با بهترین روش های پاک کردن میکروبلیدینگ ابرو آشنا شوید

اگرچه بیشتر افرادی که میکروبلیدینگ ابرو انجام می‌دهند از نتیجه نهایی کار راضی‌اند، اما برخی دیگر به دنبال روشی برای از بین بردن آن می‌گردند. معمولاً در چنین شرایطی فرد وحشت می‌کند و احساس می‌کند که راهی برای پاک کردن میکروبلیدینگ ابرو وجود ندارد؛ چرا که جوهر به اعماق پوست او نفوذ کرده است. در حالی که هیچ دلیلی برای ترس و اضطراب وجود ندارد!

در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، با راهکارهای پاک کردن میکروبلیدینگ ابرو آشنا می‌شویم. با ما همراه باشید.

پاک کردن میکروبلیدینگ

بهترین روش های پاک کردن میکروبلیدینگ ابرو کدامند؟

به طور کلی، سه روش محبوب و مؤثر برای از بین بردن رنگدانه‌های میکروبلیدینگ ابرو وجود دارد: لیزر، سالین و محلول شیمیایی موضعی. اما توجه به این نکته بسیار مهم است که دو مورد از این سه روش درمانی کاملاً تهاجمی، نسبتاً دردناک و دارای یک دوره بهبودی طولانی هستند. در ادامه، همه روش‌های پاک کردن میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو را بررسی می‌کنیم.

لیزر

اصولاً رنگدانه‌های میکروبلیدینگ ابرو به همان روش تاتو با لیزر از بین برده می‌شوند. اشعه لیزر به پوست نفوذ کرده و رنگدانه را حل می‌کند تا بدن بتواند آن را تجزیه و حذف کند. اگرچه تجزیه رنگدانه‌های میکروبلیدینگ نسبت به جوهر تاتو راحت‌تر است، اما پاک کردن کامل میکروبلیدینگ با یک جلسه لیزر انجام شدنی نیست. از بین بردن رنگدانه‌ها به طور معمول چیزی بین 4 تا 6 جلسه طول می‌کشد.

لازم به ذکر است که لیزر برای از بین بردن رنگدانه‌های مایل به قرمز و مایل به زرد چندان مؤثر نیست. اگر میکروبلیدینگ تیره و نسبتاً تازه است، توصیه می‌شود ابتدا آن را تا حد ممکن محو کنید. همچنین توجه داشته باشید که اگر رنگ پوستتان تیره‌تر است، باید حتماً به یک متخصص لیزر ماهر و باتجربه مراجعه کنید. چرا که احتمال سوختگی، تشکیل کلوئید و ایجاد لک ناشی از لیزر روی پوست‌های تیره بیشتر است.

لیزر میکروبلیدینگ معمولاً همراه با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود؛ زیرا می‌تواند خیلی دردناک باشد. بعد از اتمام جلسه لیزر، روی ناحیه پماد زده می‌شود و باندپیچی می‌شود. با از بین رفتن اثر بی‌حسی احتمالاً درد احساس خواهید کرد؛ اما می‌توانید برای رفع آن ایبوپروفن مصرف کنید.

در هر صورت باید توجه داشت که استفاده از لیزر برای پاک کردن میکروبلیدینگ ابرو یک روش تهاجمی بوده و آسیب اجتناب ناپذیری به بافت وارد می‌کند. ناحیه ابرو به احتمال زیاد به مدت چند روز کبود، قرمز و پوسته پوسته خواهد بود. اگر پوست شما مستعد کلوئید (تشکیل بافت اسکار یا جای زخم) است، توصیه می‌شود لیزر را برای از بین بردن میکروبلیدینگ ابرو امتحان نکنید.

یکی دیگر از معایب لیزر این است که موها را از بین می‌برد. ابروهای طبیعی شما به طور حتم تحت تأثیر اشعه لیزر قرار می‌گیرند؛ که باعث سفید شدن و شکنندگی آن‌ها خواهد شد. اما این لیزر به فولیکول‌های مو آسیب نمی‌رساند. بنابراین ابروهای شما باز هم رشد خواهند کرد؛ اما احتمالاً کمی نازک‌تر یا کمرنگ‌تر.

اما فرآیند بهبودی بعد از لیزر چگونه است؟ از آنجایی که در این روش پوست دچار آسیب می‌شود، ممکن است برخی عوارض جانبی موقتی مانند تورم، خارش، قرمزی، حساسیت، پوسته پوسته شدن و حتی زخم را تجربه کنید. اما متخصص پمادی را برایتان تجویز می‌کند که این موارد را تسکین می‌بخشد. علائمی که گفته شد به مدت 2 تا 3 روز شدید خواهند بود.

سالین

از نظر بسیاری از افراد، استفاده از محلول نمکی یا سالین برای محو کردن میکروبلیدینگ روشی مؤثرتر از لیزر است. این روش فقط توسط متخصصان زیبایی ماهر و معتبر انجام می‌شود و هزینه آن‌ متفاوت است. با توجه به اینکه برش‌های ایجاد شده در استفاده از سالین در واقع روی همان تارهای ابرویی که با جوهر میکروبلیدینگ کشیده شده‌ است قرار می‌گیرند، برخی از تکنسین‌ها آن را میکروبلیدینگ معکوس نیز می‌نامند.

سالین روی پوست بالای رنگدانه‌های میکروبلیدینگ برش‌هایی ایجاد می‌کند. این محلول نمکی بعد از نفوذ به عمق پوست، رنگدانه‌ها را خشک کرده و به تدریج از زیر پوست خارج می‌کند. اگرچه با این روش مدتی طول می‌کشد تا رنگدانه‌های میکروبلیدینگ از بین می‌روند، اما بسیار کارآمد است و نتیجه خوبی دارد. سالین می‌تواند به همه کسانی که می‌خواهند نتایج نامطلوب میکروبلیدینگ را حذف کنند، کمک کند؛ اما ممکن است مدتی طول بکشد.

این روش برای از بین بردن رنگدانه های روشن بسیار مؤثر است. برخلاف لیزر، سالین برای پاک کردن همه رنگ‌ها از جمله قرمز و زرد نیز مؤثر است. به طوری که این رنگدانه‌ها معمولاً طی یک یا دو جلسه قابل پاک شدن هستند. اما افرادی که می‌خواهند از شر رنگدانه‌های تیره میکروبلیدینگ خلاص شوند، ناچار به انجام چندین جلسه درمان با سالین خواهند بود. نتیجه رضایت بخش خواهد بود؛ فقط باید کمی صبورتر باشید.

اما یکی از سؤالات رایج درباره این روش این است: آیا استفاده از سالین درد دارد؟ از نظر بیشتر افراد پاک کردن میکروبلیدینگ با سالین درد ندارد؛ چرا که معمولاً از بی‌حسی موضعی (کرم بی‌حسی) بر روی ناحیه تحت درمان استفاده می‌شود. با این حال ممکن است در حین کار کمی احساس ناخوشایند داشته باشید.

بعد از استفاده از سالین، پوست خیلی سریع‌تر از لیزر بهبود می‌یابد. روند ترمیم پوست بعد از استفاده از این محلول کاملاً شبیه ترمیم پوست بعد از میکروبلیدینگ است. متخصص به شما چند دستورالعمل ساده برای مراقبت از پوست ارائه خواهد داد؛ مانند:

  • محل را تمیز و خشک نگه دارید.
  • هنگام دوش گرفتن ابروهای خود را با آب خیس نکنید و از محل محافظت کنید.
  • صورت خود را بدون لمس ناحیه ابرو و به آرامی بشویید.
  • از دوش گرفتن طولانی، سونا، استخر، تعریق، ورزش و برنزه کردن پوست خودداری کنید.
  • در حین ترمیم پوست، پوسته‌ها را با دست یا اشیای دیگر نکنید.
  • از روغن ویتامین E استفاده کنید.

پاک کردن میکروبلیدینگ ابرو با محلول شیمیایی موضعی

در طی چند سال گذشته، محلول‌‌های شیمیایی موضعی مختلفی برای پاک کردن تاتو و میکروبلیدینگ در بازار ظاهر شده‌‌اند. این محصولات ادعا می‌کنند که می‌توانند رنگدانه‌ها را از زیر پوست بیرون بکشند. اما چگونه؟ در واقع، این محلول‌ها یک فرآیند شیمیایی در پوست به راه می‌اندازند که رنگدانه‌ها را از بافت خارج کرده و به بیرون از پوست هدایت می‌کند.

این روش غیرتهاجمی بوده و به پوست آسیب نمی‌زند؛ اما اینکه کاملاً مؤثر است یا نه، هنوز مشخص نیست. گفته می‌شود که محلول‌های شیمیایی موضعی قادر به پاک کردن همه رنگدانه‌ها هستند. بنابراین باید حتی روی تیره‌ترین یا روشن‌ترین رنگدانه‌هایی که لیزر نمی‌تواند آن‌ها را به طور کامل از بین ببرد نیز اثرگذار باشند. طبق تجربیات افراد، استفاده از این محلول‌ها بدون درد بوده و از آنجایی که پوست آسیب نمی‌بیند، خطر ماندن جای زخم روی پوست وجود ندارد.

کلام آخر

به طور کلی، پاک کردن میکروبلیدینگ ابرو در دوران بارداری توصیه نمی‌شود؛ دقیقاً همانطور که انجام میکروبلیدینگ در هنگام بارداری یا شیردهی ایمن نیست. پاک کردن رنگدانه‌های میکروبلیدینگ با لیزر و سالین مستلزم تخریب سطح پوست است؛ به این معنا که خطر عفونت وجود خواهد داشت. بنابراین لازم است مراقبت‌های بعد از درمان را با دقت انجام دهید. استفاده از محلول‌های شیمیایی موضعی روشی نسبتاً جدید است و اثرات آن بر روی زنان باردار و نوزادان هنوز بررسی نشده است.

منبع: pmuhub

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *