درمان گیاهی کمر درد و تاثیرگذاری آن
تقریباً همه در طول زندگی خود نوعی از کمر درد را تجربه می کنند. به ناحیه پشت شکم از قفس سینه تا لگن کمر گفته می شود. کمردرد علت اصلی از کار افتادگی است. کمردرد معمولاً به خودی خود برطرف می شود و معمولاً نتیجه آسیب دیدگی است. درمان های زیادی برای کمردرد وجود دارد. بسیاری درمان گیاهی کمر درد را ترجیح می دهند در این جا قصد داریم تا این روش را بیشتر شرح دهیم.
کمردرد می تواند در دهه دوم زندگی فرد شروع شود و تا بزرگسالی ادامه یابد. مطالعات نشان داده اند که تا 80٪ از جمعیت در برخی از زمان ها در طول زندگی تحت تأثیر کمردرد قرار دارند. با دانستن اینکه چه فعالیتهایی می تواند شما را در معرض خطر قرار دهد ،می توانید از کمردرد جلوگیری کنید.
البته باید به این مورد توجه داشته باشید که در مواردی نیاز به مراجعه به پزشک است. بیشتر کمر درد ها چند روز به طول می انجامد و طی چند هفته کاملاً برطرف می شوند. چند علائم هشدار دهنده وجود دارد که ممکن است نشان دهنده مشکلی باشد که نیاز به ارزیابی توسط پزشک دارد :
- درد بیش از چند روز ادامه داشته باشد
- درد باعث بیدار شدن شما در شب شود
- کنترل روده یا مثانه خودرا از دست داده اید
- تب ، لرز ، عرق یا سایر علائم عفونت دارید
درمان گیاهی درد کمر
برخی از افراد ترجیح میدهند به جای استفاده از داروهای شیمیایی برای کاهش درد، از داروها و درمان گیاهی کمر درد استفاده نمایند. داروهای گیاهی نه تنها ضرری برای انسان ندارند، بلکه خواص بسیاری نیز دارند که میتوان از آنها برای درمان برخی از بیماریها استفاده نمود. در این بخش تعدادی از داروهای گیاهی که در درمان کمردرد و تسکین آن موثر هستند را معرفی میکنیم. این داروها عبارتند از:
نکته : قبل از استفاده از این گیاهان حتما با پزشک مشورت نمایید.
فلفلهای تند: این نوع فلفلها حاوی مادهای با نام کپسایسین هستند. کپسایسین همان مادهایست که باعث تندی فلفل میشود. این ماده بر سیستم عصبی بدن تاثیر گذاشته و مانع از انتقال پیام درد به مغز میگردد و از این طریق حس درد را کاهش میدهد. از کپسایسین برای ساخت انواع کرم و ژل استفاده میشود. می تواند درمان گیاهی کمر درد باشد.
زنجبیل: یکی از مفیدترین گیاهان دارویی، زنجبیل است که به عنوان ادویه نیز در غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه خاصیت ضدالتهابی داشته و از گذشته برای تسکین درد از آن استفاده میشده است. زنجبیل هم به صورت دمنوش و هم به صورت موضعی بر روی محل درد مورد استفاده قرار میگیرد.
زردچوبه: از دیگر داروهای طبیعی ضدالتهاب میتوان به زردچوبه اشاره کرد. این ماده کاربرد زیادی در طب سنتی داشته و از آن برای تسکین دردهای عضلانی استفاده میشود. زردچوبه به راحتی قابل دسترسی است و در هر خانهای پیدا میشود.
ریشه سنبل الطیب: سنبل الطیب نوعی آرامبخش طبیعی است که حساسیت بر روی اعصاب را کاهش داده و باعث تسکین درد بیمار میشود. این گیاه را هم به صورت دمنوش و هم به صورت کپسول میتوان استفاده نمود.
نعناع: نعناع یکی از انواع سبزیجات معطر است که در بسیاری از غذاهای سنتی ایرانی دیده میشود. علاوه بر این، نعناع یک گیاه دارویی بسیار مفید است که عرق آن در بسیاری از خانهها برای درمان دردهای گوارشی و معده مورد استفاده قرار میگیرد. جالب است بدانید که نعناع خاصیت آرامبخشی نیز دارد و باعث تسکین دردهای ناشی از رماتیسم و آرتروز میشود. برای استفاده از این ماده مفید میتوانید روغن نعناع را به صورت موضعی بر روی محل درد ماساژ دهید.
از آنجایی که هنوز روش های درمانی گیاهی برای کنترل درد کاملاً مورد بررسی قرار نگرفته است ، هنگام راه رفتن در این مسیر درمانی ، مراقب باشید! صرف نظر از گیاهانی که شما امتحان می کنید ، به یاد داشته باشید که مصرف بی رویه و بی قاعده آنها می تواند خطراتی را به دنبال داشته باشد. تحقیقات در مورد ایمنی و کارآیی آنها هنوز محدود است.
دیدگاه کاربران