فیلر مو چیست و روش انجام فیلر مو به همراه مزایا و عوارض آن

روزانه مو افراد با قرار گرفتن در معرض آلودگی های مختلف ، بر اثر عادت های اشتباه ، مدام حالت دادن به مو ( سشوار و اتو کشیدن بیش از حد) و زیاد رنگ کردن مو ها آسیب میبیند.تعداد زیادی از این افراد برای سلامت مو های خود و درمان آن ها اقدام می کنند.یکی از روش های ارائه شده برای درمان آسیب های حاصل این عوامل فیلر مو است که در ادامه با آن بیشتر آشنا خواهید شد.

فیلر مو چگونه انجام می شود؟

فیلر مو توسط سوزن های کوچک به منظور تقویت مو ها به زیر پوسته سر تزریق می شود فیلر هیر (hair) از هفت پپتید مختلف ساخته شده است که سبب گردش خون در پوسته سر و در نتیجه احیای مجدد فولیکول های مو و رشد بیشتر مو می شود.تزریق فیلر مو حتما باید توسط متخصص پوست و مو معتبر انجام شود و به این صورت است که ابتدا محل مورد نظر برای تزریق توسط پد الکلی و بی حسی پاکسازی شده و سرنگی که حاوی مواد فیلر است و همچنین دارای سوزن نازک و کوچک است به قسمت هایی از پوست سر تزریق می شود این مواد تا قبل از تزریق بعدی فولیکول های مو را احاطه و سبب تقویت و رسیدن رطوبت کافی به آن ها می شوند.

مواد تشکیل دهنده فیلر 

همانطور که گفته شد مواد تشکیل دهنده فیلر مو علاوه بر هیالورونیک اسید که برای رطوب سازی مو مفید است و ویتامین های گوناگون هفت پپتید مختلف است که شامل:

1-Decapeptide-18 : برای تولید فولیکول های جدید

2-Oligopeptide-52 : کاهش ریزش مو

3-Decapeptide-10 : تامین مواد مغذی پوست و مو

4-Octapeptide-2 : محافظت سلول های مو در برابر اشعه های مضر و بیماری هایی مثل استرس

5-Octapeptide-11 : ساخت کلاژن

6-Oligopeptide-71 : درمان ریزش مو

7-Decapeptide-28: افزایش رشد مو

آیا فیلر مو خطر دارد؟

همانطور که گفته شد مواد تشکیل دهنده هیلر مو کاملا طبیعی است و برای تقویت و رطوبت رسانی موها و درواقع فولیکول های مو می باشد. تا به اینجا حتما متوجه شده اید که فیلر مو کاملا بی خطر است و مانند مواد آرایشی دیگر سبب ریزش مو یا آسیب دیدن پوست سر نخواهد شد.

فیلر مو درد دارد؟

اولین سوالی که قبل از درمان های گوناگون پیش می آید همین سوال است که آیا این شیوه درمانی درد دارد یا خیر. طبق تجربه های به دست آمده تزریق فیلر مو به اندازه دیگر روش های درمانی دردناک نیست و نیازمند بیهوشی نمی باشد اما برای برخی از افراد ممکن است حساسیت بیشتری در ناحیه پوست سر ایجاد کند از این رو بنا بر درخواست خود فرد و یا مشاوره پزشک ممکن است بی حسی موضعی استفاده شود و یا برخی از پزشکان از ماساژور های آرامی برای کاهش درد به کار ببرند.

فیلر مو چند جلسه طول می کشد؟

وضعیت مو های شما تایین کننده میزان و تعداد جلسات فیلر است پزشک مربوطه با چک کردن موهایتان زمان ، میزان و محل تزریق را تایین می کند.متوسط تعداد جلسات تزریق فیلر سه تا پنج جلسه است که معمولا هر دو هفته یک بار انجام می شود.زمان تاثیر گذاری فیلر مو در دفعات اول معمولا پانزده تا سی روز طول می کشد.بعد از گذراندن این حداقل زمان ذکر شده و یا زمانی که پزشک با توجه به موهایتان تایین کرده به نتیجه دلخواهتان دست پیدا می کنید.

فیلر مو

فیلر برای چه کسانی مناسب است ؟

فیلر مو تنها برای افرادی که موهای ضعیف و نازکی دارند نیست و اگر علاقه مند به موهای پرپشت هستید می توانید برای تقویت مو هایتان از این روش استفاده کنید.همانطور که قبلا ذکر شد فیلر هیر برای افرادی که موهای نازک،آسیب دیده و شکننده دارند مناسب است فیلر می تواند به افزایش رشد مو هایتان کمک کند.جالب است بدانید که این روش برای افرادی که کاشت مو انجام داده اند نیز مناسب است.فیلر هیر یکی از روش هایی است که می توان در کنار دیگر درمان های اصلی که برای ریزش مو دنبال میکنید استفاده کنید.فیلر مو برای درمان آلوپسی و آندروژی نیز کاربرد دارد و اگر جز دسته آدم هایی هستید که با ریزش مو بر اثر دلایل مختلفی چون مشکلات هورمونی ، استرس و کاهش وزن دست و پنجه نرم می کنید توصیه می شود برای درمان آن از این روش استفاده کنید.

چه کسانی نباید از این روش استفاده کنند؟

ناگفته نماند تزریق فیلر برای دسته ای از آدم ها که حساسیت بالایی دارند ممنوع است و معمولا سوابق پزشکی همه افراد برای این موضوع قبل از شروع درمان بررسی می شود خانم های باردار و افرادی که به مشکلات خود ایمنی دچار هستند جز این دسته می باشند همچنین تزریق هیلر برای افرادی که پوست سرشان حساس است و افرادی که داروی زد انعقاد مصرف می کنند توصیه نمی شود.

مزایای تزریق هیر فیلر

1-افزایش سرعت رشد مو و در نتیجه پرپشت شدن مو

2-شادابی ، رطوبت رسانی و طراوت مو ها

3-احیا مو های خشک ، شکننده و آسیب دیده

4-تقویت سلول های موجود در پوست سر و مو ها

5-کاهش ریزش مو

عوارض هیر فیلر

تزریق فیلر هیر عوارض و خطر جدی ای به دنبال ندارد اما ممکن است عوارضی مثل درد ناحیه تزریق به علاوه سوزش پوست سر را به همراه داشته باشد یا مانند عوارض دیگر روش های مختلف واکنش هایی مثل التهاب ، قرمزی ، خارش و کبودی را به همراه داشته باشد که راه جلوگیری از آن مانع شدن در برابر تماس مستقیم مواد فیلر به پوست است.

فیلر یا مزوتراپی

فیلر و مزوتراپی هر دو به صورت مواد قابل تزریق هستند و هر دو ویتامین های مورد نیاز مو را تامین می کنند اما تفاوتی که میان این دو وجود دارد ماندگاری بالا در فیلر هیر است. تفاوت ماندگاری بالاتر فیلر هیر نسبت به مزوتراپی مو را هیالورونیک اسید موجود در فیلر ایجاد کرده است.سرعت نتیجه گیری بالاتری به نسبت مزوتراپی در فیلر مو آن را متفاوت ساخته اما در هر دو درمان در چند جلسه صورت می گیرد.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *