عمل کوچک کردن سینه با لیزر چگونه است؟ | مزایا، عوارض، مراقبت ها

بسیاری از بانوان از داشتن سینه های کوچک ناراضی هستند؛ اما سینه های بیش از حد بزرگ نیز می توانند مشکلاتی را برای افراد به همراه داشته باشند. به عنوان مثال، سنگین بودن وزن سینه های بزرگ، اغلب می تواند باعث کمردرد و گردن درد شود. خوشبختانه، روش هایی برای کوچک کردن سینه وجود دارد و یکی از آن ها استفاده از لیزر است. اما عمل کوچک کردن سینه با لیزر چیست؟ آیا ارزش امتحان کردن را دارد؟

در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، مزایا، عوارض و مراقبت های بعد از عمل کوچک کردن سینه با لیزر را بررسی می کنیم. با ما همراه باشید.

کوچک کردن سینه با لیزر

عمل کوچک کردن سینه با لیزر چیست؟

کوچک کردن سینه با لیزر، یک جایگزین مطمئن برای جراحی سنتی سینه (ماموپلاستی) است. این روش می تواند هم تحت بیهوشی و هم تحت بی حسی موضعی انجام شود. از آنجایی که سینه زنان حدود 50 درصد چربی دارد، با استفاده از این روش می توان اندازه سینه ها را 1 تا 3 سایز را کاهش داد.

استفاده از لیزر به جای جراحی سنتی نه تنها چربی اضافه را به خوبی از سینه خارج می کند، بلکه مزایای دیگری نیز دارد. این روش خونریزی کمتری به همراه دارد، بافت باقی مانده پستان را سفت می کند، زمان بیهوشی را کوتاه می کند و بهبودی سریع تری دارد.

لیزر برخلاف جراحی سنتی، بافت چربی را از بین می برد، اما بافت غدد را حذف نمی کند. همچنین در عمل کوچک کردن سینه با لیزر، خطر عفونت و نکروز پوست کاهش می یابد. یکی دیگر از مزیت های مهم این روش، این است که یا اصلاً جای زخم روی پوست باقی نمی گذرد، یا جای زخم غیر واضحی بر جای می گذارد.

مدت زمان عمل بسته به سایز سینه ها، چیزی بین 1 تا 3 ساعت خواهد بود. بعد از اتمام، می توانید کمی بعد به خانه بروید و نیازی نیست شب را در بیمارستان سپری کنید. بعد از 1 تا 2 هفته می توانید به سرکار بازگردید و باید به مدت 3 تا 4 هفته از انجام فعالیت های شدید خودداری کنید.

داوطلبان ایده‌آل برای این عمل زنانی هستند که بالای 40 سال سن دارند. چرا که سینه‌ زنان مسن ‌تر، چربی بیشتری دارد و این ویژگی، انجام عمل را بسیار آسان‌ تر می‌کند. با این حال، زنانی که سن کمتری دارند نیز می توانند این روش را انجام دهند.

عوارض جانبی این عمل کدامند؟

  • عوارض جانبی رایج، شامل کبودی و تورم است. کبودی باید در عرض 2 تا 3 هفته از بین برود. تورم نیز بعد از 3 هفته ناپدید خواهد شد.
  • شکل سینه ممکن است با گذشت زمان تغییر کند و نتیجه نهایی عمل، ممکن است تا چند ماه مشخص نشود.
  • تاخیر در ترمیم زخم ممکن است رخ دهد؛ به خصوص در کسانی که سینه های خیلی بزرگی دارند، دیابتی هستند یا تحت پرتو درمانی و شیمی درمانی قرار گرفته اند.
  • ممکن است توده های سفت (به نام نکروز چربی) در سینه ایجاد شوند؛ اما معمولاً خود به خود از بین خواهند رفت.
  • احتمال بروز عفونت نیز وجود خواهد داشت.

در صورتی که بعد از عمل کوچک کردن سینه با لیزر دستورالعمل های توصیه شده توسط جراح را رعایت کنید، بهداشت را حفظ کنید و از انجام فعالیت های سنگین دور بمانید، احتمال بروز عوارض جانبی به حداقل می رسد. با این حال، در صورتی که هرگونه تغییر نگران کننده (مانند علائم ناشی از عفونت) را در ناحیه مشاهده کردید، لازم است برای معاینه به پزشک مراجعه کنید.

برگرفته از: westcountyplasticsurgeons

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *