درمان جوش های ران و باسن

جوش در هر ناحیه ای ناراحت کننده خواهد بود. بیشتر افرادی که آن را تجربه می کنند می خواهند هر چه سریع تر از شر آن خلاص شوند. برخی از داروهای خانگی ممکن است به پاکسازی و خلاص شدن از جوش های ران و باسن کمک کند.

جوش ها اغلب به صورت یک یا چند برآمدگی قرمز یا سفید ، احتمالاً دارای خارش و یا به صورت دردناک ظاهر می شوند. جوش های روی باسن و ران معمولاً یک مشکل اساسی یا طولانی مدت نیستند. در بیشتر موارد ، دلیلی برای نگرانی وجود ندارد . افرادی که دچار این عارضه شده اند  ، می تواند با استفاده از داروهای بدون نسخه (OTC) و سایر داروهای خانگی ، آن را در خانه درمان کند.

بیشتر بخوانید : جوش صورت

جوش های ران و باسن

دلایل ایجاد جوش های ران و باسن

التهاب فولیکول های مو ، یکی از دلایل اصلی جوش های روی پاها و باسن است. این عارضه ناشی از یک عفونت باکتریایی یا قارچی باشد که باعث می شود فولیکول های مو ملتهب یا مسدود شوند. علائم آن برجستگی های قرمز است که شایع ترین دلایلی که خطر ابتلا به آن را افزایش می دهد شامل لباس تنگ ، گرما و عرق و اصلاح کردن می باشد.

تقریبا همه افراد در معرض این عارضه هستند اما افرادی که دارای اضافه وزن هستند و یا بهداشت فردی خود را رعایت نمی کنند و همچنین استفاده مکرر از استخر های عمومی ، باعث خواهد شد بیشتر در معرض این بیماری باشند.

قسمت های داخلی ران ها یه محل مناسب برای ایجاد جوش است زیرا ران های شماهنگام راه رفتن روی یکدیگر ساییده می شوند و عرق می کنند ، خصوصاً در هوای گرم و مرطوب این اتفاق بیشتر خواهد افتاد که باعث رشد باکتری ها می شوند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد ؟

اکثر جوش ها به خودی خود ظرف یک هفته رفع می شوند . اما اگر در ران داخلی خود یا در قسمت دیگری از بدن جوش آورده اید ، بزرگتر و دردناک تر می شود یا برمی گردد ، باید به پزشک مراجعه کنید. جوش های کوچک معمولاً باعث ایجاد علائم در سایر قسمت های بدن نمی شوند. اما اگر عفونت شیوع یابد ، می تواند جدی شود. ممکن است علائم زیر را داشته باشید :

  • درد بدن
  • تب
  • لرز
  • احساس ضعف

هر یک از این علائم نیاز به مراجعه فوری پبه پزشک دارد. این امر به این دلیل است که عفونت های پوستی که درمان نشده اند می توانند به جریان خون سرایت کرده و تهدید کننده زندگی شوند.

درمان جوش های ران و باسن در خانه

در ابتدا استفاده از کمپرس آب گرم به تخلیه سریع تر جوش ها کمک خواهد کرد. آکادمی پوست آمریکا توصیه می کند به مدت 10 تا 15 دقیقه و 3 تا 4 بار در روز یک بار از کمپرس گرم استفاده کنید.  با خیس کردن یک دستمال تمیز در آب گرم می توانید یک کمپرس گرم درست کنید. اطمینان حاصل کنید که آب خیلی گرم نیست.

در صورت تخلیه جوش ، باید یک باند تمیز در ناحیه مورد نظر قرار دهید . اجتناب از اصطکاک در قسمت های داخلی ران دشوار است ، اما می توانید از لباس زیر گشاد استفاده کنید تا از تشدید جوش جلوگیری شود.

ناحیه مستعد جوش را مرتب بشویید . افرادی که تحرک بیشتری دارند و مدام ورزش می کند باید حداقل روزی دو بار به حمام بروند. زیارا این افراد مدام در حال عرق کردن هستند. عرق اضافی ناشی از ورزش ممکن است محیط مناسبی برای رشد باکتری ها باشد.

جوش های خود را با دست فشار ندهید . این کار باعث پخش عفونت در نواحی دیگر می شود. وسایل شخصی مانند تیغ را به اشتراک نگذارید که ممکن است با عفونت در ارتباط باشد.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

  • ریگی

    سلام پارسال برج ۱۰یک جوش بزرگ روی باسنم در آمد و بعد از یک هفته با شستشو با صابون ازش چرک و خون خشک شد ولی همون جوش الان روی کشاله ران پام در اومده راهنمایی بفرمایین..

    ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ پاسخ دهید
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *