چگونه از غبغب خلاص شوم ؟ + تمرینات ورزشی غبغب

دیدن غبغب در آینه ممکن است نشانه افزایش وزن یا چاقی باشد ، اما همیشه اینگونه نیست. تمرینات زیادی وجود دارد که چربی زیر چانه و گردن را هدف قرار می دهد. روش های درمانی دیگری نیز وجود دارد که می تواند برای حمایت از این فعالیت ها مورد استفاده قرار گیرد. در این مقاله از مجله زیبا بمان به بررسی روش های خلاصی از غبغب می پردازیم.

تمرینات

تمرین های ساده زیادی برای  غبغب وجود دارد. در حالی که تحقیقات علمی کمی در مورد تأثیر این تمرینات انجام شده است ، اما آنها معمولا عضلات گردن و صورت را هدف قرار می دهند. کار با این عضلات می تواند باعث سوختن چربی در این نواحی شود و ممکن است یک کمک اساسی در از بین بردن غبغب باشد.

گرم کردن

مانند هر روتین ورزشی ، گرم کردن عضلات برای جلوگیری از آسیب دیدگی بسیار مهم است. برای گرم شدن گردن ، به آرامی با استفاده از حرکت دورانی در جهت عقربه های ساعت ، سر را به جلو و پایین و سپس به عقب و بالا بچرخانید. پس از چند چرخش ، جهت را معکوس کنید.
از همین حرکت دورانی برای کشش فک استفاده می شود. فک را به آرامی به سمت چپ و سپس جلو و سپس راست و سپس عقب کشیده و هر موقعیت را برای یک یا دو ثانیه نگه دارید. اکنون عضلات گرم شده و آماده تمرین هستند.

حرکت o یا سوت زدن

این ورزش برای تقویت عضلات و استراحت دادن به گردن در مدت زمانی که پشت میز کار هستید عالی است. با پشت صاف و شانه های آرام بنشینید.
سر را به عقب متمایل کنید تا به سقف نگاه کنید. از این حالت ، لب ها را شبیه به موقعیتی که هنگام سوت زدن استفاده می شود ببندید، لب ها مانند o شود. لب ها باید آرام باشند اما به اندازه کافی محکم نگه داشته شوند تا انقباض در دو طرف گردن احساس شود.
این وضعیت را به مدت 10 تا 20 ثانیه حفظ کنید و این به میزان راحتی فرد بستگی دارد. ده تکرار از این تمرین معمولاً برای  هر بار کافی است.

نگاه به آسمان

نگاه به آسمان

این تمرین با چند تفاوت مشابه تمرین قبلی است. صاف بایستید و دست ها و شانه ها را شل و آرام بگذارید. سر را به عقب متمایل کنید تا به سقف نگاه کنید. لب ها را بشکنید همانند کسی که می خواهد آسمان را ببوسد.
اگر به درستی انجام شود ، عضلات گردن و چانه باید احساس انعطاف پذیری اما راحتی داشته باشند. این وضعیت را به مدت 5 تا 20 ثانیه حفظ کنید . 10 تا 15 بار در هر بار از تمیرینات تکرار کنید.

فشار توپ

در دست داشتن یک وسیله ورزشی یک روش عالی برای کمک به برخی از افراد است که یاد بگیرند که تمرینات خود را انجام دهند. برای تمرینات گردن ، ممکن است به حفظ توپ در جایی نزدیک میز ، تخت یا مکانی که فرد تمرینات را انجام می دهد ، کمک کند. اندازه توپ بر اساس راحتی شخصی می تواند از 5 تا 10 اینچ باشد و باید فشرده شود. فشار توپ از حالت نشسته با پشت صاف و شانه های آرام انجام می شود.
توپ را زیر چانه قرار دهید. با استفاده از چانه در یک حرکت ثابت و محکم به سمت پایین فشار دهید. این کار را می توانید در هر بار 10 تا 30 بار تکرار کنید.

آدامس جویدن

ممکن است آدامس زیاد خوب به نظر نرسد ، اما ممکن است برای افرادی که به روش های مختلف از شر چانه مضاعف خلاص می شوند ، مفید باشد.
مطالعه ای که به ژورنال Appetite ارسال شده نشان می دهد افرادی که بعد از غذا آدامس می جوند ممکن است از آنچه خورده اند احساس رضایت بیشتری داشته باشند. این باعث می شود که کمتر به دنبال میان وعده های اضافی بروند. آدامس می تواند به افرادی که لاغر می شوند ، کمک کند تا تعداد کالری رژیم خود را کاهش دهند.

آدامس یک تمرین جزئی برای عضلات صورت ، به خصوص فک است. جویدن منظم آدامس ممکن است به طور کلی در از بین رفتن چربی چانه نقش داشته باشد.

خمیازه کشیدن

هدف از این تمرین این است که دهان را کاملاً باز کنید در حالی که زبان را تا آنجا که ممکن است بیرون بکشید ، دقیقاً مانند یک شیر خمیازه بکشید. این کار می تواند یک تمرین عالی برای تقویت بسیاری از عضلات چانه ، گردن و صورت باشد.
با یک حالت آرام بنشینید یا بایستید. دهان را تا جایی که امکان دارد باز کنید در حالی که زبان را تا جایی که باز است به بیرون گسترش دهید. اگر به درستی انجام شود ، عضلات گردن ، چانه و فک باید سفت شوند. زبان را به مدت 10 ثانیه به بیرون فشار دهید و آرام باشید. این روند را 10 بار تکرار کنید.

علل ایجاد غبغب

غبغب توسط یک لایه چربی اضافی ایجاد می شود که در زیر چانه ایجاد می شود. چند عامل مختلف در بدن ترکیب می شوند و غبغب ایجاد می کنند. درک این عوامل ممکن است به درک روشهایی برای خلاص شدن از شر غبغب کمک کند:

  • سن

پوست با افزایش سن بدن می تواند خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست بدهد ، که می تواند منجر به ظهور پوست اضافی یا شلی شود که ممکن است باعث ایجاد غبغب شود.

  • رژیم و وزن

در حالی که افزایش وزن همیشه دلیل ایجاد غبغب نیست ، اما می تواند به آن کمک کند. رژیم غذایی با کالری بالا ، غذاهای فرآوری شده و چربی های ناسالم ممکن است بر افزایش وزن و ایجاد غبغب نیز تأثیر بگذارد.

  • ژنتیک

ژن ها ممکن است در ایجاد غبغب در افراد نقش داشته باشند. هر کسی که سابقه خانوادگی غبغب داشته باشد ، ممکن است خود به خود دچار این عارضه شود.

  • حالت بدنی

وضعیت بد بدن می تواند عضلات گردن و چانه را ضعیف کند. این ممکن است به مرور زمان به ایجاد غبغب کمک کند ، زیرا پوست اطراف در صورت عدم استفاده از عضلات ، خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد.

خلاص شدن از غبعب

درمان ها

علاوه بر تمرینات ، افراد اغلب به درمان های اضافی برای رفع غبغب خود نیز روی می آورند:

  • ماسک صورت

بسیاری از ماسک های صورت موجود است که می تواند به سفت شدن پوست کمک کرده و ظاهرغبغب را کاهش دهد. ماسک های گلیسیرین و ماسک های قهوه یا چای سبز ممکن است به شما در  این زمینه کمک کنند. ماسک روزانه سفیده تخم مرغ ، عسل و آب لیمو همچنین باعث کاهش چربی اطراف چانه برای برخی از افراد می شود.

  • رژیم غذایی

یک رژیم طبیعی ممکن است به کاهش ظاهرغبغب کمک کند ، خصوصاً اگر ناشی از افزایش وزن باشد. کاهش تعداد کالری مصرفی هر روز به برخی افراد کمک می کند. نوشیدن آب فراوان چربی بیشتری را از بدن خارج می کند. مطالعه ای که به ژورنال چاقی ارسال شد نشان داد که افرادی که قبل از غذا آب می نوشیدند نسبت به افرادی که این نوشیدنی را مصرف نمی کردند ، وزن کمتری داشتند. آب و غذاهای غنی از آب ، مانند خربزه و خیار نیز ممکن است به دفع سموم بیشتری از بدن کمک کنند.

عمل جراحی

برخی از افراد روش های تهاجمی را برای رفع غبغب انتخاب می کنند. سه روش اصلی برای درمان این عارضه وجود دارد:

مزوتراپی : مزوتراپی شامل تزریق ترکیباتی در چانه است که چربی را حل می کند. این فرآیند ممکن است تا 6 ماه طول بکشد و ممکن است در برخی از افراد به بیش از 10 تزریق نیاز داشته باشد. اگر اشتباه انجام شود ، ممکن است باعث آسیب عصبی شود.
لیپوساکشن: برداشتن چربی از طریق مکش یا لیزر ، غبغب را درمان می کند. این روش کشش بیشتری در پوست ایجاد نمی کند و فقط چربی را از بین می برد.
این گزینه ها ممکن است عوارض جانبی مانند تورم ، کبودی یا درد ایجاد کنند. اگر سبک زندگی برای حفظ آن تغییر نکند ، ممکن است غبغب دوباره برگردد.

بیشتر بخوانید: لیپوماتیک غبغب
Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *