بهترین روش کاشت مو در ایران کدام است؟ [راهنمای کامل]

داشتن موهای زیبا و سالم عامل مهمی است که بر زیبایی، اعتماد به نفس و جذابیت هر فرد تأثیر می گذارد. به همین دلیل، ریزش مو یکی از ناخوشایندترین مواردی است که ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد. امروزه پزشکان قادرند طاسی و کمبود مو را با استفاده از روش های پیشرفته کاشت مو درمان کنند. اما مؤثرترین و بهترین روش کاشت مو در ایران چیست؟

در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، محبوب ترین روش های کاشت مو را مقایسه می کنیم و به شما کمک می کنیم تا بهترین روش کاشت مو در ایران را انتخاب کنید. با ما همراه باشید.

بهترین روش کاشت مو در ایران چیست

کاشت مو چیست؟

از رایج ترین دلایل ریزش مو می توان به افزایش سن، تغییرات هورمونی و سابقه خانوادگی طاسی اشاره کرد. اگر از ریزش مو رنج می برید، لازم نیست نگران باشید. زیرا کاشت مو می تواند یک راه حل مؤثر برای حل این مشکل باشد. کاشت مو نوعی جراحی برای بازگرداندن مو به مناطق طاس پوست سر است.

در فرایند کاشت مو، بخشی از موهای خود فرد به کمک تکنیک های خاصی برداشته می شود و به مناطقی از سر پیوند زده می شود که موهای کمی در آنجا وجود دارد یا اصلاً مو ندارد. جالب است بدانید که کاشت مو نه تنها برای موی سر، بلکه برای ریش، ابرو و مژه نیز انجام می شود.

روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد که می توانند به تنهایی یا به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار گیرند. جراحی کاشت مو معمولاً با استفاده از بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی (بسته به پیچیدگی عمل) انجام می شود. همچنین درست قبل از جراحی، موهای ناحیه مد نظر کوتاه می شود تا بتوان دسترسی بهتری به فولیکول های مو داشت.

بهترین روش کاشت مو در ایران چیست؟

دو روش محبوب برای انجام جراحی کاشت مو وجود دارد. این روش ها عبارت اند از:

کاشت مو FUE

در تکنیک FUE، قسمتی از موهای ناحیه اهدا کننده مو تراشیده می شود و سپس با ایجاد برش های دایره ای در اطراف واحدهای فولیکولی ساقه مو، مو از ناحیه اهدا کننده خارج شده و در ناحیه طاس کاشته می شود. در این تکنیک نیازی به جراحی نیست و برشی روی پوست سر ایجاد نمی شود. با این حال، استخراج فولیکول های مو به طور جداگانه بسیار وقت گیر است و چیزی بین 1 تا 8 ساعت طول می کشد.

کاشت مو FUT یا FUSS

در روش FUT که به FUSS نیز معروف است، بخش نازکی از بافت پوست سر در محل اهدا کننده مو با برش جراحی برداشته می شود و سپس محل برش بلافاصله با بخیه بسته می شود. در گام بعدی، واحدهای فولیکولی از بافتِ جداشده استخراج می شوند و به طور جداگانه به محل بدون مو پیوند زده می شوند. این روش بین 30 دقیقه تا 4 ساعت طول می کشد.

به طور کلی، این دو روش کاشت مو نتایج یکسانی دارند. روش کاشت مو در FUE و FUT یکسان است: پیوندهای فولیکولی یکی یکی در ناحیه طاس قرار می گیرند. تنها تفاوت این دو روش در روش استخراج فولیکول های مو است: در روش FUE، فولیکول های مو یک به یک خارج می شوند در حالی که در روش FUT، جراح یک لایه نازک از قسمتی از پوست سر را برداشته و سپس موها را یک به یک از بافت خارج می کند.

روش FUE نیازی به بخیه ندارد و هیچ گونه زخم قابل مشاهده ای بر جای نمی گذارد. بخش هایی که در آن ها کاشت یا برداشت مو صورت گرفته طی یک هفته بهبود می یابند و نواحی جراحی شده به راحتی با موهای بلندتر مجاور پنهان می شوند. در حالی که کاشت مو به روش FUT منجر به ایجاد زخم کوچکی در پشت سر می شود؛ که آن هم با موهای بلندتر اطراف خود پنهان می شود.

از لحاظ هزینه، روش FUE یک روش زمانبر تر است که باعث گران تر شدن آن می شود. اما به طور کلی، کاشت مو FUT و FUE در ایران تفاوت قیمت چندانی ندارند. با این حال، باید توجه داشته باشید که نمی توان برای همه یک نسخه پیچید و گفت که کدام روش بهترین روش کاشت مو در ایران است. FUE و FUT هر دو مؤثر هستند؛ اما اینکه کدام روش برای شما مناسب تر است بستگی به عوامل زیر دارد:

  • میزان بانک موی شما (در ناحیه پشت سر)
  • وسعت طاسی شما
  • سلامت جسمانی شما
  • خواسته ها و علایق شما

به این منظور لازم است با یک متخصص مجرب کاشت مو مشورت کنید تا بفهمید که کدام تکنیک برای شما مناسب تر و مؤثرتر است.

مراقبت های قبل از کاشت مو کدامند؟

دستورالعمل هایی که فرد باید قبل از جراحی کاشت مو رعایت کند بسته به نیازهای فردی او و تکنیک جراحی مورد نظر متفاوت است. با این حال، برخی از مراقبت های کلی قبل از کاشت مو عبارت اند از:

  • از مصرف داروهای حاوی ایبوپروفن، آسپرین و ویتامین A خودداری کنید. این داروها رقیق کننده خون هستند و خطر خونریزی بیش از حد را افزایش می دهند.
  • مصرف الکل و سیگار کشیدن باید دو هفته قبل از عمل متوقف شود؛ زیرا روند بهبود را به تأخیر می اندازد.
  • استفاده از روگین، ماینوکسیدیل، مکمل های گیاهی و داروهای ضد التهاب باید 10 روز قبل از عمل کاشت مو متوقف شود.

پزشک سایر دستورالعمل های مراقبتی را بر اساس نیازهایتان با شما در میان خواهد گذاشت.

مراقبت های بعد از کاشت مو کدامند؟

تورم، قرمزی و درد سه مورد از رایج ترین عوارض احتمالی جراحی کاشت مو هستند که در صورت تجویز پزشک، به راحتی با داروهای ضد درد مانند ایبوپروفن قابل کنترل خواهند بود. بخیه های سر معمولاً طی یک هفته برداشته می شوند. پس از آن می توانید به محل کار یا تحصیل برگردید. با این حال، از آنجایی که فعالیت شدید می تواند جریان خون را در پوست سر افزایش دهد و ممکن است باعث آسیب به ناحیه کاشت مو شود، لازم است از ورزش کردن اجتناب کنید.

سایر مراقبت های بعد از عمل کاشت مو شامل موارد زیر است:

  • بعد از کاشت مو به خانه بروید و استراحت کنید. برای جلوگیری از تورم به مدت سه شب، سر خود را در زاویه 45 درجه بالا نگه دارید.
  • در شب اول، بانداژ روی سر شما قرار می گیرد. صبح روز بعد می توانید بانداژ را به آرامی باز کنید. باند را نکشید. کشیدن باند ممکن است به فولیکول های پیوندی مو آسیب برساند. اگر بانداژ را شب اول باز کنید، ممکن است پوست شما متورم شود.
  • در اولین روز بعد از کاشت مو می توانید دوش بگیرید. برای شستن سر خود از شامپو یا صابون استفاده نکنید و محل کاشته شده را به آرامی با آب خالی بشویید.
  • بعد از روز اول، موهای خود را با انگشتان خود به آرامی بشویید. سعی کنید به محل کاشت فولیکول ها فشار وارد نکنید. از شانه ای که ممکن است به بخیه های شما آسیب برساند استفاده نکنید.
  • می توانید در روز دوم بعد از کاشت مو از شامپو استفاده کنید.
  • سعی کنید در دو هفته اول پس از کاشت مو از سشوار کشیدن خودداری کنید.
  • ممکن است چند روز پس از کاشت مو احساس خارش و درد کنید. این علائم را می توان با استفاده از کمپرس سرد یا برخی داروها (که توسط پزشک تجویز می شود) کاهش داد.
  • از آسپرین یا سایر داروهای رقیق کننده خون بدون تایید جراح خود استفاده نکنید.
  • الکل مصرف نکنید و سیگار نکشید.
  • حدود یک ماه در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.

سایر دستورالعمل ها و توصیه های اضافی توسط پزشک به شما ارائه خواهد شد.

در مجموع می توان گفت که بهترین روش های کاشت مو در ایران FUT و FUE هستند که بعد از مشورت با پزشک، مشخص خواهد شد که کدام یک برای شما مؤثرتر و مناسب تر است.

برگرفته از: gomediran

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *