ایمپلنت سینه : هر آنچه باید درباره آن بدانید، اینجاست!

بسیاری از بانوان ممکن است از سایز سینه خود راضی نباشند و یا بنا بر برخی مسائل مانند مشکلات ژنتیکی یا جراحی سرطان سینه، ظاهر سینه آنها دچار تغییر شده باشد. ایمپلنت سینه یکی از روش‌های مؤثر به جهت بازگرداند زیبایی به سینه در زنان است. در ادامه همراه ما باشید تا به طور کامل درمورد این جراحی توضیح دهیم.

انواع پروتز سینه

انواع پروتز سینه نمکی به شرح زیر است:

پروتز سینه نمکی

پروتزهای سینه نمکی با آب‌نمک استریل پر می‌شوند. اگر پوسته ایمپلنت نشت کند یا پاره شود، ایمپلنت نمکی فرومی‌ریزد و نمک جذب شده و به طور طبیعی توسط بدن دفع می‌شود. پروتزهای سینه نمکی شکل، استحکام و احساس یکنواختی را ارائه می‌دهند و برای بزرگ کردن زنان 18 ساله یا بالاتر مورد تأیید FDA هستند.

پروتز سینه سالین ساختاریافته

ایمپلنت‌های ساختاریافته با آب‌نمک استریل پر می‌شوند و دارای ساختار داخلی هستند که هدف آن طبیعی‌تر جلوه‌دادن ایمپلنت است.

پروتز سینه سیلیکونی

پروتز سینه سیلیکونی با ژل سیلیکون پر می‌شود. ژل کمی بیشتر شبیه بافت طبیعی سینه است. اگر ایمپلنت نشت کند، ژل ممکن است درون پوسته ایمپلنت باقی بماند یا ممکن است به داخل جیب ایمپلنت سینه فرار کند. ایمپلنت نشتی پر شده با ژل سیلیکون از بین نمی‌رود. اگر ایمپلنت‌های سیلیکونی را انتخاب می‌کنید، ممکن است لازم باشد به طور منظم به جراح پلاستیک خود مراجعه کنید تا مطمئن شوید که ایمپلنت‌ها به‌درستی کار می‌کنند. غربالگری سونوگرافی یا MRI می‌تواند وضعیت ایمپلنت سینه را ارزیابی کند. پروتز سینه سیلیکونی برای بزرگ کردن در زنان 22 ساله یا بالاتر استفاده می‌شود.

ایمپلنت سینه خرس لثه‌ای

ایمپلنت‌های ثابت فرم گاهی به‌عنوان پروتز سینه خرس لثه‌ای شناخته می‌شوند، زیرا شکل خود را حتی زمانی که پوسته ایمپلنت شکسته است حفظ می‌کنند. پروتزهای سینه خرس لثه‌ای شکل دارای برجستگی بیشتری در پایین هستند و به سمت بالا مخروطی هستند. اگر یک ایمپلنت شکل بچرخد، ممکن است به‌ظاهر غیرعادی سینه منجر شود که اصلاح آن نیاز به یک روش جداگانه دارد. قراردادن ایمپلنت خرس لثه‌ای نیاز به برش کمی طولانی‌تر در سطح پوست دارد.

پروتز سینه گرد

پروتز سینه گرد تمایل دارد تا سینه‌ها را پرتر از ایمپلنت‌های دارای فرم ثابت نشان دهد. گزینه‌های نمایه بالاتر می‌توانند حتی بیشتر به نمایش درآیند. ازآنجایی‌که ایمپلنت‌های گرد در همه زوایا یکسان هستند، نگرانی کمتری در مورد چرخش آنها وجود دارد.

پروتز سینه صاف

کاشت سینه صاف نرم‌ترین احساس است. آنها می‌توانند با جیب ایمپلنت سینه حرکت کنند که ممکن است حرکت طبیعی‌تری داشته باشد. ایمپلنت‌های صاف ممکن است دارای موج‌های قابل‌لمس یا قابل‌مشاهده در زیرپوست باشند.

پروتز سینه بافت‌دار

پروتزهای بافتی سینه بافت اسکار ایجاد می‌کنند تا به ایمپلنت بچسبند و احتمال حرکت آن‌ها در داخل سینه و تغییر موقعیت را کاهش دهند.

ایمپلنت سینه

روش کاشت سینه چگونه انجام می‌شود؟

ازآنجایی‌که سینه‌ها می‌توانند تا زمانی که زنان به اواخر نوجوانی یا اوایل 20 سالگی خود برسند، رشد می‌کنند، پزشکان توصیه می‌کنند که زنان با حداقل 18 سال سن از ایمپلنت‌های پر شده بانمک، سینه‌ها را بزرگ کنند و زنان با حداقل سن 22 سال، کاشته‌ای سیلیکونی دریافت کنند. بعد از عمل ایمپلنت سینه، فرد با جراح خود برای ارزیابی پزشکی ملاقات خواهد کرد. می‌توانید در مورد آنچه می‌خواهید بدانید با پزشک خود صحبت کنید. بهتر است قبل از اقدام به ایمپلنت سینه تمامی سؤال‌هایی که ذهنتان را مشغول کرده‌است بپرسید تا دچار مشکل نشوید. جراح ممکن است از فرد بخواهد که مصرف برخی داروها را چند روز یا چند هفته قبل از جراحی خود متوقف کند. به‌طورکلی کاشت سینه طبق مراحل زیر انجام می‌شود:

  • فرد می‌تواند بزرگ کردن سینه را به‌صورت سرپایی انجام دهد و سریع مرخص شود یا ممکن است یک شب در بیمارستان بمانید.
  • این روش 1 تا 2 ساعت طول می‌کشد. به‌احتمال زیاد به شما بیهوشی عمومی داده خواهد شد که در طی آن هیچ احساس دردی نخواهید کرد.
  • جراح بسته به بدن فرد، نوع ایمپلنت و میزان بزرگ‌شدن در حال انجام، بریدگی زیر سینه‌ها، زیر بازوها یا اطراف نوک سینه‌ها ایجاد می‌کند.
  • جراح ایمپلنت سینه را در یک قسمت بالا یا پایین عضله قفسه سینه قرار می‌دهد. پس از اینکه ایمپلنت در جای خود قرار گرفت، جراح برش‌ها را با بخیه یا نوار جراحی می‌بندد.

بهبودی پس از ایمپلنت سینه

سینه‌های شما پس از جراحی با گاز پوشانده می‌شود. ممکن است لوله‌های زهکشی داشته باشید که ظرف چند روز برداشته می‌شوند. ممکن است در حین بهبودی نیاز به پوشیدن سینه‌بند جراحی داشته باشید. مواردی که باید در روند بهبود رعایت کنید عبارت‌اند از:

  • تا چند روز بعد از جراحی بزرگ کردن سینه باید آن را راحت کنید. به‌عنوان‌مثال، تا 6 هفته پس از کاشت ایمپلنت نباید هیچ‌گونه وزنه‌برداری انجام دهید.
  • مسکن‌های بدون نسخه مانند استامینوفن ممکن است به تسکین ناراحتی کمک کنند. همچنین ممکن است پزشک برای شما داروهای ضد درد تجویز کند.
  • احتمالاً در ناحیه‌ای که جراحی انجام شده اندکی تورم خواهید داشت. با گذشت زمان، تورم باید کاهش یابد و جای زخم محو خواهد شد.

عوارض احتمالی ایمپلنت سینه

اگرچه ایمپلنت سینه یک عمل زیبایی است، اما جراحی کاشت سینه می‌تواند خطراتی داشته باشد، مانند:

  • درد سینه
  • تغییر در حس در نوک سینه و سینه
  • تشکیل و سخت شدن بافت اسکار در ناحیه اطراف ایمپلنت
  • جای زخم
  • خونریزی
  • عفونت
  • مشکلات در اندازه یا شکل ایمپلنت‌ها (مثلاً سینه‌ها ممکن است متقارن نباشند)
  • لنفوم آناپلاستیک سلول بزرگ مرتبط که بسیار نادر است.
  • همچنین امکان پارگی و نشت ایمپلنت وجود دارد. اگر ایمپلنت‌های سالین پاره شوند، سالین با خیال راحت جذب بدن می‌شود. نشتی سیلیکون ممکن است در داخل پوسته ایمپلنت باقی بماند یا در خارج از پوسته نشت کند. هنگامی که ایمپلنت سالین پاره می‌شود، باد می‌کند. اما پروتز سینه سیلیکونی ممکن است در هنگام پاره شدن هیچ علامت واضحی ایجاد نکند. به این پارگی بی‌صدا می‌گویند.
نگهداری از ایمپلنت سینه

نگهداری از ایمپلنت سینه

ایمپلنت‌های سینه طوری طراحی نشده‌اند که تا آخر عمر دوام بیاورند. در صورت بروز عوارض یا اگر اندازه و شکل سینه‌های شما در طول زمان تغییر می‌کند، ممکن است نیاز به تعویض ایمپلنت داشته باشید. زنانی که سیلیکون ایمپلنت ژل پر نیاز به یک MRI اسکن هر 3 سال پس از جراحی ایمپلنت و سپس MRI اسکن در هر 2 سال برای پارگی چک پارگی دارند. اگر ایمپلنت‌های فرد پاره شد، باید آنها را برداشته یا تعویض کنید. کاشت ایمپلنت سینه می‌تواند انجام ماموگرافی را دشوارتر کند، اما می‌توان نماهای مخصوص اشعه ایکس را انجام داد. این احتمال وجود دارد که ایمپلنت سینه شما را بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دهد. پروتز سینه همچنین ممکن است شیردهی را برای شما دشوارتر کند.

اگر ایمپلنت سینه پاره شود چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر ایمپلنت پاره شود، بسته به اینکه ایمپلنت سالین یا سیلیکون باشد، رویکرد ممکن است متفاوت باشد.

پارگی ایمپلنت سالین

اگر ایمپلنت سینه نمکی پاره شود، ایمپلنت تخلیه می‌شود و باعث می‌شود که سینه آسیب‌دیده در اندازه و شکل تغییر کند. بدن شما محلول نمکی نشت شده را بدون خطرات سلامتی جذب می‌کند، اما احتمالاً برای برداشتن پوسته سیلیکونی به جراحی نیاز خواهید داشت. اگر بخواهید، احتمالاً می‌توان یک ایمپلنت جدید را هم‌زمان گذاشت.

پارگی ایمپلنت سیلیکونی

اگر یک ایمپلنت سینه سیلیکونی پاره شود، ممکن است فوراً – یا هرگز – متوجه نشوید، زیرا هر سیلیکون آزاد تمایل دارد در بافت فیبری (کپسول) که در اطراف ایمپلنت تشکیل می‌شود محبوس بماند. این به‌عنوان پارگی خاموش شناخته می‌شود. گمان نمی‌رود نشت ژل سیلیکون باعث مشکلات سلامتی مانند سرطان سینه، مشکلات تولیدمثل یا آرتریت روماتوئید شود. بااین‌حال، پارگی ایمپلنت سینه سیلیکونی ممکن است در نهایت باعث درد سینه، ضخیم شدن سینه یا تغییر در کانتور یا شکل سینه شود. اگر این اتفاق بیفتد، پزشک شما احتمالاً برداشتن ایمپلنت را با جراحی توصیه می‌کند. اگر می‌خواهید ایمپلنت جدیدی داشته باشید، معمولاً می‌توان آن را هم‌زمان گذاشت

چه عواملی را باید قبل از ایمپلنت سینه در نظر بگیریم؟

اگر به بزرگ کردن یا بازسازی سینه فکر می‌کنید، مهم است که بدانید کاشت سینه به چه معناست. علاوه بر تغییر ظاهر خود، به‌خاطر داشته باشید:

  • ایمپلنت سینه مانع از افتادگی سینه شما نمی‌شود. برای اصلاح افتادگی سینه‌ها، ممکن است علاوه بر بزرگ کردن سینه، به لیفت سینه نیز نیاز داشته باشید. این روش را می‌توان در همان زمان یا بعد از آن انجام داد.
  • پروتز سینه تضمینی برای ماندگاری مادام‌العمر نیست. پارگی ایمپلنت یک احتمال است. حدود 20 درصد از زنانی که پروتز سینه انجام می‌دهند باید ظرف 8 تا 10 سال پروتزهای خود را خارج کنند.
  • همچنین، سینه‌های شما پس از بزرگ کردن به تغییر ادامه می‌دهند و برخی عوامل مانند افزایش وزن یا کاهش وزن، ممکن است ظاهر سینه‌های شما را بیشتر تغییر دهند. هر یک از این مسائل ممکن است منجر به جراحی اضافی شود.

وبرخی از موارد زیر را جدی بگیرید:

  •  در زمان انجام ماموگرافی، به رادیولوژیست در محلی که ماموگرافی خود را انجام می دهید بگویید که ایمپلنت سینه دارید.
  • ممکن است نیاز به اسکن MRI داشته باشید. سازمان غذا و دارو نظارت معمول را با سونوگرافی یا MRI پس از پنج تا شش سال و سپس هر دو تا سه سال پس از آن توصیه می‌کند. بااین‌حال، مطالعات اخیر نشان می‌دهد که داده‌های کمی برای حمایت از غربالگری معمول وجود دارد، مگر اینکه علائم داشته باشید.
  • ایمپلنت سینه ممکن است شیردهی را با مشکل مواجه کند. برخی از زنان پس از بزرگ کردن سینه قادر به شیردادن با موفقیت هستند، درحالی‌که برخی دیگر این‌طور نیستند.
  • بیمه ممکن است پروتز سینه را پوشش ندهد. بزرگ کردن سینه به دلایل زیبایی تحت پوشش بیمه نیست، مگر اینکه از نظر پزشکی ضروری باشد، مانند نیاز به بازسازی ایمپلنت پس از ماستکتومی برای سرطان سینه.
  • ممکن است پس از برداشتن ایمپلنت سینه به جراحی اضافی نیاز داشته باشید. اگر ایمپلنت‌های خود را برداشته‌اید، ممکن است به لیفت سینه یا سایر جراحی‌های اضافی برای کمک به‌ظاهر بهتر سینه‌ها نیاز داشته باشید.
Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *