با انواع روش های کاشت ناخن آشنا شوید! (راهنمای کامل)

امروزه، کاشت ناخن بسیار محبوب شده است. اما زمانی می توانیم با کاشت ناخن، ناخن هایی زیبا داشته باشیم که از مواد مرغوب و تکنیک های مناسب برای انجام کاشت استفاده شده باشد. به همین دلیل، در کنار مراجعه به ناخن کاران ماهر و معتبر، خودمان هم باید با انواع روش های کاشت ناخن آشنا باشیم. این امر باعث می شود تا بهترین و کم خطرترین روش را برای کاشت ناخن های خود انتخاب کنیم.

چندین روش محبوب برای کاشت ناخن در سالن های آرایشی وجود دارد که در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، با آن ها آشنا می شویم. با ما همراه باشید.

انواع روش های کاشت ناخن

انواع روش های کاشت ناخن کدام اند؟

رایج ترین و محبوب ترین روش های کاشت ناخن عبارت اند از:

کاشت اکریلیک

در کاشت اکریلیک، از مخلوط مونومر مایع و یک پلیمر پودری استفاده می شود. ترکیب این دو ماده یک لایه ضخیم ایجاد می کند که از ناخن محافظت کرده و می تواند روی ناخن طبیعی سوهان کشیده شود. در این روش بعد از قرار دادن مواد روی ناخن و خشک شدن آن، سطح و کناره های ناخن به فرم دلخواه شما سوهان کشیده می شود. سوهان کشیدن باعث می شود تا کاشت ظریف و طبیعی به نظر برسد.

کاشت ژل

کاشت ژل بسیار محبوب شده است؛ چرا که ماندگاری بیشتری نسبت به کاشت اکریلیک دارد. در این روش، ابتدا اکستنشن های پلاستیکی یا فرم های کاغذی روی ناخن چسبانده می شوند و سپس مواد ژل، روی ناخن قرار داده می شود. سپس ژل طی مراحل مشابه با کاشت اکریلیک (که بالاتر ذکر شد) سوهان کشیده و فرم داده می شود. در آخر، رنگ لاک دلخواه شما روی مواد قرار می گیرد.

کاشت فایبر گلاس

یکی از روش های کاشت ناخن که نسبت به دو روش قبلی محبوبیت کمتری دارد، کاشت فایبرگلاس است. در این روش، قطعات فایبرگلاس یا ابریشم به بستر یا نوک ناخن چسبانده می شود. این کار با استفاده از چسب مخصوص صورت می گیرد. هنگامی که قطعات فایبرگلاس به خوبی در محل خود چسبانده شدند، با استفاده از مواد مخصوص پوشانده می شوند تا ناخن مصنوعی ایجاد شود. این فرآیند طولانی تر از مراحل کاشت اکریلیک و کاشت ژل است.

بیشتر بخوانید: از عوارض کاشت ناخن چه می دانید؟

نحوه مراقبت از کاشت ناخن چگونه است؟

برای اینکه ناخن های کاشته شده خود را زیباتر و سالم تر نگه دارید، می توانید از نکات زیر کمک بگیرید:

  • احتیاط در انجام کارها: با احتیاط بیشتر در انجام کارها، از آسیب ناخواسته به ناخن های کاشته شده جلوگیری کنید. در غیر این صورت، ناخن طبیعی شما نیز ممکن است آسیب ببیند. تقریباً 24 تا 48 ساعت اول پس از انجام کاشت اکریلیک یا کاشت ژل، بیشتر مراقب ناخن های خود باشید. زیرا فرایند خشک شدن کامل مواد کمی زمان می برد.
  • استفاده از دستکش: می توانید هنگام انجام کارهای خانه و باغبانی با پوشیدن دستکش از ناخن خود محافظت کنید.
  • دوری از گرما و آتش: این عناصر می توانند باعث ذوب شدن مواد به کار رفته در کاشت ناخن شوند. بنابراین، باید مراقب باشید که برای انجام کارهایی مانند گرم کردن دست ها یا پخت غذا، به آتش نزدیک نشوید.
  • استفاده از مرطوب کننده: پس از شستن دست ها، از کرم مرطوب کننده یا لوسیون استفاده کنید تا ناخن ها و دستان شما لطیف، صاف و زیبا بمانند.

همانطور که دیدیم، روش های مختلفی برای کاشت ناخن وجود دارد. ناخن ها بخش مهمی از زیبایی دست ها و کل ظاهر شما هستند؛ بنابراین باید در انتخاب رنگ، طرح و حتی روش کاشت ناخن دقت کافی به خرج دهید.

منبع: newyorkstyleguide

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *