجر به درماتیت شود. درماتیت تماسی، نوعی التهاب پوست است که به دلیل تماس مستقیم با ماده محرک یا ایجادکننده حساسیت بروز می‌کند. این التهاب هنگامی رفع می‌شود که بدن دیگر با ماده محرک تماس نداشته باشد.

زگیل

یکی دیگر از عوارض کاشت ناخن در سالن، آلوده شدن به باکتری‌های مسبب زگیل است. زگیل‌ ناشی از کاشت ناخن معمولاً جامد به نظر می‌رسد. این زگیل‌ها به دلیل بریده شدن پوست اطراف ناخن (فولیکول) و در محیط گرم و مرطوب به وجود می‌آیند.

سرطان و پیری پوست

آخرین مرحله کاشت ناخن، نشستن بر روی یک صندلی و قرار دادن دست در مقابل نور UV (ماوراء بنفش) است. اگرچه اشعه UV به خشک کردن لاک ناخن‌‌ کمک می‌کند، اما می‌تواند عوارضی نیز به همراه داشته باشد. متخصصان پوست عقیده دارند که قرار گرفتن طولانی مدت در برابر اشعه UV افراد را در معرض خطر ابتلا به سرطان پوست یا تومور قرار می‌دهد. مناطقی از پوست که در معرض اشعه UV قرار دارند نیز مستعد پیری هستند.

پیشگیری از عوارض کاشت ناخن

در ابتدا باید گفت که احتمال بروز عوارض در همه افراد یکسان نیست؛ برخی افراد ممکن است هیچگونه عارضه‌ای را تجربه نکنند و برخی دیگر ممکن است به بدترین عوارض دچار شوند. اما به طور کلی، با رعایت موارد زیر می‌توانید احتمال بروز عوارض کاشت ناخن را به حداقل برسانید و از داشتن ناخن‌هایی زیبا لذت ببرید:

  • مهم‌ترین نکته برای دچار نشدن به عوارض کاشت ناخن، مراجعه به ناخنکار باتجربه و بهداشتی است.
  • اگر سابقه ابتلا به قارچ یا عفونت ناخن را دارید، از کاشت ناخن خودداری نمایید.
  • از ناخنکار خود بخواهید که فولیکول‌ها را نبُرد و آن‌ها را بیش از حد عقب نکشاند. فولیکول‌ها از ناخن در برابر عفونت محافظت می‌کنند.
  • پیش از بردن دست‌های خود به زیر اشعه UV از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.
  • پس از کاشت ناخن به دست‌های خود کرم زده و اطراف ناخن‌ها روغن‌های طبیعی (مانند روغن نارگیل، روغن بادام و…) بمالید.
  • هر چند ماه یک بار به ناخن‌های خود استراحت بدهید.

جمع بندی

در مجموع می‌توان گفت که ناخن یکی از عوامل مهم در زیبایی دست‌ها است. به همین علت کاشت ناخن طرفداران بسیاری دارد. اما کاشت ناخن نیز مانند دیگر روش‌های موجود در سالن‌های زیبایی، ممکن است برای برخی افراد عوارضی را به همراه داشته باشد. اولین توصیه متخصصان پرهیز از کاشت و کاور ناخن است. اما در صورتی که انجام چنین روش‌هایی برایتان ضروری است، با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله می‌توانید عوارض کاشت ناخن را به حداقل برسانید.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *