میکرودرم ابریژن بهتر است یا میکرونیدلینگ ؟

میکرودرم ابریژن بهتر است یا میکرونیدلینگ ؟

میکرودرم ابریژن و میکرونیدلینگ دو روش مراقبت از پوست است که برای کمک به درمان مشکلات پوستی و در نتیجه زیبایی و افزایش اعتماد به نفس مورد استفاده قرار می گیرند. اما سوالی که ذهن مخاطب را درگیر می کند این است که میکرودرم ابریژن بهتر است یا میکرونیدلینگ؟

برای پاسخ به چنین سوالی باید گفت که هر دو این روش ها جز بهترین هستند اما نه برای همه. شاید شما نیز در اطرافیانتان دیده باشید که بعد از چند جلسه میکرودرم از اینکه بهبودی پیدا نکرده اند بسیار ناراضی هستند. اما بهتر است بگوییم چنان اتفاقی نتیجه میکرودرم نیست. بلکه این روش مناسب او نبوده و به همین دلیل تاثیری را به دنبال نداشته است.

پس این موضوع را به یاد داشته باشید که هیچ روشی پزشکی به طور کلی بهترین یا بدترین نیست. بلکه انتخاب مناسب ترین آن است که می تواند بهتر یا بدتر بودن آن برای شخص شما را مشخص کند. پس قبل از اینکه بخواهید اقدام به انجام چنین روش هایی کنید بهتر است به سراغ بهترین متخصص پوست بروید.

همچنین توصیه می شود تا درباره هر یک از روش ها مزایا و معایب آن مطالعه نمایید تا تفاوت آن ها را درک کنید. در این بخش از مجله زیبا بمان به مقایسه این دو تکنیک زیبایی پوست می پردازیم.

میکرودرم ابریژن

میکرودرم ابریژن ، نوعی تکنیک برای ترمیم مجدد پوست است که می تواند بر روی صورت و بدن انجام شود تا سلولهای مرده یا آسیب دیده را لایه برداری کند. این روش برای موارد زیر توصیه می شود :

  • جای جوش صورت
  • لکه های آفتاب (ملاسما)
  • لکه های ناشی از افزایش سن

روش کار این روش به این صورت است که با دستگاه های خاصی که  نوک مخصوص دارند پوست را صیقل می دهند. این دستگاه ممکن است نوک الماس و کریستالی داشته باشند. ممکن است بلافاصله پس از یک جلسه انجام میکرودرم نتایج را مشاهده کنید. که در این صورت پوست شما نرم و صاف و همچنین روشن تر و یکدست تر به نظر می رسد .

دستگاه های میکرودرم ابریژن در منزل نسبت به نمونه های حرفه ای مورد استفاده در مطب متخصص پوست ، قدرت کمتری دارند.
نکته مهم این است که برای رسیدن به نتیجه باید جلسات درمانی را پیگیری کنید. زیرا پوست هر روز در حال تغییر است و در معرض آفتاب و آلودگی و … می باشد.

مهم ترین عارضه این روش قرمزی و حساس شدن پوست می باشد که این عوارض موقتی است و معمولا بعد از چند ساعت برطرف می شود. خونریزی و عفونت و جوش  از عوارض نادر این روش می باشد. بعد از گذراندن دوره نقاهت نتایج را بیشتر مشاهده خواهید کرد.

بیشتر بخوانید : میکرودرم ابریژن

میکرونیدلینگ

این روش نیز برای رفع چین و چروک پوست صورت و همچنین رفع جای جوش بسیار پرکاربرد می باشد. در این تکنیک با استفاده از چرخی که روی آن از ردیف های سوزن وجود دارد روی پوست صورت فشار وارد می کنند.طول سوزن ها 0.5 تا 3 میلی متر است و آسیب جدی به پوست وارد نمی کند. بلکه با تحریک پوست فرآیند کلاژن سازی را افزایش می دهد.

پزشک این چرخه را روی پوست جلو عقب می کند تا تمام پوست صورت را پوشش دهد. این فرآیند به دلیل اینکه می تواند کمی دردناک باشد معمولا قبل از شروع به کار ، متخصص پوست ناحیه مود نظر را بی حس می کند. بعد از انجام این روش باید از کرم های حاوی ویتامین C ، A و یا E استفاده کند.

قرمزی ، تورم ، خون ریزی ، ایجاد زخم و کبودی از عوارض شایع این روش می باشد که بعد از دو الی سه روز به طور کامل برطرف می شود. روزهای اول تا سوم ، پوست شما به گونه است که به نظر می رسد دچار آفتاب سوختگی شده اید. در این حین ممکن است پوست شما بی حس ، خشک ، متورم یا حساس باشد. در روز پنجم معمولا پوست باید به حالت طبیعی خود برگردد و هر تورمی باید فروکش کند. اگرچه هنوز احتمال پوسته پوسته شدن وجود دارد.

بیشتر بخوانید : میکرونیدلینگ

سخن آخر :

هر یک از این روش ها در تعداد جلسات متعددی انجام می پذیرند. تعداد جلسات در هر فردی متفاوت است و به هدفی که فرد برای درمان طی می کند، بستگی دارد. در ابتدا به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید . انتظارات خود برای داشتن پوست شفاف و بدون چین و چروک را برای او شرح دهید. مشکلات و لک هایی پوست خود را نشان دهید. در نهایت این پزشک است که انتخاب می کند کدام روش برای شما مناسب است .

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *