بهترین زمان برای استفاده از کرم آبرسان چه زمانی می باشد؟

مراقبت از پوست بسیار اهمیت دارد، بخصوص پوست دست و صورت که هر گونه تغییری در آن سریعا قابل مشاهده می باشد. از موثرترین راه ها برای حفظ طراوت و شادابی پوست می توان به آبرسانی پوست اشاره کرد. استفاده از کرم های آبرسان می توانند کمک شایانی در حفظ سلامت پوست کنند. البته باید توجه داشته باشید که کرم آبرسانی که استفاده می کنید با پوست شما سازگار باشد. اگر پوست چرب دارید باید از کرم های آبرسان بدون چربی استفاده کنید و برای پوست خشک نیز از کرم های آبرسانی که دارای چربی هستند. اگر هم پوست معمولی دارید می توانید از هر دو نوع کرم استفاده کنید. 

بهترین زمان برای استفاده از کرم آبرسان

آبرسانی به چه علت اهمیت دارد؟

از دست دادن رطوبت پوست باعث می شود که به مرور لایه های زیر سطح پوست خشک و چروکیده شود. استفاده از کرم آبرسان می تواند سلول های پوست را شاداب کند. می توانیم بگوییم که بهترین زمان استفاده از کرم های آبرسان در طول روز همیشه می باشد چرا که مهمترین نیاز پوست آبرسانی است. بهتر است کرمی که استفاده می کنید حاوی ویتامین C باشد. 
اما به لحاظ سنی می توان گفت که بهترین زمان استفاده از کرم آبرسان در افراد بالای 30 سال می باشد که علت آن نیز می تواند مربوط به کاهش تولید الاستین و کلاژن در پوست باشد که همین امر سبب پیری و چروکیدگی در پوست می شود. مخصوصا افرادی که دارای پوست خشک هستند می توانند با استفاده از کرم های آبرسان روند پیری خود را کاهش دهند. 

بهترین زمان برای استفاده از کرم های آبرسان 

می توان گفت که بهترین زمان برای استفاده از کرم های آبرسان زمانی است که فرد صورت خود را توسط مواد شوینده و اسکراب شسته و آلودگی ها و چربی ها را از صورت خود پاک کرده است. در این حالت پوست فرد دارای بیشترین میزان آمادگی برای جذب ویتامین می باشد. به هنگام شستشو صورت خود بهتر است از شوینده هایی که دارای ویتامین های E و C هستند استفاده نمایید. بهترین زمان استفاده از کرم آبرسان صبح ها بعد از اینکه از خواب بیدار شدید و شب ها قبل از خواب می باشد. قبل از هر چیز بهتر است ابتدا پوست خود را بشویید. در صورتی که پوست حساس دارید بهتر است از کرم های شبانه استفاده کنید، این کرم ها همچنین به علت اینکه شب ها پوست به تنفس نیاز دارد ضعیف تولید می شوند. کرم های آبرسان روزانه به علت اینکه علاوه بر زیبا سازی و ترمیم پوست باید دارای ویژگی های مقاومت در برابر نور خورشید و انواع آلودگی‌های محیطی باشند قوی تر هستند. 
کسانی که جوش می زنند شاید به این فکر کنند که در این زمان باید رطوبت پوست شان باید از بین برود تا پوست آنها جوش نزند. ولی خشک کردن صورت آنها به درمان کمکی نخواهد کرد. ثابت نگه داشتن و ادامه دادن روال مراقبت از پوست، که شامل دو بار مرطوب کردن در روز است، در هر حالتی مناسب است.
اگر زیاد آرایش می کنید بهترین راه برای پاک کردن آرایش از صورتتان استفاده از مرطوب کننده است تا پوست شما شاداب، هیدراته و طبیعی به نظر برسد. 
استفاده از مرطوب کننده صورت، می تواند موجب آبرسانی و یکدست شدن پوست شده و برای آرایش مناسب است. 

بهترین روش برای آبرسانی چیست ؟

بهترین روش این است که از اسکراب و لایه بردارها در طول حمام استفاده کنید و بعد از حمام از کرم های آبرسان استفاده نمایید. چرا که توسط لایه بردارها لایه های مرده از پوست جدا می شوند و در این زمان پوست در حداکثر میزان جذب قرار خواهد گرفت و در نتیجه پوست بسیار تقویت می گردد. کرم آبرسان علاوه بر اینکه بر روی جوانسازی پوست می تواند تاکید داشته باشد می تواند به عنوان لایه محافظ بین پوست و آلودگی های موجود در محیط قرار بگیرد. 

نکته : در کنار توجه به نوع پوست فرد، با افزایش سن و تغییر آب و هوا و محیط زندگی نیازهای پوست در حال تغییر خواهد بود که در هر زمانی باید محصولات مناسب پوست خود را استفاده نمایید. 

نحوه استفاده از کرم های آبرسان باید به چه شکل باشد؟

همانطور که اشاره شد استفاده از کرم های آبرسان به محل زندگی فرد وابسته می باشد. برای مثال اگر محل زندگی شما گرم است استفاده زیاد از کرم آبرسان می تواند پوست شما را دچار آکنه کند. یا اگر محل زندگی شما سردسیر باشد باید مقدار استفاده از کرم آبرسان برای شما کمتر باشد مخصوصا اگر پوست خشک دارید. اگر می خواهید بدانید مقدار کرمی که استفاده می کنید برای پوست شما مناسب است یا خیر بهتر است به پاسخ پوست خود در برابر استفاده از کرم دقت کنید. در صورتی که پوست خشکی دارید و در صورت استفاده از کرم همچنان پوست شما خشک است بهتر است مقدار آن را بیشتر کنید و برعکس.
ابتدا بهتر است سطح پوست خود را از آلودگی ها تمیز کنید. سپس پوست خود را توسط حوله به آرامی خشک کنید. به میزان ربع دایره کرم را روی انگشت خود بریزید و به دو دست خود بمالید و بر روی پوست دست خود پخش کنید و بر روی صورت خود بمالید، این کار سبب می شود که کرم به صورت یکنواخت بر روی پوست شما پخش شود. برای جذب بیشتر کرم، باید به آرامی و در جهت بالا آن را به سطح پوست بمالید.
دور لب ها و اطراف چشم مناطقی از پوست هستند که جذب کرم در آنها به خوبی رخ نمی دهد، بهتر است که کرم ها را توسط ضربه های ملائم و پیوسته پخش کنید تا جذب حداکثری شود. برای جذب و ماساژ نهایی، دو دست خود را به خوبی با یکدیگر مالش دهید تا به خوبی گرم شوند.

طرز استفاده از کرم آبرسان 

استفاده از کرم آبرسان 2 بار در روز توصیه می گردد. به این علت که باید پیش از استفاده صورت شسته شود و در روز شستن صورت بیش از دو باز بدلیل از بین بردن چربی‌های مفید سطح پوست اصلا توصیه نمی‌ شود.

طرز استفاده از کرم آبرسان

انواع پوست و نوع کرم آبرسان

  • پوست چرب : برای پوست چرب بهتر این است که در ساختار آن نباید چربی به کار رفته باشد و به اصطلاح Oil Free باشد. 
  • پوست خشک : برای پوست خشک، از کرم آبرسانی باید استفاده شود که توان بالائی برای آبرسانی دارند و می‌توانند با شدت حداکثری کار خود را انجام دهند.
  • پوست مختلط : برای پوست‌ مختلط، انتخاب کرم آسان‌ تر است و مصرف کنندگان با تنوع بیشتری رو به‌ رو خواهند بود.

به هنگام خرید علاوه بر نوع پوست باید به فاکتورهای ترمیم قسمت های آسیب دیده یا بهبود جوش و لک نیز توجه کنید. 

تفاوت بین کرم مرطوب کننده و کرم آبرسان در چیست؟ 

کرم مرطوب کننده : این کرم ها حاوی موادی مثل اسید هیالورونیک، گلیسیرین، سوربیتول، پروپیلن گلیکول، اسید لاکتیک و عصاره بلغور جو دوسر می باشند که می توانند باعث جذب مولکول های آب به سطح پوست شوند و به نرمی و لطافت پوست کمک می کنند. و بعد از جذب آب و مرطوب و لطیف شدن پوست بایستی این رطوبت حفظ شود. مرطوب کننده های حاوی روغن بادام شیرین، روغن زردآلو، کره شیا و کره کاکائو نیز می‌باشند که علاوه بر نرم کردن پوست لایه ای روی آن ایجاد می کند و مانع از تبخیر رطوبت درون پوست می شوند.

کرم آبرسان : این کرم ها مانند مرطوب کننده ها عمل می کنند و کار اصلی آنها جذب آب به سلول های پوست بصورت حرفه‌ای تر و بیشتر می باشد. به همین علت باید مواد موثرتری از قبیل گلیسیرین، عسل و اسید هیالورونیک و… داشته باشد که مستقیما رطوبت سلول های اپیدرم را افزایش دهد و موجب بزرگ شدن سلول ها و رفع چین و چروک تا حد زیادی شود.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *