هایفوتراپی بینی

کلاژن یک پروتئین طبیعی در بدن انسان است که باعث محکم نگهداشتن، سفت و الاستیکی شدن پوست میگردد. با افزایش سن، تولید کلاژن در بدن کاهش یافته و خاصیت ارتجاعی پوست در برابر نیروی گرانش به تدریج از بین میرود. هایفوتراپی روشی است که فرآیند ترمیمی پوست را تحریک کرده و باعث تولید کلاژن میشود. امروزه این روش جایگزین تکنیک جراحی شده و عوارض ناشی از آن مانند بیهوشی یا سنگینی عمل را به همراه ندارد. در این روش از امواج اولتراسوند (امواج متمرکز شدهی فراصوتی) از راه تماس مستقیم دستگاه با سطح پوست در یک نقطهی مشخص و بسیار کوچک، مساحت لایههای زیرین پوست را کم میکند و نیازی به برش سطح پوست نیست. یکی از روشهای موثر در از بین بردن چین و چروک و خطوط روی بینی به منظور جوانسازی آن، هایفوتراپی بینی است که در مجلهی علمی “زیبا بمان” به توضیح کاملی از این موضوع میپردازیم. با ما همراه باشید تا با روش هایفوتراپی بینی آشنا شوید و در صورت نیاز به استفاده از روشهای جوانسازی پوست بینی، بتوانید به راحتی تصمیم بگیرید.
نکته مهم: کسانی که هایفوتراپی صورت انجام میدهند، در کنار آن هایفوتراپی بینی نیز انجام میدهند. به علت جداگانه نبودن آن تمام ویژگیهایی که هایفوتراپی صورت دارد در مورد هایفوتراپی بینی نیز صادق است.
روش انجام هایفوتراپی بینی
هایفوتراپی چین و چروک بینی و صورت را از بین میبرد و در کل کار آن جوانسازی پوست است. تکنولوژی هایفوتراپی امواج اولتراسوند را در لایه های زیرین متمرکز میکند.
در روش هایفوتراپی بدون بیحسی انجام میشود و این روش بدون درد و خونریزی انجام میشود. هایفوتراپی توسط توسط انرژی متمرکز اولتراسوند لایه های پوست را هدف قرار میدهد. آلتراسوند موجب گرم شدن سطح پوست میشود. زمانی که سلول های مورد نظر به دمای خاصی رسیدند. با ایجاد گرمای موضعی کلاژن های قدیمی از بین میرود و کلاژن های جدید تولید میشود. جوان سازی به این روش بعد از 1 تا 2 جلسه ( در حداکثر 1 ساعت) انجام میشود و نتیجه کاملا قابل مشاهده است. افزایش کلاژن موجب از بین رفتن چین و چروک صورت و جوانسازی آن میشود.
هایفوتراپی برای همه سن ها مناسب نیست و اغلب برای افراد بالاتر از 30 سال و کسانی که دچار شلی پوست خفیف هستند استفاده میشود.
افراد مسن تر که دارای چین و چروک گسترده تر هستند و دارای سستی شدید پوست هستند ممکن است نیاز به عمل جراحی داشته باشند.
لیفت ناشی از هایفوتراپی بسته به میزان شلی پوست، رژیم غذایی، سن، ژنتیک و… تقریبا 2 سال باقی میماند. برای ماندگاری بیشتر باید هر ساله و یا هر دو سال یک بار این روش را مجدد تکرار کنند.
درباره دستگاه هایفوتراپی میتوان نوشت که مانند دستگاه سونوگرافی است که بر روی پوست کشیده میشود. این دستگاه امواج نور را در یک نقطه کوچک متمرکز میکند، سپس دمای آن نقطه مورد نظر داغ میشود. هایفوتراپی با همین روش امواج اولتراسوند را در لایه های پوست مرسوم به SMAS کانونی و متمرکز میکند.
مزایای هایفوتراپی
هایفوتراپی بینی بدون جراحی و به صورت سرپایی انجام میشود که این کار بدون درد و خونریزی است و کبودی های بعد از جراحی را ندارد.
نتیجه آن ماندگار است و عارضه پوستی ای را ایجاد نخواهد کرد.
کاهش چین و چروک
لیفت طبیعی صورت، گونه ها، ابرو و پلک ها
درمان در یک جلسه انجام میشود.
نیاز به مراقبت های بعد از درمان ندارد و بلافاصله پس از آن میتواند به فعالیت های روزانه خود برگردد. (اصولا دوران نقاهت ندارد.)
نیاز به استراحت بعد از درمان ندارد.
هیچ گونه آسیبی به سطح بیرونی پوست وارد نمیکند.
چه کسانی نباید هایفوتراپی انجام دهند ؟
زنان باردار و شیرده، دیابت کنترل نشده، مصرف داروهایی که ترمیم زخم را به تاخیر میندازد، درصورت داشتن زخم بر روی صورت خود و یا داشتن استنت فلزی در صورت و گردن، در صورت داشتن آکنه کیستیک، مصرف داروهای ضد انعقاد خون، ترومبوز یا ترومبوفلبیت، سابقه بیماری های قلبی، بیماران با سابقه تشنج مکرر نباید هایفوتراپی انجام دهند. هم چنین اگر در دو هفته گذشته تزریق بوتاکس انجام داده اید انجام هایفوتراپی ممنوع است.
عوارض هایفوتراپی بینی
این تکنولوژی با سونوگرافی یکی میباشد ولی تاثیرات متفاوتی دارد. این روش بسیار ایمن و مطمئن است. عوارض جدی ای ایجاد نمیکند اما عوارض مختصر ایجاد خواهد کرد که در زیر توضیح خواهیم داد:
از عوارض هایفوتراپی بینی میتوان به تورم و قرمزی کمی روی بینی اشاره کرد که با استفاده از کمپرس سرد در مدت چند ساعت برطرف میشود.
ندولهای زیرپوستی یکی دیگر از عوارض این روش است که موقتی است که در صورت عدم انتخاب درست تراکم نقاط ایجاد میگردد.
حساسیت در ناحیه درمان به لمس که بعد از 24 ساعت بهبود مییابد.
از عوارض نادر که ممکن است بعد از حداکثر 12 ساعت ایجاد شود ضعف موقت اعصاب سطحی صورت میباشد. که بعد از حداکثر 6 هفته برطرف خواهد شد و دلیل آن التهاب در این رشته های عصبی میباشد. در صورت انتخاب کارتریج مناسب و تراکم صحیح نقاط و محتاط بودن در مسیر این اعصاب (شاخه تمپورال عصب سه قلو و شاخه مارژینال عصب ماندیبولار) از ایجاد این عارضه میتوان جلوگیری کرد.