درمان عفونت بعد از تزریق چربی : علت و روش درمان عفونت چیست؟

تزریق چربی یک عمل زیبایی است که در آن، چربی اضافه از بخش ‌های خاصی از بدن (مانند ران، باسن یا شکم) استخراج شده و به نواحی دیگر مانند صورت منتقل می شود. افزایش سن، عوامل ژنتیکی و کمبود وزن بیش از حد می تواند چربی بخش هایی از بدن را کاهش داده و در آن نواحی، علائم پیری را نمایان کند. با تزریق چربی، می توان این علائم از جمله چین و چروک و افتادگی را برطرف کرد. اما تزریق چربی نیز مانند هر عمل زیبایی دیگر، عوارضی به همراه دارد. یکی از این عوارض عفونت است. اما علت بروز و روش درمان عفونت بعد از تزریق چربی چیست؟

در ادامه این مقاله از مجله زیبا بمان، عفونت بعد از تزریق چربی را به طور کامل بررسی می کنیم. با ما همراه باشید.

عفونت بعد از تزریق چربی

تزریق چربی چیست و چگونه انجام می شود؟

برای تزریق چربی، از چربی بدن خود فرد استفاده می شود تا احتمال بروز واکنش آلرژیک به صفر برسد. چربی را می توان با لیپوساکشن از ران، باسن یا شکم خارج کرد و با کمی تغییر، به نواحی دیگر بدن مانند صورت یا دست ها تزریق کرد.

پس از برداشتن چربی از ران، باسن یا شکم، مایع اضافی از آن جدا می شود. سپس چربی فرآوری شده به صورت یا دست ها تزریق می شود. هر دو ناحیه اهدا کننده و دریافت کننده چربی ممکن است به مدت 7 تا 10 روز کبود شوند. مقداری تورم نیز تا 3 هفته وجود خواهد داشت.

تا 65 درصد از چربی تزریق شده ممکن است در چند ماه اول جذب بدن شود. 35 درصد باقی مانده، به طور دائم در محل می ماند و می تواند سال ها دوام بیاورد. با توجه به اینکه بخشی از چربی تزریق شده جذب می شود، پزشک مقدار بیشتری چربی تزریق می کند. به همین دلیل است که تا چند روز اول، احساس می کنید که ناحیه بیشتر از میزان دلخواه شما حجیم شده است.

علت بروز و روش درمان عفونت بعد از تزریق چربی چیست؟

به طور کلی، عفونت بعد از تزریق چربی اتفاق چندان رایجی نیست. اما اگر رخ دهد، باید فوراً درمان شود؛ چرا که می تواند خطرناک باشد. از علائم عفونت می توان به قرمزی، تورم، کبودی یا دردناک شدن ناحیه اشاره کرد. عفونت همچنین ممکن است باعث تهوع و استفراغ شود.

عفونت می تواند جذب بیشتر چربی، برآمدگی و عدم تقارن ناحیه را به همراه داشته باشد. به همین دلیل، باید برای درمان آن عجله کرد. درمان عفونت بعد از تزریق چربی در خانه امکان پذیر نیست و حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

عفونت سطحی ممکن است فقط به پماد آنتی بیوتیک نیاز داشته باشد. درمان عفونت های شدیدتر به آنتی بیوتیک خوراکی نیز احتیاج خواهد داشت.

اگر عفونت خیلی عمیق باشد و باعث ایجاد آبسه (تجمع چرک) شود، باید مجدداً تحت جراحی قرار بگیرید تا آبسه تخلیه شود و بافت مرده خارج شود.

عفونت های شدید همچنین ممکن است باعث زخم شدن و تخریب پوست شوند. این اتفاق می تواند جای زخم واضحی روی پوست بر جای بگذارد. اگر عفونت تا این حد شدید باشد، برای درمان آن نیاز به جراحی خواهید داشت. این جراحی ممکن است شامل پیوند پوست نیز باشد.

به طور کلی، اگر برای تزریق چربی به یک پزشک ماهر و معتبر مراجعه کنید، احتمال بروز عفونت به حداقل خواهد رسید. همچنین برخی از پزشکان بعد از تزریق چربی، آنتی بیوتیک های پیشگیرانه تجویز می کنند تا از بروز هرگونه عفونت احتمالی جلوگیری شود. به هر حال، نکته مهم این است که برای درمان عفونت حتماً به پزشک مراجعه کنید و خودسرانه آنتی بیوتیک مصرف نکنید.

منبع: cairnsplasticsurgery

Stethoscope

معرفی پزشکان و کلینیک ها

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *