تاثیر 90 درصدی واکسن کرونا شرکت فایزر با استقبال روبرو شد

با افزایش شمار تعداد مبتلایان و مرگ و میر کرونا در جهان خبر امیدوارکننده تاثیر 90 درصدی واکسن کرونا ساخته شرکت فایزر در جهان با استقبال روبرو شد. اولین نتایج مرحله سوم از این نوع واکسن باعث ایجاد بارقه های امیدی در مردم جهان شد و حتی بر روی بازار های بورسی کشور های مختلف نیز تاثیر مثبت داشته است. اما لازم به ذکر است که اخبار هنوز مقدماتی است و موارد زیادی در مورد چگونگی عملکرد واکسن شناخته نشده است.

و یک چیز واضح این است: این واکسن به زودی برای نجات جهان در چند ماه آینده که ویروس جان افراد بیشتری را خواهد گرفت نخواهد آمد ، مگر اینکه مردم اقدامات جدی تری در مورد بهداشت عمومی انجام دهند. متاسفانه در روز های گذشته به دلیل کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی تعداد افراد فوتی در ایران در حال افزایش است. از طرفی افراد با حال بدتری به بیمارستان ها مراجعه می کنند و تعداد بیماران بستری در بیمارستان ها افزایش پیدا کرده است.

واکسن کرونا شرکت فایزر

در ماه جولای شرکت های Pfizer و BioNTech یک آزمایش بالینی در مراحل پایانی را بر روی واکسن ویروس کرونا آغاز کردند. نیمی از افراد واکسن دریافت کردند . سپس این شرکت ها منتظر ماندند تا افراد بیمار شوند تا مشخص شود آیا واکسن از ویروس محافظت می کند یا خیر.
تاکنون 94 شرکت کننده از حدود 44000 نفر با کووید-19 بیمار شده اند. یک هیئت متخصص مستقل بررسی کرد که چه تعداد از این افراد واکسن دریافت کرده اند و آنالیز اولیه نشان می دهد که واکسن بیش از 90 درصد موثر است.

تاکنون Pfizer و BioNTech هیچ گونه نگرانی جدی در رابطه با ایمنی واکسن خود گزارش نکرده اند. قبل از شروع مطالعه در مقیاس بزرگ فعلی ، شرکت ها آزمایش های بالینی کوچکتری را از ماه مه انجام دادند که به طور خاص برای شناسایی علائم هشدار دهنده در مورد ایمنی واکسن طراحی شده بودند. آنها چهار نسخه از واکسن خود را آزمایش کردند و نمونه ای را انتخاب کردند که کمترین عوارض جانبی خفیف و متوسط ​​مانند تب و خستگی را ایجاد کند.

چه کسی واکسن جدید را ابتدا دریافت می کند؟

مدیر اجرایی فایزر گفته است كه می تواند 30 تا 40 میلیون دوز واكسن قبل از پایان سال داشته باشد ، یعنی 15 تا 20 میلیون نفر برای تزریق اولیه و تقویت كننده سه هفته بعد می توانند این واکسن را دریافت کنند.
اینکه دقیقاً چه کسی دوزهای اولیه را دریافت می کند ، قطعی نشده است ، اما گروه هایی که در معرض خطر بیشتری برای ابتلا هستند یا در برابر ویروس آسیب پذیرتر هستند ، احتمالاً اولویت خواهند داشت. این گروه ها می تواند شامل کارکنان مراقبت های بهداشتی و همچنین افراد مسن و کسانی که دارای عوامل خطر مانند چاقی یا دیابت هستند،باشد.
Pfizer و BioNTech می گویند که می توانند سالانه 1.3 میلیارد دوز از این واکسن تولید کنند. این تعداد هنوز برای تأمین نیاز دنیا به واکسن کافی نیست. اگر تاثیر سایر واکسن ها نیز اثبات شوند ، شرکت ها می توانند آنها را نیز تولید کنند و به تقاضاها کمک کنند.

10 واکسن دیگر هم اکنون در مراحل آخر آزمایش در سراسر جهان وجود دارد. این واقعیت که Pfizer و BioNTech نتایج دلگرم کننده ای کسب کرده اند ، باعث خوش بینی کارشناسان در مورد این حوزه می شود.

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *