قبل از لیزر بیکینی چه باید کرد؟ | نکاتی که باید به آن عمل کنید اینجاست!

لیزر راهی جدید برای حذف موهای زائد می باشد. لیزر مستقیما بر روی فولیکول های مو شما اثر می گذارد و آن را از ریشه از بین می برد و از رشد مجدد آن جلوگیری می کند. لیزر بیکینی نیز از روش های جدید و موثر برای از بین بردن موهای زائد در ناحیه تناسلی می باشد. این روش مزایای زیادی نسبت به روش های دیگر از بین بردن موهای زائد دارد. شما به جای اینکه بارها به خرید وسایلی مانند تیغ، موم ، وکس و غیره که راه حل های موقتی برای رویش مو هستند، برای از بین بردن موهای زائد بکنید می توانید با استفاده از لیزر که دارای نتایج طولانی مدت است از شر موهای زائد خود خلاص شوید. برای رسیدن به بهترین نتیجه توصیه می شود بهترین پزشک و کلینیک را برای انجام لیزر انتخاب کنید. 
این نکته را نباید فراموش کنید که قبل از اولین جلسه لیزر بیکینی باید خود را آماده کنید. در این بخش از مجله زیبا بمان برای شما به طور مفصل توضیح خواهیم داد که قبل از لیزر بیکینی چه باید کرد ؟ در کنار آن به توضیح درباره بعد از لیزر بیکینی و مراقبت های آن خواهیم پرداخت. 

قبل از لیزر بیکینی

لیزر بیکینی و انواع آن

ناحیه تناسلی پوشیده از موهای زائد می باشد. این موها علاوه بر اینکه می توانند موجب تعریق در این ناحیه شوند. ممکن است بر روابط جنسی تاثیرات منفی بگذارند. ممکن است افراد از روش هایی مانند استفاده از ژیلت در این ناحیه استفاده کنند، که این روش در طولانی مدت ممکن است باعث ایجاد مشکلات پوستی در فرد شود. از شایع ترین مشکلاتی که ممکن است برای فرد ایجاد شود قرمزی پوست و جوش در این ناحیه می باشد. لیزر بیکینی در چند جلسه با استفاده از دستگاه انجام می شود. در طی جلساتی که پزشک تعیین می کند، موهای زائد یا به طور کامل از بین خواهند رفت یا بسیار نازک خواهند شد. عموما 85 درصد موها از بین خواهند رفت. قبل و بعد از انجام لیزر باید یک سری نکات را رعایت کنید. 
لیزر روشی غیرتهاجمی و بدون جراحی برای برداشتن موهای زائد است. اشعه لیزر از پوست گذر می کند و سپس رنگدانه ها آن را جذب می کنند. سپس انرژی در سلولهای فولیکول های رشد مو جریان یافته و از رشد بعدی مو جلوگیری خواهند کرد. 

  • لیزر بیکینی : در این روش قسمت های مربوط به خط لباس زیر و نواحی اطراف آن تمیز می شوند. انتخاب محل و مقدار آن می تواند بسته به انتخاب متقاضی تغییر کند. 
  • لیزر برزیلی : در این روش نواحی بیشتری نسبت به خط بیکینی مانند لبه های بیرونی واژن و خط باسن مورد درمان قرار خواهند گرفت. در این روش فرد کاملا برهنه می باشد. قسمتی از موهای ناحیه شرمگاهی به شکل یک نوار باریک باقی می‌ماند.

عوارض لیزر بیکینی 

در صورت انجام شدن درست و اصولی خطراتی را به همراه نخواهد داشت. در صورتی که به صورت ناصحیح انجام شود باید منتظر خطراتی باشید. از جمله عوارض لیزر بیکینی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قرمزی
  • زخم
  • بریدگی
  • بروز تبخال
  • زگیل تناسلی
  • افزایش عفونت‌های پوستی
  • تاول : بسیار نادر است.

استفاده از تیغ می تواند علاوه بر این عوارض به ایجاد جوش های زیرپوستی نیز کمک کند. این امر نشان از این است که لیزر روش پرخطری محسوب نمی شود. همانطور که اشاره شد لیزر بر روی فولیکول پوست تاثیر می گذاردو آن را دچار تغییر می کند. استفاده از لیزر می تواند می تواند موجب قرمزی پوست شود. گاهی نیز ممکن است موجب سوختگی پوست شود که این امر به علت نازک بودن قسمتی که در آن لیزر انجام شده است باشد یا به علت ماهر نبودن پزشک. 
درد و خارش جز عوارض موقتی هستند که از بین خواهند رفت. در صورت خارش محل لیزر هرگز آن را نخارانید. 
شاید این سوال برای شما به وجود بیاید که لیزر به علت نفوذ به اندام های داخلی و ساختار سلولی موجب ناباروری شود. اما باید بدانید که لیزر به هیچ یک از اعضای داخلی بدن نفوذ نخواهد کرد و طول موج آن به حدی است که در سطح پوست و تا فولیکول های مو خواهد رسید و به قسمت های زیرین دسترسی ندارد. 

قبل از لیزر بیکینی چه باید کرد

قبل از لیزر بیکینی چه باید کرد ؟

هفته ها قبل از انجام لیزر بیکینی به شیوه های مختلف باید خود را آماده کنید. برای مثال انتخاب بهترین کلینیک، بهترین پزشک متخصص که دوره درمانی شما را برنامه ریزی کند، همچنین مراقبت های قبل و بعد از لیزر موهای زائد و در نحوه نگه داری و مراقبت از پوست به شما کمک کند تا به بهترین نتیجه ممکن برسید. 

انتخاب کلینیک و پزشک متخصص

قبل از هرچیز انتخاب بهترین و معتبرترین کلینیک برای لیزر درمانی بسیار اهمیت دارد. پیدا کردن کلینیک با نوع لیزر مناسب برای پوست و موی شما بسیار اهمیت دارد. نوع نوری که موهای تیره بر روی پوست روشن را از بین می برد، برای افرادی که موهای بلوند با پوست های تیره دارند ممکن است جوابگو نباشد، به همین دلیل باید مطمئن شوید لیزر کلینیک برای شما مناسب است. قبل از هر مراجعه برای لیزر حتما در این باره با پزشک متخصص صحبت کنید.
انتخاب بهترین پزشک متخصص برای لیزر بیکینی برای رسیدن به بهترین نتیجه و کمترین عوارض و خطرات بسیار اهمیت دارد. در جلسه مشاوره سوالاتی که باید پرسیده شود، از این قبیل سوالات می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • آیا لیزر توسط پزشک متخصص انجام خواهد شد ؟ 
  • بر اساس نوع موی زائدی که دارم به چند جلسه درمان نیاز دارم ؟
  • قبل از لیزر بیکینی چه باید کرد ؟
  • عوارض احتمالی لیزر بیکینی چیست ؟ آیا ممکن است احتمال بروز عوارض جانبی بر روی بدن بیشتر باشد؟
  • چند درصد احتمال برگشت موهای زائد وجود دارد ؟
  • عکس های قبل و بعد از لیزر بیکینی مراجعه کنندگان کلینیک را می توانم ببینم یا با آنها صحبت کنم؟
  • هزینه لیزر بیکینی چقدر است ؟

چه کارهایی را نباید قبل از لیزر انجام دهیم ؟

  • استفاده از محصولات زیبایی همراه با ( رتینول، ویتامین‌های A، C و B، میوه‌هایی اسیدی استفاده شده در ناحیه درمانی که باید تا ۴ هفته قبل از درمان انجام شوند.)
  • درمان های زیبایی پوست باید قبل از 7 روز و 14 روز بعد از درمان باید انجام بگیرد. 
  • استفاده از محصولات لایه بردار حدود یک هفته قبل از لیزر ممنوع است. 
  • پوست هایی که مستعد تغییر در رنگ یا کبود شدن هستند. 
  • خالکوبی کردن
  • تزریق ژل و بوتاکس
  • تغییرات درماتواوژیک پوست مانند عفونت های باکتریایی، ویروسی یا قارچی فعال در پوست. شامل : هرپس (درمان ۲ هفته پس از درمان عفونت قابل انجام است)، خال (ماه گرفتگی و غیره)، فوتودرماتوز (حساسیت به نور خورشید)، لک و پیس (ممنوعیت نسبی)، صرع (ممنوعیت نسبی)، التهاب، اگزما، هایپرپیگمانتاسیون، پسوریازیس. 
  • ایدز 
  • تغییرات وریدی 
  • برنامه جراحی در حال یا آینده

چه داروهایی نباید قبل از لیزر استفاده شوند ؟

  • داروهای ضد انعقادی یا رقیق کننده های خون
  • آنتی بیوتیک ها ( از آخرین دوز مصرفی باید حداقل 4 هفته گذشته باشد. )
  • رتینوئیدها (از آخرین دوز مصرفی باید حداقل 6 ماه گذشته باشد. )
  • فوتوسنستیسرها (فوتوتوکسیک و فوتوآلرژیک – از آخرین دوز مصرفی باید حداقل 1 هفته گذشته باشد. )
  • آسپرین
  • ممنوعیت مصرف داروهای گیاهی مانند :  گل راعی، گل اشرفی، چای‌های گیاهی لاغری، استفاده از ضدافسودگی های گیاهی باید یک هفته قبل از درمان متوقف شود. 

مراقبت های قبل از لیزر بیکینی 

تعداد جلسات برای هر ناحیه به شخص بستگی دارد، عموما بین 5 الی 12 جلسه برای رسیدن به نتیجه دلخواه نیاز است. همچنین جلسات باید بین 4 الی 6 هفته قرار بگیرد. در این مدت باید از شیو کردن موهای زائد خود خودداری کنید. 

استفاده از ایبوپروفن یا استامینوفن قبل از درمان برای کاهش میزان درد توصیه می شود.

از برنزه کردن و قرار گرفتن در معرض آفتاب جدا خودداری کنید. پوست باید هنگام درمان روشن باشد. حداقل تا یک ماه قبل از لیزر از تخت های برنزه نباید استفاده کنید. قبل از اینکه در معرض نور خورشید قرار بگیرید از کرم های ضد آفتاب 30 SPF استفاده کنید تا از تغییرات پیگمانتاسیون در ناحیه درمان شده جلوگیری کنید. برنزه کردن با آفتاب، استفاده از تخت های خورشیدی و برنزه کردن خود با کرم را تا 4 هفته قبل از درمان متوقف کنید.

قبل از جلسه لیزر استحمام کنید. بعد از حمام از مرطوب کننده یا محصولاتی از این قبیل (لوسیون، کرم، روغن) نباید استفاده کنید. گاهی استفاده از محصولات آرایشی می تواند نتایج را تحت تاثیر قرار دهد. 

یک هفته قبل از لیزر بیکینی موهای زائد ناحیه مورد نظر را با تیغ بتراشید. استفاده از تیغ، روشی مناسب بوده ولی شما نمی توانید از سایز لوازم از جمله موم و یا وکس و … استفاده نمایید و استفاده از هرکدام از این روش­ها خطراتی را در حین درمان برای شما ایجاد خواهد کرد. باید 1 ماه قبل از درمان از انواع از انواع روش هایی که با پوست ربط مانند وکس و اپیلاسیون خودداری کنید. زیرا ریشه موها باید سالم بمانند تا لیزر بتواند بر روی آنها تاثیر بگذارد. 2 ساعت قبل از لحظه لیزر بیکینی باید محل با تیغ بتراشید. 

مراقبت های بعد از لیزر بیکینی 

از دست زدن به محل لیزر خودداری کنید. ناحیه تناسلی ممکن است ملتهب شده باشد و دست زدن به محل باعث سوزش و خارش شود. در صورت مشاهده این حالت سریعا به پزشک مراجعه کنید. 

لیزر از طریق گرما فولیکول های پوست را می سوزاند. دمای محل لیزر شده به طبع بالا می رود. بعد از لیزر بیکینی برای کاهش دمای پوست، درد و تورم می توانید از کمپرس یخ استفاده کنید.

بعد از لیزر از تیغ زدن یا شیو کردن استفاده نکنید. این کار می تواند فوایکول های مو را دست نخورده باقی بگذارد و روش درمان را بی اثر کند. البته در بین جلسات درمان ممکن است نیاز باشد این کار را انجام دهید. استفاده از تیغ 3 روز بعد از درمان بلامانع است. 

تا زمانی که جلسات درمانی تمام نشده اند از اپیلاسیون، کندن مو، ‌بلیچ یا کرم‌های رفع موهای زائد یا الکترولیز بر روی محل درمان اجتناب کنید. زیرا این روش ها باعث ایجاد مشکل خواهند شد. 

اثرات جانبی لیزر بیکینی شامل حساسیت به آفتاب سوختگی می‌شود که تا چند روز ادامه دارد، بنابراین از کمپرس‌های سرد استفاده کنید تا پوستتان را پس از درمان آرام کنید.

حرف آخر 

برای لیزر بیکینی به مراکز درمانی معتبر مراجعه کنید. بهتر است این کار توسط پزشک متخصص انجام بگیرد. تا عوارض و خطرات لیزر بیکینی به حداقل برسد. اما علاوه بر نکات ذکر شده رعایت نکات قبل و بعد از لیزر بیکینی نیز می تواند تاثیر بسزایی در کاهش عارض داشته باشد. 

لیزر بیکینی چقدر طول می کشد ؟

مدت زمان لیزر بیکینی بین 8 الی 10 دقیقه می باشد.

آیا لیزر موهای زائد بیکینی دردناک است ؟

اگر بیکینی خود را اپیلاسیون کرده باشید متوجه خواهید شد که درد ناشی از لیزر بسیار کمتر از اپیلاسیون است. درد آن غیر قابل نیست. در صورت حساس بودن بیش از حد شما می توانید از پزشک متخصص بخواهید از بی حسی در این ناحیه برای شما استفاده نماید.

به چند درمان نیاز خواهید داشت ؟

موها در یک چرخه رشد می کنند. عموما افراد حداقل به 3 یا تعداد بیشتری درمان با فاصله 4 الی 8 هفته نیازمند هستند تا بتوانند به نتیجه مطلوب برسند. حداقل بین 10 الی 25 درصد شاهد کاهش رشد مو خواهید بود. در مجموع تعداد جلسات به عوامل مختلفی وابسته است.

لیزر موهای زائد تا چه حدی مؤثر است ؟

سازمان غذا و دارو تاییذ می کند که لیزر راهی مناسب برای کاهش موها می باشد. و تا زمانی که لیزر و تنظیمات و تعداد درمان‌های مناسب به کار برده شوند، می‌تواند مؤثر باشد. اما ضمانتی برای از بین رفتن تمامی موها وجود ندارد و ممکن است به این درمان پاسخ ندهند، ولی ممکن است موها را نازک و به رنگ روشن دربیاورند.

هزینه لیزر بیکینی چقدر است ؟

عموما کلینیک های لیزر درمانی روش های متفاوتی برای تعیین قیمت دارند. و چون لیزر در یک جلسه انجام نمی شود نمی توان قیمت دقیقی برای آن تعیین کرد. و تعیین قیمت به عوامل مختلفی مانند تعداد جلسات، کلینیک و غیره بستگی دارد.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *