دمنوش برای آنفولانزا : چه دمنوشی برای آنفولانزا خوبه؟

هنگامی که به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا می شوید، یکی از اولین توصیه های پزشک این است که مایعات بیشتری بنوشید. مصرف آب و سایر نوشیدنی ها برای بهبودی سریع تر بدن بسیار مهم است. یکی از پرطرفدار ترین نوشیدنی ها برای درمان آنفولانزا، دمنوش است. دمنوش ها انواع مختلف و خواص متنوعی دارند و گرم بودن آن ها، گلو را تسکین می داده و به رفع گرفتگی بینی نیز کمک می کند.

اما بهترین دمنوش ها برای درمان آنفولانزا کدام اند؟ در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، با طرز تهیه چند دمنوش طبیعی، ساده و مؤثر آشنا می شویم. با ما همراه باشید.

بهترین دمنوش برای درمان آنفولانزا

طرز تهیه دمنوش برای آنفولانزا چگونه است؟

آنفولانزا علاوه بر علائم سرماخوردگی، با عوارض دیگری مانند درد و تب بالا همراه است. برای تسکین این علائم و بهبودی سریع تر، می توانید از دمنوش های زیر کمک بگیرید:

چای بادرنجبویه

چای بادرنجبویه از برگ گیاه بادرنجبویه که عضوی از خانواده نعناع ها است، تهیه می شود. این چای دارای خاصیت ضد ویروسی و ضد باکتریایی است که به مبارزه با آنفولانزا کمک می کند.

یک پژوهش در سال 2016 نشان داد که بادرنجبویه تکثیر ویروس آنفولانزای A را مهار می کند. به علاوه، مشخص شد که نوشیدن چای بادرنجبویه می تواند به پیشگیری از آنفولانزا نیز کمک کند.

پژوهش دیگری نشان داد که عصاره بادرنجبویه، تعداد سلول های ویروسی H1N1 را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. محققان معتقدند که ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه بادرنجبویه، به مهار تولید مثل سلولی کمک کرده و می تواند باعث مرگ سلول های ویروسی شود.

چای سبز

چای سبز دارای مزایای فراوانی است؛ که از کاهش فشار خون گرفته تا کاهش ریسک ابتلا به بیماری های جدی را شامل می شود. این چای منبع قدرتمندی برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا است.

یک پژوهش نشان داد که کاتچین و تیانین موجود در چای سبز، به کاهش احتمال ابتلا به آنفولانزا کمک می کنند. یک متاآنالیز دیگر که در سال 2018 منتشر شد نیز، مشخص کرد که کاتچین ‌های چای سبز مانند اپی گالوکاتچین گالات، سلول ‌های ویروسی را مهار کرده و در نتیجه، گسترش ویروس را سرکوب می‌ کنند.

کاتچین ها از برخورد ویروس با غشای سلول های سالم جلوگیری می کنند. به علاوه، این تحقیق نشان داد که پلی فنول های چای به تقویت کلی سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. از این رو، توانایی بدن برای دفع باکتری ها و ویروس های بیماری زا را افزایش می دهد.

چای زنجبیل

این دمنوش گیاهی از ریشه گیاه زنجبیل تهیه می شود. فواید چای زنجبیل عمدتاً بر سیستم گوارشی و تنفسی متمرکز است. زنجبیل دارای خاصیت ضد التهابی است که به کاهش التهاب و تورم کمک می کند. التهاب و تورم می توانند باعث احتقان مجاری تنفسی و سرفه شود. زنجبیل همچنین به تسکین عضلات معده برای کاهش درد و حالت تهوع کمک می کند.

یک پژوهش تأثیرات زنجبیل تازه را بر ویروس‌هایی از جمله HRSV (ویروسی که باعث عفونت‌ دستگاه تنفسی می ‌شود) بررسی کرد. این مطالعه نشان داد که زنجبیل مانع از تشکیل پلاک در سیستم تنفسی شده و خس خس سینه و سرفه را بهبود می بخشد. محققان همچنین دریافتند که زنجبیل تازه، اتصال ویروس به سلول های سالم را مهار می کند و علاوه بر آن، سلول های مخاطی را برای مبارزه با عفونت های ویروسی تحریک می کند.

زنجبیل در مبارزه با حالت تهوع بی نظیر عمل می کند. ریشه این گیاه را می توان در داروهای گیاهی و حتی آدامس هایی که برای درمان حالت تهوع صبحگاهی طراحی شده اند، یافت. خاصیت ضد تهوع زنجبیل به قدری قدرتمند است که موسسه ملی سرطان آمریکا، تحقیقاتی را برای استفاده از آن در درمان حالت تهوع ناشی از شیمی درمانی آغاز کرده است.

از آنجایی که تهوع و استفراغ اغلب از علائم آنفولانزا هستند، نوشیدن چای زنجبیل می تواند به کاهش این علائم کمک کند.

چای سیاه

دانشمندان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن، تأثیر چای سیاه بر ویروس های آنفولانزا را طی پژوهشی بررسی کردند. آن ها دریافتند که فلاونوئیدهای موجود در چای سیاه، به باکتری های سالم روده کمک می کنند تا با آنفولانزا مقابله کنند.

انواع خاصی از باکتری های روده، از فلاونوئیدها برای تقویت مولکولی به نام اینترفرون استفاده می کنند؛ که به بدن سیگنال تقویت سیستم ایمنی را می دهد. این اتفاق باعث کاهش آسیب های ریوی ناشی از آنفولانزا نیز می شود.

چای نعناع فلفلی

چای نعناع فلفلی یک چای باطراوت و خوشمزه است. این چای از خیساندن برگ های گیاه نعناع فلفلی در آب جوش تهیه می شود. عطر نعناع نیز می تواند به پاکسازی راه های هوایی و بهبود عفونت های تنفسی کمک کند.

تحقیقات نشان داده است که عصاره نعناع فلفلی، پاتوژن های دهان از جمله آنفولانزا را مهار می کند. این اتفاق می تواند به جلوگیری از تکثیر ویروس آنفولانزا و پیشگیری از ایجاد عفونت کمک کند. چای نعناع همچنین می تواند علائم آنفولانزا از جمله تهوع و استفراغ را تسکین ببخشد.

برای تسکین گلودرد و بهبود تنفس، چای را با مقداری عسل طبیعی ترکیب کنید.

کلام آخر

پزشکان همیشه توصیه می کنند مقدار زیادی مایعات بنوشید و دست های خود را به خوبی بشویید تا به آنفولانزا مبتلا نشوید. اگر به آنفولانزا مبتلا شده اید، نوشیدن دمنوش های گیاهی معرفی شده در این مقاله می تواند برای درمان سریع تر این بیماری مفید باشد.

برگرفته از: senchateabar

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *