آیا ریمل باعث ریزش مژه می شود؟

ریمل یکی از پرکاربردترین و محبوب ترین لوازم آرایشی است. با این حال، برای بسیاری از افراد این سؤال پیش می آید که آیا ریمل باعث ریزش مژه می شود یا خیر؟ در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، به این سؤال پاسخ می دهیم. با ما همراه باشید.

ریمل و ریزش مژه

آیا ریمل زدن باعث ریزش مژه می شود؟

به طور کلی، اگر از یک ریمل باکیفیت به درستی استفاده کنید و آن را به روش صحیح پاک کنید، باعث ریزش مژه نمی شود.

استفاده از ریمل های نامرغوب می تواند مشکلات زیادی برای مژه و چشم ایجاد کند. این مشکلات شامل تحریک چشم، تورم پلک، ریزش و ضعیف شدن مژه ها می شود. حتی امکان عفونت باکتریایی و بیماری خشکی چشم نیز وجود خواهد داشت.

اما نامرغوب بودن ریمل تنها علت ریزش مژه نیست! حتی ریمل های خوب نیز اگر به درستی استفاده نشوند، ممکن است ریزش مژه را به همراه داشته باشند. مواردی همچون استفاده از ریمل پس از تاریخ انقضا، نگهداری نامناسب یا عدم پاک کردن صحیح ریمل، استفاده نامناسب محسوب می شوند. مثلاً یکی از رایج ترین دلایل ریزش مژه، خوابیدن با ریمل است.

کدام مواد تشکیل دهنده ریمل باعث ریزش مژه می شوند؟

برخی از مواد به کار رفته در ریمل های نامرغوب، می توانند باعث ریزش مژه شوند. توصیه می شود از ریمل هایی که حاوی مواد زیر هستند، استفاده نکنید:

پارابن

پارابن ها محرک های شناخته شده ای هستند که می توانند باعث ایجاد بثورات پوستی، تورم و قرمزی در پلک شوند. این ماده در لیست مواد تشکیل دهنده ریمل به شکل پروپیل پارابن، بنزیل پارابن، متیل پارابن یا بوتیل پارابن ذکر می شود.

پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول در ریمل برای حفظ قوام مایع آن استفاده می شود. اما بهتر است از آن اجتناب کنید؛ چرا که محرک است و می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود.

قطران زغال سنگ

قطران زغال سنگ به ریمل رنگ می دهد. این رنگ ها حاوی فلزات سنگین هستند؛ که می تواند واکنش های پوستی ایجاد کند. این واکنش شامل ایجاد قرمزی، بثورات، خارش و سوزش است. در موارد شدید، می تواند باعث زخم های پوستی و همچنین ریزش مژه شود.

در برچسب مواد تشکیل دهنده ریمل، به دنبال اسم هایی مانند CL همراه با یک عدد 5 رقمی باشید. مانند: CI 77489، CI 77491 و CI 77492. قطران زغال سنگ همچنین ممکن است به عنوان آمینوفنول، دی آمینودنزن یا فنیلن دیامین، PPD، بنزندیامین، پارافنیلن دی آمین یا آمینوآنیلین نامگذاری شود.

نیکل

مقدار کم نیکل هیچ آسیبی به شما نمی رساند. اما بسیاری از لوازم آرایشی فیک به خصوص محصولات چینی، حاوی مقدار زیادی نیکل هستند. چنین ریمل هایی می تواند باعث واکنش های آلرژیک شدید در برخی افراد شود. در برچسب مواد تشکیل دهنده ریمل، اسم نیکل معمولاً به شکل نیکولوم یا با نماد شیمیایی آن Ni ذکر می شود.

رزین

رزین برای کمک به چسبیدن رنگ ریمل به مژه های شما استفاده می شود. رزین ها می توانند باعث درماتیت پلک شوند. درماتیت پلک نوعی بیماری است که باعث می شود پوست روی پلک یا اطراف آن خشک، خارش دار و ملتهب شود. این بیماری همچنین باعث ریزش مژه می شود.

به این منظور، از استفاده از ریمل های حاوی کلوفونیوم، رزین، اسید ابیتیک، الکل متیل ابیتات، الکل آبیتیک و الکل آبیتیل خودداری کنید.

پارافین

پارافین از مشتقات نفتی است که اغلب در ریمل های ضد آب یافت می شود. در واقع، یک نوع موم است که به چسبیدن ریمل به مژه ها کمک می کند. پارافین همچنین باعث جدا شدن و پرپشت شدن مژه ها می شود.

اما، پارافین می تواند غدد چربی در چشم را مسدود کند. این اتفاق می تواند منجر به تحریک و در برخی موارد عفونت و بیماری خشکی چشم شود.

عطر

عطر به کار رفته در ریمل، یک محرک اصلی است و باعث ایجاد انواع واکنش های پوستی در افراد می شود. بنابراین توصیه می شود به هیچ وجه از ریمل های معطر استفاده نکنید.

سیلیکون

اکثر ریمل های ضد آب بر پایه سیلیکون، روغن یا نفت هستند و نباید روزانه استفاده شوند. چیزی که ریمل را ضد آب می کند، باعث آسیب رساندن به مژه ها نیز می شود. همچنین پاک کردن ریمل را بسیار سخت‌تر می‌ کند؛ که به نوبه خود می ‌تواند باعث آسیب بیشتر شود.

استفاده از ریمل ضد آب هر چند وقت یک بار برای یک موقعیت خاص، به مژه های شما آسیبی نمی رساند. اما استفاده روزانه از ریمل ضد آب باعث ریزش مژه می شود. بنابراین توصیه می شود از ریمل های غیر ضد آب و باکیفیت استفاده کنید.

برگرفته از: luxeluminous

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *