تزریق ژل به باسن | هر آنچه باید درباره تزریق فیلر به باسن بدانید!

بسیاری از خانم‌ها از اندازه یا فرم باسن خود ناراضی هستند. این نارضایتی می‌تواند ناشی از دلایل ژنتیکی، افزایش سن، سلولیت یا کاهش وزن باشد. به همین علت در طی سال‌های اخیر، روش‌های فرم‌دهی و حجم‌دهی به باسن مانند تزریق چربی و ژل به باسن ، پروتز، جراحی و … محبوبیت روزافزونی داشته‌اند.

تزریق ژل یا فیلر برای کانتور باسن بسیار کم‌خطر است، زیرا عوارض جراحی را ندارد و مانند پروتز برای فرد حس راحت نبودن ایجاد نمی‌کند. جالب است بدانید که این روش حتی به تزریق چربی نیز برتری دارد؛ به این دلیل که برای تزریق چربی به باسن لازم است که از بدن خود فرد به کمک برش‌های جراحی چربی استخراج شود.

در این مقاله از مجله زیبا بمان، روش تزریق ژل به باسن را به همراه مزایا، معایب و مراقبت های بعد از آن بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

تزریق ژل به باسن

تزریق ژل به باسن چگونه انجام می شود؟

فیلرهای تزریقی که در جامعه به «ژل پرکننده» معروف هستند، به منظور رفع عیوب صورت و بدن کاربرد دارند. احتمالاً می‌دانید که با استفاده از فیلر می‌توان کارهایی مانند افزایش حجم لب، از بین بردن خط خنده، رفع چین و چروک، افزایش حجم سینه و … را انجام داد.

در روش تزریق ژل به باسن همانطور که نامش پیداست، نوعی فیلر دلخواه مانند فیلر هیالورونیک اسید به نواحی مورد نظر باسن فرد تزریق می‌شود. مقدار فیلری که در این روش استفاده می‌شود بستگی به حجم و فرم دلخواه فرد دارد. واضح است که اگر بخواهید حجم زیادی به باسنتان داده شود، به مقدار زیادی فیلر نیز احتیاج خواهید داشت. قیمت تزریق ژل به باسن نیز بر اساس میزان فیلر مصرف‌شده تعیین می‌شود.

از مزایای این روش می‌توان کم‌خطر بودن فرایند تزریق، طبیعی بودن ظاهر باسن پس از تزریق و کوتاه بودن دوره بهبودی را نام برد. در واقع، هنگام تزریق ژل به باسن روی هیچ نقطه از بدن فرد برشی زده نشده و تحت جراحی قرار نمی‌گیرد؛ به همین دلیل دوره نقاهت بسیار کوتاهی خواهد داشت و برخی خطرات جراحی مانند عفونت در ناحیه زخم، ماندن جای زخم روی بدن، عوارض مواد بیهوشی و غیره در انتظارتان نخواهد بود.

از معایب این روش می‌توان به موقتی بودن تأثیر آن اشاره کرد. ماندگاری فیلرها دائمی نبوده و پس از حداکثر 1-2 سال نیاز به تزریق مجدد خواهید داشت. همچنین ممکن است برای گرفتن نتیجه دلخواه به چند جلسه تزریق احتیاج داشته باشید. بعلاوه، اگرچه عوارض تزریق ژل به باسن تا حدودی نادر محسوب می‌شوند؛ اما نباید آن‌ها را نادیده گرفت.

عوارض تزریق ژل به باسن چیست؟

عوارض کوتاه‌مدت پس از تزریق فیلر به باسن عبارت‌اند از:

  • کبودی
  • تورم
  • قرمزی
  • دردناک بودن ناحیه

اما همانطور که گفته شد، در صورتی که برای تزریق به یک متخصص باتجربه و ماهر مراجعه کرده باشید این عوارض زودگذر بوده و پس از 3-4 روز رفع خواهند شد.

عوارض جدی‌تر و البته نادرتر تزریق فیلر به باسن نیز شامل موارد است:

  • عفونت (در صورت استفاده از مقادیر زیاد فیلر)
  • تشکیل توده‌های سفت در برخی نواحی باسن
  • تغییر مکان ژل تزریق‌شده به نواحی دیگر
  • آمبولی و در نتیجه آن مرگ (بسیار نادر)

تزریق ژل به باسن

مراقبت های بعد از تزریق فیلر به باسن چیست؟

ناحیه تزریق‌شده ممکن است به مدت سه تا چهار روز دردناک باشد. اکثر بیماران کبودی یا تورم جزئی را نیز در ناحیه باسن تجربه می‌کنند. همچنین در بعضی از نواحی باسن ممکن است در چند روز اول احساس برآمدگی خفیف یا سفت بودن داشته باشید. برای رفع این مشکلات می‌توان به آرامی ناحیه باسن را ماساژ داد.

خوشبختانه می‌توانید یک هفته پس از تزریق ژل به باسن به محل کار و تحصیل برگردید، اما برای جلوگیری از تغییر مکان دادن فیلر تزریق‌شده باید از نشستن طولانی‌مدت برای دو هفته خودداری کنید. همچنین به منظور جلوگیری از اعمال فشار روی ناحیه تزریق، لازم است دو هفته اول روی شکم بخوابید.

معمولاً فیلرها در بدن تجزیه می‌شوند و پس از مدتی نیاز به تزریق مجدد خواهید داشت. پزشک بسته به نوع ژل استفاده شده، به شما خواهد گفت که بعد از سپری شدن چه مدت باید برای تزریق مجدد به مطب مراجعه کنید.

توصیه نهایی

در مجموع، اگر خواهان حجم‌دهی و فرم‌دهی به باسن خود هستید اما مایل به انجام عمل جراحی نیستید، کاندیدای مناسبی برای تزریق ژل به باسن خواهید بود. با این حال، بسته به نوع فیلری که تزریق می‌شود پزشک سوابق بیماری‌ مراجعه‌کننده را بررسی می‌کند تا مطمئن شود که برای او مشکلی پیش نخواهد آمد. در واقع نتیجه‌ای که از این روش می‌گیرید کاملاً بستگی به مهارت و دانش متخصصی که انتخاب می‌کنید دارد؛ به همین دلیل لازم است پیش از تزریق فیلر به باسن درباره متخصصان شهر خود تحقیقات لازم را انجام دهید.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *