با بهترین روش های کاهش سریع درد پریود در خانه آشنا شوید

درد ناشی از قاعدگی یک اتفاق کاملاً طبیعی و رایج است؛ اما این بدان معنا نیست که مجبورید آن را تحمل کنید! روش های زیادی وجود دارند که می توانند به شما در کاهش سریع درد پریود کمک کنند. به طور کلی، مؤثرترین و سریع ترین روش کنترل درد استفاده از قرص های مسکن (مانند ایبوپروفن) است. اما اگر علاقه ای به مصرف داروهای شیمیایی ندارید، می توانید از روش های طبیعی کمک بگیرید.

در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان با بهترین روش های کاهش سریع درد پریود آشنا می شویم. با ما همراه باشید.

درمان سریع درد پریود

کاهش سریع درد پریود بدون دارو

اگر تمایلی به مصرف مسکن های شیمیایی ندارید، می توانید از روش های طبیعی و ساده زیر برای کنترل درد قاعدگی کمک بگیرید:

رژیم غذایی

پیروی از یک رژیم غذایی متعادل می تواند از بدن شما در برابر مشکلات مختلفی از جمله درد محافظت کند. مصرف انواع ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین D و چربی های امگا، به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کند تا با درد مبارزه کند.

غذاهای زیادی وجود دارد که می تواند در کاهش درد پریود به شما کمک کند. مانند:

  • زنجبیل: این گیاه جادویی به عنوان درمانی طبیعی برای التهاب و درد شناخته شده است. زنجبیل همچنین در تسکین حالت تهوع نیز مؤثر است. مصرف زنجبیل بسیار ساده است. آن را می توان تقریباً به همه وعده های غذایی اضافه کرد یا حتی با چای و سوپ نیز مصرف نمود.
  • ماهی سالمون: ماهی سالمون سرشار از امگا 3 است؛ ماده ای که به عنوان یک چربی ضدالتهاب شهرت دارد. امگا 3 نه تنها درد پریود را کاهش می دهد، بلکه باعث کاهش اضطراب و افسردگی نیز می شود. همچنین قادر است با بیماری های قلبی مبارزه کند و برای سلامت چشم ها مفید باشد.
  • گوشت قرمز: بانوان در طول دوره قاعدگی می توانند از چهار قاشق غذاخوری تا یک فنجان خون از دست بدهند. کمبود آهن نه تنها فرد را خسته و خواب آلود می کند، بلکه می تواند باعث شدیدتر شدن درد قاعدگی شود. برای تأمین آهن مورد نیاز بدن می توانید گوشت قرمز مصرف کنید. اگر با مصرف گوشت میانه خوبی ندارید، می توانید سبزیجات برگ تیره مانند اسفناج را جایگزین آن کنید.
  • شکلات تلخ: شکلات یکی از رایج ترین خوراکی هایی است که بانوان در دوره پریود هوس می کنند. اما از آنجایی که قند و شکر برای درد قاعدگی مضر است، باید شکلات تلخ مصرف کنید. شکلات تلخ ماهیچه ها را شل کرده و درد را کاهش می دهد. به علاوه، منیزیم مورد نیاز بدن را نیز فراهم می کند.
  • موز: مقادیر بالای پتاسیم موجود در موز توانسته این میوه خوشمزه را برای کنترل درد فوق العاده مفید کند. در واقع، کمبود پتاسیم می تواند منجر به انقباض عضلات و درد شود. اگر موز در دسترس ندارید، می توانید سایر خوراکی های سرشار از پتاسیم مانند لوبیا سفید، کلم پیچ و زردآلو را امتحان کنید.

گرما

گرما می تواند درد را تسکین دهد و ذهن را آرام کند. برای استفاده از این روش می توانید دوش آب گرم بگیرید یا از کیسه آب گرم استفاده کنید. فرقی ندارد در حال تماشای تلویزیون باشید، پشت میز خود نشسته باشید یا در تخت خوابیده باشید؛ کافی است کیسه آب گرم را روی شکم خود قرار دهید تا درد پریود آرام تر شود.

تمرینات بدنی و ورزش

داشتن تحرک کافی می تواند به شما در کاهش سریع درد پریود کمک کند. پیاده روی آرام و یوگا دوتا از بهترین ورزش ها برای تسکین درد هستند. ورزش کردن گردش خون را افزایش می دهد؛ که می تواند درد و گرفتگی عضلات را کاهش دهد.

ورزش همچنین یک روش عالی برای کاهش استرس و ناراحتی شناخته شده است. از این رو، می تواند در دوره قاعدگی کمک حال شما باشد. اگر آنقدر پرانرژی نیستید که ورزش کنید، کافی است روی تخت دراز بکشید و پاهای خود را بالا نگه دارید. این حرکت ساده به تسکین درد کمک خواهد کرد.

داروها و دمنوش های گیاهی

حتماً تا به حال شنیده اید که برخی دمنوش های گیاهی می توانند در تسکین درد قاعدگی مؤثر باشند. برخی از این دمنوش ها عبارت اند از:

  • چای بابونه
  • چای دارچین
  • چای زنجبیل
  • چای نعناع
  • چای سبز
  • دمنوش آویشن

همچنین طب سوزنی نیز برای افرادی که از درد مزمن پریود رنج می برند مؤثر بوده است.

ماساژ

ماساژ (چه خودتان آن را انجام دهید چه از شخص دیگری کمک بگیرید) یک راه عالی برای از بین بردن تنش و درد ناشی از عادت ماهانه در بدن است.

کافی است با برخی روغن های طبیعی و گیاهی مانند روغن اسطوخودوس، کمر و شکم خود را با حرکات ملایم ماساژ دهید. بهتر است روغن یا دست خود را گرم کنید و سپس شروع به ماساژ دادن کنید. این کار باعث بیشتر شدن تأثیر آرامش بخشی ماساژ خواهد شد.

کلام آخر

درد ناشی از قاعدگی ممکن است هرگز به طور کامل قابل پیشگیری نباشد، اما راهکارهایی وجود دارد که به کمک آن ها می توانید درد شدید پریود را کاهش دهید. از جمله:

  • پرهیز از سیگار کشیدن
  • عدم مصرف الکل
  • کاهش مصرف کافئین
  • محدود کردن مصرف غذاهای چرب
  • کاهش مصرف لبنیات چند روز قبل از عادت ماهانه
  • کاهش استرس

اگر با استفاده از روش های طبیعی و دارویی نتوانستید درد پریود را کاهش دهید، لازم است به پزشک مراجعه کنید. درد شدید (به خصوص اگر با استفراغ همراه باشد) می تواند نشانه بیماری هایی مانند اندومتریوز باشد.

منبع: knixteen

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *